2Short Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Ieri dimineata am plecat in plimbarea pe care de mult timp mi-am propus-o. O sa postez doar pe blogul meu daca vreti sa vedeti povestea si pozele, deoarece incerc sa stau cat mai putin cu ochii in calculator in perioada asta. http://dooroti.wordpress.com Sper sa va faca placere. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 bravo! o parte din drumul asta vreau sa-l fac si eu la sfarsitul lui august..o sa te mai intreb una-alta. god speed! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2Short Postat Iulie 27, 2011 Autor Share Postat Iulie 27, 2011 merci, vezi ca am mai tot scris. Sfatul meu de pana acum este sa iti rezervi niste timp pentru Slovenia - e geniala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Daca nu este prea tarziu si inca nu ai plecat din liubijana , vezi ca este o localitate langa capitala domzale unde se afla un restaurant pescaresc aici am mancat cel mai bun peste. Astept cu nerabdare noi relatri din aventura ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2Short Postat Iulie 27, 2011 Autor Share Postat Iulie 27, 2011 Oho, noroc Nasule, din pacate am plecat din Ljubljana de ieri. Lasa ca planuiesc sa ma intorc in viitorul apropiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 (editat) Hai omule mai baga niste poze si pentru noi cei ce facem motociclism la birou. Apropo vezi ca am trecut si eu la alta categorie am dat busa pe un varadero Eventual baga si niste poze pe aici nu numai pe blog!!! Editat August 1, 2011 de NASU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 salut! frumoasa calatorie! citesc ziua a 2-a, si ma intreb de ce ai folosit ND-ul ... in imagine sunt trei zone importante de expunere (debarcaderul fiind clar subexpus , eviti doar daca folosesti un blitz destul de puternic pentru distanta aia pe care o vad eu 10-20 de metri, dar nu cred ...) , poate un ND gradual sa egalizezi cat de cat cerul, dar mai mult inclin sa cred ca un polarizator ar ajuta mai mult, e dificila egalizarea expunerii in poza aia, un simplu UV cred ca era suficient, "unele poze ie imposibile !" , pozele din cetate meritau clar un trepied, sper sa nu te superi dar nu am scris cu rautate, felicitari si bravo ;-) GO GO GO cu mai multe poze ca asta vrea sa vada ochiu' lucratorului inainte de vacanta !!! avem veÂşti ! pasul stelvio chiar, există o taxa de trecere prin pasul stelvio ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 chiar, există o taxa de trecere prin pasul stelvio ? Anul trecut nu era. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 am citit cu atenție Âşi am notat: Nadiza, Venzone, Ampezzo, Paso Mauria, Cortina d'Ampezzo, Bolzano, Paso Stelvio, Stresa. "... autostrada in Italia m-a costat un usturator 27euro / 300km." ... : despre care autostrada este vorba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2Short Postat August 2, 2011 Autor Share Postat August 2, 2011 Salut, am luat autostrada de langa stresa (A26 parca) si am mers in directia Geneva - Nisa. Referitor la intrebarea cu ND-ul, l-am folosit ca sa obtin efectul cetei omogene deasupra Dunarii si nu ca sa scot in evidenta cerul. ND-ul mi-a scazut 3 EV-uri si am reusit astfel sa folosesc un timp de expunere mai lung si deci si efectul dorit. In acelasi timp aveam si polarizarea pe obiectiv, dar mai mult nu a scos. Un gradual era mai eficient dar nu am. Cat despre pasul Stelvio nu exista nicio taxa. Va recomand un articol pe Metropotam referitor la plimbare, in care puteti veni cu sugestii! Chiar va rog. http://idb.metropotam.ro/plimbare-bucuresti-barcelona/ Nasule, stiu ca ai trecut pe Varadero ca mi-ai zis la telefon. Asta e, cu varsta incepe sa te mai lase spatele, deh . Poate la toamna dam o plimbare prin jurul Marii Negre, ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Cum frate nu esti nici la jumatatea calatoriei asteia si deja te gandesti la urmatoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 Salut, am luat autostrada de langa stresa (A26 parca) si am mers in directia Geneva - Nisa. Referitor la intrebarea cu ND-ul, l-am folosit ca sa obtin efectul cetei omogene deasupra Dunarii si nu ca sa scot in evidenta cerul. ND-ul mi-a scazut 3 EV-uri si am reusit astfel sa folosesc un timp de expunere mai lung si deci si efectul dorit. In acelasi timp aveam si polarizarea pe obiectiv, dar mai mult nu a scos. Un gradual era mai eficient dar nu am. Cat despre pasul Stelvio nu exista nicio taxa. Va recomand un articol pe Metropotam referitor la plimbare, in care puteti veni cu sugestii! Chiar va rog. http://idb.metropotam.ro/plimbare-bucuresti-barcelona/ Nasule, stiu ca ai trecut pe Varadero ca mi-ai zis la telefon. Asta e, cu varsta incepe sa te mai lase spatele, deh . Poate la toamna dam o plimbare prin jurul Marii Negre, ce zici? foarte frumos, bravo, Genova, hai că abia aÂştept să văd ce ne mai arați ! cât despre filtre, numai de bine .... cum spunea cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2Short Postat August 3, 2011 Autor Share Postat August 3, 2011 Momentan nu cred ca vor mai fi postari pana in weekend cand plec spre Barcelona. Acum stau la stagiu pana vineri si nu cred ca apuc sa ma plimb. Ma odihnesc putin, dar s-ar putea sa incerc un fotoreportaj despre aikido. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 pe unde ai ajuns acum? poze poze se cer poze .. sry dar e mai usor sa intru aici decat pe blogul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2short2get Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 (editat) Post nou Hai si un mic teaser la ceea ce urmeaza: Editat August 23, 2011 de 2short2get Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 foarte smechere pozele .. superbe peisaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Anul trecut nu era. In iunie 2011 nu era taxa pe Stelvio si nici nu cred ca se va pune taxa pe Stelvio(pt ca nu este intr-o stare excelenta). Poate o fi o confuzie si e vorba de Grossglockner 19euro pt motocicleta(prima intrare pe anul curent,apoi se platesc cate 7 euro de intrare ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2short2get Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 Multumesc Roxynelo. @Stiff Rider: Genova, corect. Eram cu gandul in alta parte . Post nou si azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 cine naiba a inventat munca asta .. stau la birou toata ziua in loc sa ma urc pe mobra si sa plec asa prin toata tara .. ooof Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 cine naiba a inventat munca asta .. stau la birou toata ziua in loc sa ma urc pe mobra si sa plec asa prin toata tara .. ooof corect ,dar exista si concediu on topic: superbe poze ...nu mai posta poze cu meniuri ca innebunim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 o fi dar e prea mic .. mai bine munceam pe an cate zile de concediu avem si cat muncim sa fie concediul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2short2get Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 Roxy, cand gasesti jobul asta (si iti permiti sa te si plimbi) sa ma anunti si pe mine. Si claman, acum ca ma uit in retrospectiva... parca as suna sa vad daca livreaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2Short Postat August 30, 2011 Autor Share Postat August 30, 2011 La naiba, acuma am descoperit ca am 2 username-uri pe motociclism. Marfa noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Cand ai timp te astept pe la garaj , vreau sa ma inveti si pe mine cu aparatul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2Short Postat Septembrie 12, 2011 Autor Share Postat Septembrie 12, 2011 ) Bine maestre. Da-mi un PM cu tel tau ca nu mai am agenda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate