Marian42 Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 Sa o stapanesti sanatos si iti urez multi km fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 Frumoasă mobra , să ai grijă de ea Âşi ea de tine . Astfalt uscat îți doresc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 Hai cu pozele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Septembrie 11, 2011 Autor Share Postat Septembrie 11, 2011 Am facut ieri vreo 3 pe platou in drum spre Babele dar ma tot chinui sa le dau jos din telefon si mai astept altele de la cineva de care am dat prin oras ca facea poze si am oprit in dreptul lui de mi-a tras si mie un rand de poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 Eu vreau un prim plan cu guma de pe spate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Septembrie 11, 2011 Autor Share Postat Septembrie 11, 2011 Tu vrei sa vezi cum o ard pe curbe sa inteleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 Tu vrei sa vezi cum o ard pe curbe sa inteleg. Vreau sa vad cat de largi sunt "chicken stripes" urile tale . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Septembrie 12, 2011 Autor Share Postat Septembrie 12, 2011 (editat) Poze de sambata... mi-a fost lene sa imi sterg numarul sa nu se vada, astept acum si balacareala de rigoare ca, cine stie ce are numarul meu... Editat Septembrie 12, 2011 de RedCap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d-rive Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Frumoasa capra. Pe tine sa te laude femeile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratwyn Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 Superba bestia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Super pozele! Sa nu lasi topicul asta sa moara, mai povestesti aici din experienta ta pe aceasta moto etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Septembrie 13, 2011 Autor Share Postat Septembrie 13, 2011 Mi-e lene sa stau de povesti daca nimeni nu ma mai intreaba nimic sincer sa fiu. Cred ca totusi am uitat sa pun o poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 un Wheelie ceva pe bulevard ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Septembrie 13, 2011 Autor Share Postat Septembrie 13, 2011 (editat) Nu m-ai nimerit, imi place sa merg pe doua roti, nu sunt circar ce merge pe o roata. Pune tu daca vrei poze cu un wheelie cu tine, pe mine nu ma pasioneaza. Editat Septembrie 13, 2011 de RedCap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 (editat) Sunt misto rau pozele Le astept pe alea care le-ai promis pe topicul de R6 (cu fotograf ) Ce aglomerat era orasul Editat Septembrie 14, 2011 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Septembrie 14, 2011 Autor Share Postat Septembrie 14, 2011 Stai ca fotograful ala a zis ca nu se mai ocupa cu asta si imi recomanda pe altcineva cat de curand deci momentan nu tine de mine asta, dar rezolv, daca am zis ceva, fac. Era ca de sambata dupa masa asa cand bulevardul oricum e inchis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AparTe Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Mda,, si strugurii sunt acrii cand nu ajungi la ei,, apropo de faptul ca tu nu esti circar,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Intradevar nu vad ce este rau in a face un wheelie..(atat timp cat te asiguri ca daca, cazi nu vei rani pe nimeni) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AgresivRider Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 (editat) Bravo RedCap! Tine-o tot asa!! Faza simpatica: cand ma uitam la poza ta vine o colega si-i arat si ei bestia. Dialogul a fost ceva de genul: io: misto de tot mobra...neagra,rea...zici ca-i un demon care bantuie strazile ea: da, e misto. Pacat ca nu-i merge farul din stanga. Costa asa mult sa-l repare? :crack: Asa ca...REPARA-TI BAH FARUL! CE MAMA NAIBII?! Editat Septembrie 14, 2011 de AgresivRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 Mda,, si strugurii sunt acrii cand nu ajungi la ei,, apropo de faptul ca tu nu esti circar,,,,, Ce struguri ma , ce acrii ? O fi si vreo mare filosofie sa dai wheelie , vorbesti de parca ti-ar trebui vreo doua facultati sa dai un amarat de wheelie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Septembrie 15, 2011 Autor Share Postat Septembrie 15, 2011 Mda,, si strugurii sunt acrii cand nu ajungi la ei,, apropo de faptul ca tu nu esti circar,,,,, Amice crezi ca mai am 18 ani sa bubuie hormonii in mine sa ma dau pe o roata sa ma vada pitipoancele facand asta ? Sincer strugurii prefer sa fie acri in continuare, chiar amari, nu am chef sa imi fortez norocul dandu-ma ca dobitocul pe o roata. Se pierde aderenta foarte usor si pe doua roti si se cade, oare pe o roata nu se cade mai repede ? Sincer cand vad cate-un circar d-asta prin oras dandu-se p-o roata ma dau de langa el sa nu cada ca boul sa trec peste el naibii... Bravo RedCap! Tine-o tot asa!! Faza simpatica: cand ma uitam la poza ta vine o colega si-i arat si ei bestia. Dialogul a fost ceva de genul: io: misto de tot mobra...neagra,rea...zici ca-i un demon care bantuie strazile ea: da, e misto. Pacat ca nu-i merge farul din stanga. Costa asa mult sa-l repare? :crack: Asa ca...REPARA-TI BAH FARUL! CE MAMA NAIBII?! Nu-mi mai spune ca asta e una din intrebarile clasice pe care le primesc, de ce merge doar un far ? Celalalt e ars ? Ce sa mai... m-am saturat de intrebarea asta. Cand ne vedem in trafic ? Sau cand ne vedem la o bere pe undeva ? P.S. Innoptez in Bucuresti daca e, nu te gandi ca beau si conduc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AgresivRider Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 Eu is prins cu niste lucrari in Iasi si mi-s in B la fine de saptamana. Da-mi un PM cand ai chef sa vii pe aici si ne vedem la mai multe beri, nu numai la una! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Septembrie 20, 2011 Autor Share Postat Septembrie 20, 2011 N-ai tu treaba cu PM-ul vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin83 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Frumoasa bestie ti-ai luat. Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyro_rs Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 si tot n-ai spus cat ai dat pe ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate