gianni Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 Iar a inceput ploaia gurile rele ziceau ca a fost cald in Be..Bine ca a fost cald in ro....Daca iesiti la un suc dati un semn nr meu e pe aici pe undeva...Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 ma zici ca ati murit...era vreme buna,soare azi iar nu e urat ce e cu voi de ce nu iesiti la mobralit? mai puneti o poza faceti sange rau celor ce nu au moto...mai laudativa cu iesirile voastre...pff care stie si cunoaste vreau sa imi ziceti niste pareri despre honda vtr 1000 sp1 bune si rele., probleme intalnite frecvent la ele,,,stiti voi ce vreau sa spun:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 ma zici ca ati murit...era vreme buna,soare azi iar nu e urat ce e cu voi de ce nu iesiti la mobralit? mai puneti o poza faceti sange rau celor ce nu au moto...mai laudativa cu iesirile voastre...pff care stie si cunoaste vreau sa imi ziceti niste pareri despre honda vtr 1000 sp1 bune si rele., probleme intalnite frecvent la ele,,,stiti voi ce vreau sa spun:) Stock nu e cine stie ce, ca orice V in ture mari nu are cine stie ce putere in schimb in ture mici iti rupe mainile. Stiu ca e cunoscut pentru franarea slaba pe fata, in rest clasicele probleme honda ... releu de incarcare, oala la ambreiaj, etc. Parerea mea e sa ramai la 4 in linie daca cu asta esti invatat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 Nu a murit nimeni lumea este inca in vacanta.Cind o sa revina ,,pe la casele lor,, o sa se anime discutiile din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 ce vacanta .. gata vacanta .. deja mi-e dor de belgia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 ce vacanta .. gata vacanta .. deja mi-e dor de belgia ma bucur ca te-ai simtit bine Cum a fost drumul spre casa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 pai pe mine nu m-a deranjat ploaia .. in schimb nu pot spune acelasi lucru despre tine )) cum sa fie .. destul de ploios =))) maca in tara am prins vreme frumoasa asa ca am venit cam in zig zag asa .. oradea cluj alba sebes sibiu valea oltului valcea pitesti bucuresti )) se pare ca nu mi-a ajuns ca am incercat sa ajung cat mai tarziu si sa ma mai plimb cat pot )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eth Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Salut cu respect comunitatea, Victor ma numesc si zbirnii o honda de 600. Locuiesc in Belgia in Louvain La Neuve si mi-ar placea sa cunosc alti motociclisti din zona. Visez la o calatorie in Alpi pentru la anul si ar fi aiurea sa ma duc chiar de unul singur. Imi cer scuze daca-s pe alaturi de topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Salut cu respect comunitatea, Victor ma numesc si zbirnii o honda de 600. Locuiesc in Belgia in Louvain La Neuve si mi-ar placea sa cunosc alti motociclisti din zona. Visez la o calatorie in Alpi pentru la anul si ar fi aiurea sa ma duc chiar de unul singur. Imi cer scuze daca-s pe alaturi de topic. Salut, si bine ai venit. Nu esti pe alaturi. Eu sunt in Belgia, in Geel, in apropiere de Herentals. Anul asta cred ca e cam gata cu vara, poate o plimbare scurta, dar atat. Eu peste o sapt plec in tara in concediu, si pana vin cred ca ninge aici sau...ma rog ploua si bate vantu. Mai sunt cativa mobristi din Belgia care sunt activi si pe forum. Cat despre plimbarea de la anu, nu suna rau, si pe mine ma tenteaza o iesire mai lunga,nu doar 2 zile, dar ramane de vazut. Numai bine. O seara faina. Luci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 salutare Victore si bine ai venit,eu sunt din bxl deci nu esti departe sunte mai mult dar acuma cred ca lumea e in concediu....lasa ca la anu poate o sa rasara ca ghioceii.) acu si eu sunt fara mobra deci cu siguranta nu te vad pana la anu:))numai bine jokere concediu placut...tot ai venit pe la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOK3R_2U Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 salutare Victore si bine ai venit,eu sunt din bxl deci nu esti departe sunte mai mult dar acuma cred ca lumea e in concediu....lasa ca la anu poate o sa rasara ca ghioceii. ) acu si eu sunt fara mobra deci cu siguranta nu te vad pana la anu:))numai bine jokere concediu placut...tot ai venit pe la mine... lasa mah ca vin nu plange te sun maine si ne auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 n-a ajuns el da m-a trimis pe mine... nu v-a ajuns? ma inregistrez si va trimit pe mail =))) jokere dai un semn cand ajungi in tara .. iar la anul poate va insotesc si eu prin alpi daca tot n-am apucat sa-i mai fac anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 la anu e bag turul mare cu sau fara insotitor ( adica cu alina desigur) dar de alte moto... nu plang ma nu am plans nici cand am dat motorul de parapet:)) dar acuma hai sa iti vad moaca ca a trecut ceva vreme...asa e cu eroi de razoi isi pierd un picior si camarazii ii uita? incazul meu moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Salut cu respect comunitatea, Victor ma numesc si zbirnii o honda de 600. Locuiesc in Belgia in Louvain La Neuve si mi-ar placea sa cunosc alti motociclisti din zona. Visez la o calatorie in Alpi pentru la anul si ar fi aiurea sa ma duc chiar de unul singur. Imi cer scuze daca-s pe alaturi de topic. Salut bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rs-rider Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Salut cu respect comunitatea, Victor ma numesc si zbirnii o honda de 600. Locuiesc in Belgia in Louvain La Neuve si mi-ar placea sa cunosc alti motociclisti din zona. Visez la o calatorie in Alpi pentru la anul si ar fi aiurea sa ma duc chiar de unul singur. Imi cer scuze daca-s pe alaturi de topic. Salut! Eu luna viitoare am de gand sa fac din nou tura de Ardennen, dar inca nu stiu exact in care zi ar fi asta. Acolo as ajunge cam pe la Roche en Ardenne. Sunt din 14 pana in 22 Sept. in concediu. Eventual mai revin pe aici pana atunci. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitranator Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Salutare fratilor, m-am intors din miorita, trebuie sa stit si voi ca ne intereseaza pe toti. Pe 14 se organizeaza a doua manifestatie anti-CT (control tehnic/Rar/ITP) care este in proiect european, s-au investit miliarde in tehnologia bateriilor si o mana de eurocrati vor ca in vitorul apropiat sa devenim cat mai putini cu motoare ce "polueaza si fac zgomot", e primul pas spre desfintarea mobrelor asa cum le stim. Cine vrea sa afle mai mult uitati aici: http://fbmc.skyrock.com/3172783749-retenez-cette-date-le-14-septembre.html https://www.facebook.com/pages/FBMC/150670391673434?hc_location=timeline daca veniti, poate ne strangem impreuna, facem o ceata de haiduci. Salut cu respect comunitatea, Victor ma numesc si zbirnii o honda de 600. Locuiesc in Belgia in Louvain La Neuve si mi-ar placea sa cunosc alti motociclisti din zona. Visez la o calatorie in Alpi pentru la anul si ar fi aiurea sa ma duc chiar de unul singur. Imi cer scuze daca-s pe alaturi de topic. Bine ai venit, uite asa ne strangem mai multi. Eu sunt din Bruxelles, la mica distanta, e simplu sa iesim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vincentnatalie Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Nu am vazut, si nu cred ca il aduc, mai degraba il vand si imi iau altceva aici...de fapt, asta si intentionez...putintica rabdare, monsher...acum am tot ekipamentul adus aici, in intregime, deci, daca ma vrea cineva pasager.....deocamdata....m? iaka imi luai unu` nou de prin mai anu` trecut si facui deja ceva kilometri cu el, dar daca vreti sa ne vedem la o tura, mai este destul pana la iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 (editat) Pe 8 septembrie ajung in belgia cu tot cu motor, cat de curand o sa ne vedem pe sosele. Daca aveti ceva de adus din tara, spune-ti fara ezitare, eu vin cu platforma de aici. Editat Septembrie 3, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Salutare fratilor, daca veniti, poate ne strangem impreuna, facem o ceata de haiduci. Bine ai venit, uite asa ne strangem mai multi. Eu sunt din Bruxelles, la mica distanta, e simplu sa iesim. Io vin la brxel, lasa un contact si un punct de intilnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eth Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Weekendul13-15 servesc "patria", pica nasol, insa stau cu ochiul pe voi in continuare. Poate ma potrivesc cu voi la vreun moment dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitranator Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Salut baieti, ne dam intalnire la Atomium la 11? De fapt asta e cam vag or sa fie sute de motoare, data trecuta totul era plin. Mai degraba ca sa ne gasim propun sa ne vedem intr-un loc anume. Ce ziceti de benzinaria Total care e pe coltul Houba de strooper cu av des magnolias? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 Salut.O adresa mai exacta poti pune?Nu stiu inca daca ajung dar e bine sa am traseul facut ...Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitranator Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 Adresa este Avenue Houba de Strooper 755, 1020 Laeken La benzinaria de pe colt alaturi de un garaj Audi. daca cineva are alta idee, nici o problema. Veniti cat mai multi, chiar daca nu ne intalnim, trebuie sa fim multi ca sa ne aparam pasiunea. Pentru orice eventualitate numarul meu este 0483494077. Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Septembrie 12, 2013 Share Postat Septembrie 12, 2013 (editat) Brussel : 100% sanse de ploaie, 0 ore de soare, 10 mm ploaie sambata. Ne gandim. Poate se razgandesc si astia de la meteo Editat Septembrie 12, 2013 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mitranator Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Eu am sa fiu acolo, daca mai vine cineva bine. Nu uitati ca nu este vorba de o iesire la plimbare sau la bere. E revendicarea unor drepturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate