lil debul Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 (editat) Adica ai bani de benzina, ai bani de bere, ai bani de mincare si nu ai bani de un amarit de bilet de intrare ? Poti minca oriunde , poti bea oriunde si amicii ii poti suna la telefon, daca ar intra toti pe baza de prietenie cear fi ? Nu sint prieten cu baietii care au organizat paranghelia, dar am fost anul trecut si mi-a placut.Nu le iau apararea asadar si nici nu le fac reclama, dar sa nu ai niste maruntis in buzunar ca sa platesti intrarea si dupa aia sa te mai si tiganesti pe forum e penibil , mai bine numai plec din casa daca stiu ca sint sarantoc. Editat August 7, 2011 de lil debul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Va doresc sa invatati sa aveti respect si bun simt pe viitor! salut bmwio, nu vreau sa intelegi gresit postul meu dar bun simt nu ai avut tu pentru ca: - stiai ca e cu intrare - daca cautai pe cineva in interior puteai sa dai un telefon Ca sa organizezi un eveniment de genu costa ceva bani. Daca vrei dute la intalnirile "haiducesti" acolo nu platesti intrarea dar nici sa ai pretentii prea mari. Singurul lucru cu care pot fi de acord din postul tau in caz ca e adevarat este abordarea celui de la intrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Culmea ca eram chiar eu la intrare.domnului cu pricina i s-a spus foarte frumos ca nu poate intra daca nu plateste.si cum se face ca un om cu 2 motociclete stramba din nas la 30 lei pe care sa-i dea la intrare?costurile de organizare ale festului sunt destul de ridicate,odata ce intri ai toate conditiile de campare,mancare si muzica buna.si noi iti dorim tie sa ai RESPECT si BUN SIMT pentru cei care muncesc sa oraganizeze un eveniment moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Noi tocmai ne-am intors de la intrunire unde clar ne-am simti foarte bine. A fost muzica buna, mancare pe alese, bautura cat vroiai iar compania a fost de milioane asa ca...FELICITARI ORGANIZATORILOR si la cat mai multe intruniri. Cu privire la intrare am fost placut surprinsa cand am ajuns (respectiv sambata pe la ora 14), am platit doar 20 lei ca am ajuns dupa 12. Multumim si sa ne revedem la petrecerea cu numarul 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Cu privire la intrare am fost placut surprinsa cand am ajuns (respectiv sambata pe la ora 14), am platit doar 20 lei ca am ajuns dupa 12. Multumim si sa ne revedem la petrecerea cu numarul 3. Multumim si noi.modificarea pretului de intrare a fost hotarare de moment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free3ady89 Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 poze!!! cine are poze? .....postati aici va rugam , sau face'ti o arhiva si da'ti un link de descarcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 (editat) Culmea ca eram chiar eu la intrare Nu uita ca noi sfintim locul.Prin purtarea noastra cu ceilalti.aducem mai multi oameni la un loc. Editat August 7, 2011 de pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Felicitari baieti!!! Superba intalnirea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Nu uita ca noi sfintim locul.Prin purtarea noastra cu ceilalti.aducem mai multi oameni la un loc. pai tocmai asta e vorba.nu a fost nimeni "cerber" si dur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 o sa pun poze maine ca azi are netul ghalme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 (editat) La intrunire a fost super!....daca vreti si tineti neaparat va mai cant si cu alte ocazii Editat August 7, 2011 de StefanLeonte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 La intrunire a fost super!....daca vreti si tineti neaparat va mai cant si cu alte ocazii lasa-ne ...lasa-ne!!!! glumesc omule ! a fost super distractie , super intrunire ! Felicitari Mousaios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 La intrunire a fost super!....daca vreti si tineti neaparat va mai cant si cu alte ocazii Te rugam NUUUUUUUUU !!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 apreciez gestul facut de participantii la concursuri din zona Braila care dupa ce au castigat aproape toate concursurile au inceput sa imparta premiul (MULTA BERE RECE) cateva poze de la Mousaios bike fest2 le gasiti la sectiunea excursii pe doua rotii imi pare rau pozele le gasiti la FOTOGRAFII INTALNIRI MOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 (editat) Noi tocmai ne-am intors de la intrunire unde clar ne-am simti foarte bine. A fost muzica buna, mancare pe alese, bautura cat vroiai iar compania a fost de milioane asa ca...FELICITARI ORGANIZATORILOR si la cat mai multe intruniri. Cu privire la intrare am fost placut surprinsa cand am ajuns (respectiv sambata pe la ora 14), am platit doar 20 lei ca am ajuns dupa 12. Multumim si sa ne revedem la petrecerea cu numarul 3. da da da si noi tot asa am platit si nu intelegeam de ce mi-au dat restul atat de mult totul a fost foarte frumos organizat, palinca foarte buna ...insa am un singur lucru sa le reprosez .. unde mi-e ciocolaticaaaa ??? sa ne vedem cu bine si la urmatoarea intrunire ..noi vom reveni cu siguranta iar pt baietii din braila : pana la urma s-a mai tinut acel joc de societate?? Editat August 8, 2011 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 A fost bine, bine. Superba locatia. Felicitari si la mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOUSAIOS Postat August 8, 2011 Autor Share Postat August 8, 2011 Multumim tuturor celor care au participat si speram ca la anul care vine sa reusim sa o facem si mai lata!!! SALUTARE SI RESPECT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Da de ce trebuie sa asteptati pana la anu .... ar mai fi bun un party de 7-8 zile luna viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Da de ce trebuie sa asteptati pana la anu .... ar mai fi bun un party de 7-8 zile luna viitoare stim.ne-ai repetat treaba asta de 20 de ori in 3 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DejaVu Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Multumim tuturor celor care au participat si speram ca la anul care vine sa reusim sa o facem si mai lata!!! SALUTARE SI RESPECT !!! Fost anul trecut si placut, fost anul acesta si placut, astept anul viitor. Recomand: mai dezvoltati "zona" dusuri. Si: Multumesc lui El Presidente (Cosmin) pentru efortul de a-mi gasi un pat la cazarea din tabara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Problema cu intrarea e ca romanu' s-a invatat cu festivalu'berii unde nu plateste si se dicstreaza masim pe banii primariei sau partidului... surprinzator e ca...adica nu e deloc surprinzator... astfel de manifestari iau amploare in apropierea alegerilor. Multi vor concerte, mici si bere si daca se poate si in fata casei sa nu consume benzina da' sa ii vaza lumea cu motoreta...plm... Felicitari baieti pentru organizare! Noi am renuntat si la taxa de intrare,ca oricum nu se scoate mare branza in comparatie cu cheltuielile... sunt curios acum ce barfe vor mai aparea la xcountry... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 SEAWOLVES M.C. va multumeste pentru invitatia facuta. Evident ca ne-am simtit super pt ca ne-am revazut cu vechi prieteni si ne-am bucurat de ospitalitatea voastra. Ne vedem la editia a treia. Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate