ACHIMOTO Postat Iulie 29, 2011 Autor Share Postat Iulie 29, 2011 (editat) CAVALERII MOTO + Asa ne destindeam dupa festival !!! Editat Iulie 29, 2011 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nut Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Pfoaiiii si tu ma Marius .... acuma ne-a vazut o tara intreaga ce dilai suntem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 3, 2011 Autor Share Postat August 3, 2011 Ruleta rusesca cu OUA : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpyo982 Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 (editat) AMR 7 ZILE!!! Editat August 5, 2011 de scorpyo982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Cred ca ajung si eu pe acolo . Sapt ce vine vreau sa fac Transalpina si ma opresc si pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Yuuupppiii vine festivalul !!! promo_nandru 2011.mp3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 A.M.R. 5 ZILE - In 3 zile o trupa de bikeri din Austria pleaca spre FREE BIKERS WEEK 2011 ! Puneti berile si tuica la rece , si carnea pe gratare ........ SA INCEAPA DISTRACTIA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 7, 2011 Autor Share Postat August 7, 2011 (editat) VESTE BUNA !!! deoarece LUNI 15 August 2011 este Sf. Maria , si oficial in Romania este zi libera / nelucratoare VA INVITAM SA RAMANETI la PETRECEREA DE DUMINICA - berica la dozator din partea casei , .......si sa continuam IURESUL !!! Editat August 7, 2011 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Inseamana ca are sa fie prima LUUUUNGA intrunirea la care am sa particip... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Cei care au plecat ultimii anul trecut de acolo vor incerca sa fie printre primii anul asta!....Craiova va fii acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jules27 Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Cred ca ajung si eu pe acolo . Sapt ce vine vreau sa fac Transalpina si ma opresc si pe acolo eu duminica plec de la festival pe transalpina and more . daca avem acelasi drum, poate mergem impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 EU am sa plec luni diminetza catre transalpina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 8, 2011 Autor Share Postat August 8, 2011 (editat) EU am sa plec luni diminetza catre transalpina! VA ASTEPTAM PE TOTI CU DRAG !!! AMR 4 zile Editat August 8, 2011 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 (editat) Cei care au plecat ultimii anul trecut de acolo vor incerca sa fie printre primii anul asta!....Craiova va fii acolo! Salut Marius ! De data asta insa pe un altfel de motor !!! Felicitari pentru alegerea facuta si visul meu este sa imi cumpar o ,,Africana'' dar inca nu imi permite bugetul. Ne vedem la festival. Bafta ! promo_nandru 2011.mp3 Editat August 9, 2011 de Triplu xXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Ce va mai place distractia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 (editat) Ce va mai place distractia! Participi..sau te-ai băgat doar asa in vorba Editat August 9, 2011 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Ba bine ca nu.La multi ani cu intirziere si de la mine am fo" plecat.Iar in privinta intrunirii abia asteapta Marian de la Dabuleni sa arunce butoaiele goale de bere si sa le ia premiul.Vorba lui Nea Gelu ""da ba departe cu ele ca le vede lumea goale linga noi si zice ca suntem betivi...."" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Pai daca iti aduci aminte, anul trecut eu am fost cel care a luat o motocicleta in test drive. Acum se pare ca poate fi si invers!. EU am sa ajung vineri seara ca sa pot prinde cat mai multa bere nefiltrata alaturi de voi, si sper sa nu ma dezamagiti si sa imi spuneti ca nu mai aveti, ca de nu, am sa dorm in afara incintei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Pai daca iti aduci aminte, anul trecut eu am fost cel care a luat o motocicleta in test drive. Acum se pare ca poate fi si invers!. EU am sa ajung vineri seara ca sa pot prinde cat mai multa bere nefiltrata alaturi de voi, si sper sa nu ma dezamagiti si sa imi spuneti ca nu mai aveti, ca de nu, am sa dorm in afara incintei Corect ! Anul asta cu voia ta o sa incerc si eu un pic Africana. Iar cu berea nu cred ca vor fi probleme. Ne vedem la Nandru ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Marius si dupa bere nefiltrata vrei sa faci Transalpina?!Ti-as pune niste poze dar as fi oftopic.Oricum sa iei un cojoc la tine.Vorbim miercuri la prefectura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Berea nefiltrata unge sufletul!...Sigur..ne auzim maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 9, 2011 Autor Share Postat August 9, 2011 Ce va mai place distractia! Participi..sau te-ai băgat doar asa in vorba Daca nu ma insel vine chiar de JOI ???? .......... sau daca nu ii permite scarbiciul cu siguranta VINERI este pe metereze !!! Te asteptam si pe tine ,, RUL '' . --- DACA aveti chef de trasee enduro , va pot propune o multitudine , pe diferite grade de fificultate !!! Sau poate facem unu impreuna , depinde cum stau si eu cu timpul ....... NE VEDEM la NANDRU !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Participi..sau te-ai băgat doar asa in vorba Particip sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 (editat) Gata!! daca lumea ma vrea nu pot si nu-i frumos sa refuz!! Editat August 9, 2011 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate