Sari la conținut

chopperele din grupul chopperistilor

robychopper
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 508
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Mai omu' sa ai bafta de ea......si sa faci cati km vrei cu ea....ca asa sper sa fac si eu cu ea....a si cu privire la pasager la mine locu' e ocupat deja(rezervat) :bigstar:

<small>--- Mesaj completat în 03 Oct 2007 16:03 -------------</small><br/>Sincer asa ca incepator iti zic ca imi place cum arata Honda Shadow dar nu imi place cum suna lantul cand mergi......poate nu la toate suna....nu stiu dar sunt la mine in oras vreo doi care au shadow parca una de 600 si una de 750 si cand merg pe drum se aude lantul, si am auzit ca ai si de a face cu lantul.....si am zis ca mai bine imi i-au un virago ca am avut si limitat bugetul......si asa mi-am luat virago 535 din '97 si poate mai incolo un drag star dar pentru inceput super multumit.......anu asta si la anu am so calaresc cu si fara gagica in spate....

A mea e pe cardan...deci noroc...nu suna lantul...si nici nu trebuie uns...dupa o tura in Vama...

--- Mesaj completat în 11 Oct 2007 18:35 -------------

Asta este a mea

Imi place ghidonul..cred ca-mi pun si eu unul la fel....

Rucsacul de pe rezervor e cu magneti sau e legat?

--- Mesaj completat în 11 Oct 2007 18:42 -------------
Stie careva niste coburi pe undeva la un pret cinstit?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A mea e pe cardan...deci noroc...nu suna lantul...si nici nu trebuie uns...dupa o tura in Vama...

<small>--- Mesaj completat în 11 Oct 2007 18:35 -------------</small><br/>

<small>--- Mesaj completat în 11 Oct 2007 18:42 -------------</small><br/>Stie careva niste coburi pe undeva la un pret cinstit?

Sebastian,vezi ca avea cineva o pereche de coburi de Virago ,de vanzare....vezi la topicul de accesorii pt choppere.

completeaza-ti profil-ul ca lumea.

Black.

Link spre comentariu

<small>--- Mesaj completat în 11 Oct 2007 18:42 -------------</small><br/>Stie careva niste coburi pe undeva la un pret cinstit?

uite aici is coburile!

/index.php?...2561&st=260

Link spre comentariu

Nu am rucsac pe rezervor e pur si simplu o bucata de piele care-i place la nebunie!!!Am coburi pe lateral legate si un rucsac mic la furca dar e legat si ala!!!Cu privire la ghidon.....nici nu ai idee cat de comod e....la inceput am crezut ca o sa fie incomod dar dinpotriva 100%lejer!!! :bigstar:

post-25613-1192131576_thumb.jpg

Link spre comentariu

• 1 month later...

dupa ce cu greu m-am despartit de minunatul meu dragstra 650 ( vezi foto)..Mos Niculae a venit mai devreme si mi-a adus un NICEEEEE.....DAR NU nice....ci NICEEEE NICEEEEEE..... Intruder 800 care va suferi ceva customizari in decursul iernii asteia.Sper sa ma duca sanatos si sa ma bucur de el, asa cum m-am bucurat si de precedentul motor.

post-8864-1195126320_thumb.jpg

post-8864-1195126351_thumb.jpg

Link spre comentariu

• 5 weeks later...

Salutare tuturor :kick:

post-25487-1197734280_thumb.jpgpost-25487-1197734306_thumb.jpg

Acesta e primul meu chopper de care sunt foarte multumit, e bun pentru un incepator ca mine, merge super, parcurgind cu el anu acesta aproape 14 mii de km

Va salut cu respect :crack:

Link spre comentariu

Salutare tuturor :kick:

post-25487-1197734280_thumb.jpgpost-25487-1197734306_thumb.jpg

Acesta e primul meu chopper de care sunt foarte multumit, e bun pentru un incepator ca mine, merge super, parcurgind cu el anu acesta aproape 14 mii de km

Va salut cu respect :crack:

Sa ai bafta de el si multa sanatate si drum uscat!!! :crack:

Link spre comentariu

Mersi mult, sper sa ne mai auzim si sa ne vedem candva :crack:

Numai bine :P

post-25487-1197831653_thumb.jpgpost-25487-1197832063_thumb.jpg

:crack: Poatea la o bere... :kick: >..sau daca ai Chef sa vii pe la Gheorgheni sau poate eu sa trec pe la vara pe la tine de ce nu? :cheers:

Link spre comentariu

Da, de ce nu Icelord, abia astept sa vina primavara sa ne putem vedea, sa ne cunoastem,

dar pana atunci vine ziua ta saptamana asta, si iti urez, de pe acum un sincer

:kick: LA MULTI ANI :crack: , si cati mai multi km cu motocicleta :cheers:

Te salut cu respect :crack:

Apropo, ai un Virago jos palaria:

post-25487-1197846489_thumb.jpgpost-25487-1197846514_thumb.jpg

Editat de Rocker
Link spre comentariu

Da, de ce nu Icelord, abia astept sa vina primavara sa ne putem vedea, sa ne cunoastem,

dar pana atunci vine ziua ta saptamana asta, si iti urez, de pe acum un sincer

:kick: LA MULTI ANI :crack: , si cati mai multi km cu motocicleta :P

Te salut cu respect :cheers:

Apropo, ai un Virago jos palaria:

post-25487-1197846489_thumb.jpgpost-25487-1197846514_thumb.jpg

Multumesc Mult pentru toate.....si eu iti urez Sarbatori Fericite si un An nou fericit plin de realizari si impliniri.Si tu sa ai grija de bijuteria aia, sa ai parte numa de asfalt uscat si toate cele!!!Daca se poate sigur ne intalnim la o bere :crack: !!! :lol:

Link spre comentariu

Pina acum nu aveam nici o poza cu EL ( HARRY ).

Poza am gasit-o pe forum, facuta la evenimentul Pepsi Max.

Oricum, asta e Harry al meu.

Bafta multa !

:kick:

Salut! Vad ca ai adugat la el cate ceva...Arata beton! Asa l-ai luat sau ai facut tu schibarile? In primavara ma bate gandul sa schimb unele piese si d-asta intreb..

Sa-ti traiasca si poate ne intalnim!

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Salutare,

In sfarsit pot sa postez si eu aici :lol: dupa ani de asteptare.Despre draga classica de 650 XVS stiti cu toti ce si cum.A mea are mici customizari cum ar fi : riserele inalte , ghidonul ,cele 2 faruri in plus ,un neon albastru sub (pus de ex-proprietar :D ).Tobele standard suna aiurea (multumiri multe lu' Dinicutu :bigstar: ),abia astept sa invat cum se pun cele din poza.Ghidonul din poza e pus tot la comanda lu Dinicutu de la RAR :P :lol: :lol:

3 filmulete ca idee :D

http://www.youtube.com/watch?v=Xa3FHKSmEAk

http://www.youtube.com/watch?v=lOh2FH6A1C8

Numai bine, Cristi :D

post-12030-1199543848_thumb.jpg post-12030-1199543906.jpg

Link spre comentariu

Salutare,

In sfarsit pot sa postez si eu aici :lol: dupa ani de asteptare.Despre draga classica de 650 XVS stiti cu toti ce si cum.A mea are mici customizari cum ar fi : riserele inalte , ghidonul ,cele 2 faruri in plus ,un neon albastru sub (pus de ex-proprietar :D ).Tobele standard suna aiurea (multumiri multe lu' Dinicutu :bigstar: ),abia astept sa invat cum se pun cele din poza.Ghidonul din poza e pus tot la comanda lu Dinicutu de la RAR :P :lol: :lol:

3 filmulete ca idee :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Xa3FHKSmEAk

http://www.youtube.com/watch?v=lOh2FH6A1C8

Numai bine, Cristi :D

post-12030-1199543848_thumb.jpg post-12030-1199543906.jpg

Sa ai Bafta de ea omu'!Dar vezi ca am vazut ca in ultimul video ca ai uitat de shock....era cam tras ca prea tare se ambala la relantii!! :D

--- Mesaj completat în 06 Jan 2008 12:20 -------------

dupa deviza totul sau nimik vo prezint pe "gloria"

:lol: :D :D !!!Bafta si Noroc pe noul tau motor!

Link spre comentariu

Bine ca m-ai tras de maneca ICE LORD. :bigstar:

Este un Suzuki Marauder VZ800. din 2003 cu cateva modificari de aspect cum ar fii sisibarul,ghidonul(de care sincer nu sunt prea multumit,din cauza pozitiei in care sunt nevoit sa stau),+2 faruri,semnalizatoare.

Sunetul motorolui este foarte naspa din cauza tobelor pe care o sa le golesc cat de curand.

Va salu cu respect pe toti

Editat de clausspac
Link spre comentariu

Felicitari lui Nou Nascut pentru Dragstar,arata foarte bine,intr-o vreme m-a interesat si pe mine dar mu-mi placea pretul,ne poti spune cu cat s-a vandut pana la urma. Sa te bucuri de el si multi Km

Link spre comentariu