ACHIMOTO Postat August 10, 2011 Autor Share Postat August 10, 2011 CANICULA AFARA !!! ( ieri ne cam uitam urat la cer , cand a poluat asa vreo juma de ora ) SCENA MONTATA !!! Asteptam sa MONTAM TERASELE , dozatoarele cu bere , dupa care VA ASTEPTAM !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 AMR 2 zile ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Gata!! daca lumea ma vrea nu pot si nu-i frumos sa refuz!! Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Adica ramine cum am stabilit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 (editat) avem locuri de pasageri in masina si pe motor maine dimineata la ora 8 pentru Hunedoara cu intoarcere luni..care se mai baga? ca idee o sa ajungem sambata dimineata la intrunire deoarece campam dupa transfagarasan maine seara. ps. mai pleaca o tura si seara in jur de 6-7 . 0724.848.350 Mihai Editat August 11, 2011 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Sa-nceapa IURESUL!!!!!...Va asteptam...Asfalt uscat si soare in jurul vostru sa averti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 12, 2011 Autor Share Postat August 12, 2011 - DOZATOARELE DE BERE MERG LA CAPACITATE MAXIMA !!! - CANICULA ESTE IN JURUL NOSTRU !!! - Tuica si Slanina va asteapta la poarta !!! VA ASTEPTAM cu drag ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jules27 Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Eu plec maine la ora 10 AM din timisoara spre nandru, daca mai sunt doritori cu aceiasi destinatie, impartim asfaltul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Asteptam pareri si critici daca sunt. Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Felicitari organizatorilor! Noi am ajuns sambata seara si am mai plecat luni. A fost foarte ok totul:de la oameni pana la locatie. Si fasolea aia cu ciolan a avut priza mare Felicitari si sa ne revedem cu bine si la editia urmatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 (editat) Frumoasa locatia, oamenii de milioane, organizare ca la carte, muzica si concursuri faine, fasolea cu ciolan de 100 puncte, ciorba ardeleneasca, micii, friptura... jos basca! M-au deranjat pocnitorii de dupa orele prescrise si manelarii cu masini care la ora 04.00 ascultau muzica de neam prost la nivel maxim, vinturatorii de praf (vreo citiva scuteristi bezmetici si-o fufa blonda cu un ATV micut), care au dat ture non-stop prin locatie, facind aerul irespirabil din cauza prafului ridicat de rotile trocilor lor. Ce-i drept, cu unul dintre pocnitori s-au luat masuri, dar au fost si multi altii care n-au patit nimic. Poate la anu' poterasii vor fi mai vigilenti si mai corecti in aplicarea regulamentului! Editat August 16, 2011 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nut Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Asteptam pareri si critici daca sunt. Respect. pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Tot respectul meu pentru FREEBIKERS HUNEDOARA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 (editat) pozele? Gasesti aici. /index.php?/topic/666816-free-bikers-week-4/ Offtopic-ai ajuns cu bine? Editat August 16, 2011 de yedutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nut Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Gasesti aici. /index.php?/topic/666816-free-bikers-week-4/ Offtopic-ai ajuns cu bine? eu ma refeream la pozele facute de 4 pulpe , aka XXX la off topic > da, fara probleme, padukele ala mic a dormit majoritatea drumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 totul SUPER!!!...la mai multe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Pozele mele dincolo pe : Fotografii de la intilniri moto. (se lucreaza la ele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Fain festival. Si de acum inainte...to asa! Drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 17, 2011 Autor Share Postat August 17, 2011 VA RUGAM , sa postati pozele si filmuletele de la FREE BIKER'S WEEK 2011 , pe sectiunea : FOTOGRAFII DE LA INTALNIRI MOTO /index.php?/topic/666816-free-bikers-week-4/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate