SorinSenior Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Organizare: 10 din 10. Atmosfera: 10 din 10. Participanti : multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3xscrt Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 (editat) Scuze de off-topic,dar sunt curios ce motor este acesta(imi pare cunoscut): Editat Iunie 13, 2011 de Al3xscrt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iunie 13, 2011 Autor Share Postat Iunie 13, 2011 ....si inca cateva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Scuze de off-topic,dar sunt curios ce motor este acesta(imi pare cunoscut): ducati monster...dupa stilu cadrului e ala de 900...e pusa masca fata aftermarket,initial toate au far de ala clasic de naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tepremihai Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 (editat) ducati monster...dupa stilu cadrului e ala de 900...e pusa masca fata aftermarket,initial toate au far de ala clasic de naked Cred ca se referea la motorul incercuit cu albastru din spate! Pare a fi o Yamaha thundercat sau thunderace nu cunosc cu siguranta modelul! Editat Iunie 13, 2011 de Tepremihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Este o Yamaha thunderance YZF de 1000 cmc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Sa revenim la poze si impresii: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viipuri Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 Sa revenim la poze si impresii: Stiri antena 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sulta_00 Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 sa puneti mai multe poze...si cu show-ul de streaptease de sambata seara..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iunie 14, 2011 Autor Share Postat Iunie 14, 2011 ...si inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Nu stiu daca mai vreti, dar eu mai pun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel_85t Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 POZEEEEEE.............. Seawolves 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HRISTOS Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 partea cu artificiile chiar nu mi-o amintesc cu toate ca stiu sigur ca am stat treaz pana dimineata frumoasa intrunire reusite concerte bine ca n a plouat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 Foarte reusite pozele Sabyn. Multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 ne-a plăcut la intunire, felicitari Seawolves ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipone Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 1. Felicitari Seawolves pentru organizarea unui Fest reusit din toate directiile: locatie ideala, vreme buna(multumesc pe acesta cale lui doamne doamne ca n-a dat cu apa peste noi), muzica excelenta, bere si cola dint-aia jmenuita la greu(prietenii stieee:D), papa bun, si, cel mai important, bun simt general bro'!Salutari la Poplaca, Luci, Mili, Moldo, Man, Muja, Pepe, Misu, Paraipan, Junioru zis si Conqistadoru')). sa ne vedem cu bine la anu'! 2. Foarte tari foto Sabin! 3. Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constandin Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 1. Felicitari Seawolves pentru organizarea unui Fest reusit din toate directiile: locatie ideala, vreme buna(multumesc pe acesta cale lui doamne doamne ca n-a dat cu apa peste noi), muzica excelenta, bere si cola dint-aia jmenuita la greu(prietenii stieee:D), papa bun, si, cel mai important, bun simt general bro'!Salutari la Poplaca, Luci, Mili, Moldo, Man, Muja, Pepe, Misu, Paraipan, Junioru zis si Conqistadoru')). sa ne vedem cu bine la anu'! 2. Foarte tari foto Sabin! 3. Poze: Salutari de la Man & Man JR. Poate ne mai vedem pana la SBF5. .... aaa, si multumim de foto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 mare idiotenie treaba aia cu masina stricata..pt ce? ce inseamna, ce vor sa demonstreze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipone Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Hei, cu siguranta ne vedem Man!...tot stau in dubii, sa pun oare si poza cu shaworma?? Mai Silviu, este vorba despre efectul unor sedinte nereusite de Anger Management...ce i asa greu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Oare daca avea senile s-ar mai fi putut impotmoli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soki Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) Oare daca avea senile s-ar mai fi putut impotmoli? Avu sefu' si senile...pe care le-am baut... ...multumesc Seawolves pentru super petrecere... Editat Iunie 16, 2011 de soki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 mare idiotenie treaba aia cu masina stricata..pt ce? ce inseamna, ce vor sa demonstreze? Ai fost acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Ai fost acolo? nu,dar nu asta e ideea..ce vreau eu sa scot in evidenta este faptul ca multi,daca nu toti dintre cei care au A'ul conduc si masini,asa ca ce? vrei sa arati ca esti impotriva lor, sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate