KHK Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Si Col de la Bonette Bravo, oameni buni! Acum o faceti invers decat am facut-o anul trecut Si eu imi doresc asta; RGA merita tot efortul! (va urma) Luni era ziua de "transfer" de la Kaprun catre Nauders. Am ales ca varianta trecerea pe Grossglockner si am avut super noroc, a fost o zi de vis; cer fara pic de nori, soare, destul de cald. Am urcat bineinteles la Edelweissspitze Bikers Point, cel mai inalt puct al GG Hochalpenstrsse, 2571m: Varful Grossglockner si ghetarul le-am admirat de la Kaiser-Franz-Josefs-HĂśhe: Tot acolo am hranit si marmotele; de data asta ne-am convins ca biscuitii Leibniz sunt favoritii lor, pe altii ceva mai ieftini i-au cam refuzat; fac fite si ele Am coborat apoi si am luat pranzul pe o terasa cu vedere catre varf, in Heiligenblut; nu ne induram sa plecm asa ca ne-am mutat la alta terasa pt. caffea si inghetata. Dupa care am realizat ca s-a facut cam tarziu si inainte mult mai este... Am alimentat apoi la Lienz si am plecat in viteza catre Passo Stalle pt. a trece in Italia. Viteza insa ne-a costat bani (pe unii mai mult, pe altii mai putin ) dar si timp, asa ca am trecut pasul abia la ora 18:00. Dupa cateva zeci de km, in Italia ne-am despartit, o partea au vrut sa urmeze traseul propus initial pe JaufenPass iar o parte am luat-o pe autostrada, prin Austria. Important este ca am ajuns cu totii cu bine la Nauders. (va urma) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Si Col de la Bonette ieri. In prima noapte dupa ce ati plecat voi spre Ro, noi am fost la Cremona in Italia unde a fost petrecere toata noaptea la un festival. Ne-am imbatat ca porcii si cand ne-am intors ni s-a nazarit sa bagam motoarele in receptie ca "sa nu ni le fure" . A doua zi operatia de scoatere din hotel: Gata, sorry Vlad, iti returnez topicul... super tare........drum bun si distractie maxima in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 (editat) VLAD sigur marmota asta nu te.a atins mai sus pe picior.... ca prea ai zambit toata ziua dupa..... Editat Iulie 6, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Am vrut sa fac o gluma un pic deplasata legata de poza asta (ceva legat de modificarie climatice, retragerea marilor si esuarea balenelor ... ), dar nestiind cum stati cu simtul umorului ... ma abtin ... Oricum, fotografiile sunt teribile si filmuletele la fel! Felicitari si sa aveti drumuri numai pe inima voastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Am vrut sa fac o gluma un pic deplasata legata de poza asta (ceva legat de modificarie climatice, retragerea marilor si esuarea balenelor ... ), dar nestiind cum stati cu simtul umorului ... ma abtin ... Pai... de zis, tocmai ai zis-o... dar nu avem de ce sa ne suparam, doar stim ca n-aratam ca niste balerine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Ma bucur ca v-ati intors cu bine (deocamdata primul grup) si va felicit pt. aceasta tura. Astept cu nerabdare celelalte episoade . @ianachim :esti bestial in filmuletele postate..GO GO GO @didel: ti-au dat aia rest la amenda??? Va salut pe toti ! Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 @Duracell: pune si tu filmele intr'un format pe care sa'l vad si io pe ifon, pana ajung acasa!!! Intra separat pe youtube si cauta: BMW R 1200 R in Dolomiti Asa o sa iti mearga. Am avut si eu problema asta cu nokia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Am vrut sa fac o gluma un pic deplasata legata de poza asta (ceva legat de modificarie climatice, retragerea marilor si esuarea balenelor ... ), dar nestiind cum stati cu simtul umorului ... ma abtin ... Oricum, fotografiile sunt teribile si filmuletele la fel! Felicitari si sa aveti drumuri numai pe inima voastra! cand am pus balenutele la pozat exact asata am avut in minte 2 CASALOTI ESUATI IN ALPI ,,, .... si ceva miscare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 cand am pus balenutele la pozat exact asata am avut in minte 2 CASALOTI ESUATI IN ALPI Ma bucur mult sa constat ca exista si printre noi, motociclisti "duri" si "incrancenati", si persoane cu simtul umorului bine dezvoltat!Sincer sa fiu, desi fac si eu parte din familia cetaceelor, , am scris ce-am scris cu oarecare retinere, dar acum, dupa ce mi-ati raspuns, asa cum mi-ati raspuns, ma bucur c-am facut-o si va multumesc! Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igo Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) Primul filmulet cu regina alpilor powered by "Duracell" Vor urma si altele Mi s-a cam facut pielea gaina. Dar superb in rest. Editat Iulie 7, 2011 de igo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) o tura reusita .......super gasca super locatii.. drumuri frumoase ,multe curbe...si nu in ultimul rand...o super vreme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FELICITARI PENTRU ORGANIZATOR!! RESPECT VLAD! Editat Iulie 7, 2011 de sorin das Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) niste simpatici.......de prin toate colturile tarii!!!!!!!!!!!!! niste simpatici.......de prin toate colturile tarii!!!!!!!!!!!!! Editat Iulie 7, 2011 de sorin das Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 7, 2011 Autor Share Postat Iulie 7, 2011 @Bacau: ajungem si noi acusi si ma apuc de descarcat poze Stay tuned! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 VLAD sigur marmota asta nu te.a atins mai sus pe picior.... ca prea ai zambit toata ziua dupa..... Pardon , aia e copita mea Ma mira faptul ca nu ti-ai dat seama , tu stii foarte bine cum arata pulpita mea , mai ales de la inaltimea aia Sa fiti iubiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 7, 2011 Autor Share Postat Iulie 7, 2011 am ajuns acasaaaaa! ne desputzim si revenim cu poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 from apls mit vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 7, 2011 Autor Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) Teaser 1 Teaser 2 Teaser 3 Editat Iulie 7, 2011 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Ce ziceati de balene esuate ? retragerea apelor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 DEDEPARTE CEA MAI TARE POZA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 (editat) Felicitari pentru tura incheiata, ati facut niste poze de m-au lasat masca ! Ce mai peisajeeeee, ce mai locuri, foarte frumos!! In Romania, o exista oare asa o piscina descoperita, inconjurata de spatiu verde, de munti, si fara sa fie intr-un aquapark (fara aglomeratie)? Editat Iulie 8, 2011 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 DEDEPARTE CEA MAI TARE POZA De acord! Cu parere de rau ca Didi, care a facut poza, nu apare... Felicitari pentru tura incheiata, ati facut niste poze de m-au lasat masca ! Ce mai peisajeeeee, ce mai locuri, foarte frumos!! Cu siguranta pozele frumoase nu s-au epuizat, mai am si eu dar inca nu am apucat sa le pun... Te asteptam la Tura de la anu' Pardon , aia e copita mea Wrong! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 Nu sunteti, neica, 'ntregi la minte!... (a propos de fotografia - si nu e singura de genul - de mai jos) Dar ce-i nou, sau surprinzator, in asta?!... As vrea sa va multumesc (fara cel mai mic patetism), cu toata sinceritatea si cu tot sufletul, pentru fotografiile si pentru povestile voastre! Din anumite motive (nu greu de imaginat care...), motive ce se pare ca nu se vor schimba prea curand, nu voi putea ajunge niciodata in locurile pe unde ati fost voi. Dar mi-a dat Dumnezeu o imaginatie bogata si v-am insotit si eu, gratie, repet, povestilor si fotografiilor voastre, la fiecare pas. Am ras cu voi, am trait emotiile drumului alaturi de voi si am "ajuns" si eu acasa, obosit si fericit, odata cu voi... Va multumesc! Tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 8, 2011 Share Postat Iulie 8, 2011 ceva ce unii in graba lor de a o ..da pe autostrada au pierdut si un GALBENN DE POLEN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Iulie 8, 2011 Autor Share Postat Iulie 8, 2011 Nu sunteti, neica, 'ntregi la minte!... (a propos de fotografia - si nu e singura de genul - de mai jos) Dar ce-i nou, sau surprinzator, in asta?!... As vrea sa va multumesc (fara cel mai mic patetism), cu toata sinceritatea si cu tot sufletul, pentru fotografiile si pentru povestile voastre! Din anumite motive (nu greu de imaginat care...), motive ce se pare ca nu se vor schimba prea curand, nu voi putea ajunge niciodata in locurile pe unde ati fost voi. Dar mi-a dat Dumnezeu o imaginatie bogata si v-am insotit si eu, gratie, repet, povestilor si fotografiilor voastre, la fiecare pas. Am ras cu voi, am trait emotiile drumului alaturi de voi si am "ajuns" si eu acasa, obosit si fericit, odata cu voi... Va multumesc! Tuturor! Stai bre, ca nu s-a terminat! Stai sa se stranga si ultimii si sa ne mai tragem sufletul (astia care am venit). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate