IceLord Postat Octombrie 4, 2007 Share Postat Octombrie 4, 2007 Din pacate nu le am cu lanturile de aur!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sirher Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 Inca una foarte frumoasa!!! Zic...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Octombrie 7, 2007 Share Postat Octombrie 7, 2007 (editat) Asta este a mea Editat Octombrie 7, 2007 de _Blade_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 Asta este a mea Bafta omule de ea!!!Sa ai parte de asfalt uscat si sanatate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 Mai omu' sa ai bafta de ea......si sa faci cati km vrei cu ea....ca asa sper sa fac si eu cu ea....a si cu privire la pasager la mine locu' e ocupat deja(rezervat) <small>--- Mesaj completat în 03 Oct 2007 16:03 -------------</small><br/>Sincer asa ca incepator iti zic ca imi place cum arata Honda Shadow dar nu imi place cum suna lantul cand mergi......poate nu la toate suna....nu stiu dar sunt la mine in oras vreo doi care au shadow parca una de 600 si una de 750 si cand merg pe drum se aude lantul, si am auzit ca ai si de a face cu lantul.....si am zis ca mai bine imi i-au un virago ca am avut si limitat bugetul......si asa mi-am luat virago 535 din '97 si poate mai incolo un drag star dar pentru inceput super multumit.......anu asta si la anu am so calaresc cu si fara gagica in spate.... A mea e pe cardan...deci noroc...nu suna lantul...si nici nu trebuie uns...dupa o tura in Vama... --- Mesaj completat în 11 Oct 2007 18:35 ------------- Asta este a mea Imi place ghidonul..cred ca-mi pun si eu unul la fel.... Rucsacul de pe rezervor e cu magneti sau e legat? --- Mesaj completat în 11 Oct 2007 18:42 -------------Stie careva niste coburi pe undeva la un pret cinstit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 A mea e pe cardan...deci noroc...nu suna lantul...si nici nu trebuie uns...dupa o tura in Vama... <small>--- Mesaj completat în 11 Oct 2007 18:35 -------------</small><br/> Imi place ghidonul..cred ca-mi pun si eu unul la fel.... Rucsacul de pe rezervor e cu magneti sau e legat? <small>--- Mesaj completat în 11 Oct 2007 18:42 -------------</small><br/>Stie careva niste coburi pe undeva la un pret cinstit? Sebastian,vezi ca avea cineva o pereche de coburi de Virago ,de vanzare....vezi la topicul de accesorii pt choppere. completeaza-ti profil-ul ca lumea. Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 A mea e pe cardan...deci noroc...nu suna lantul...si nici nu trebuie uns...dupa o tura in Vama... <small>--- Mesaj completat în 11 Oct 2007 18:35 -------------</small><br/> Imi place ghidonul..cred ca-mi pun si eu unul la fel.... Rucsacul de pe rezervor e cu magneti sau e legat? <small>--- Mesaj completat în 11 Oct 2007 18:42 -------------</small><br/>Stie careva niste coburi pe undeva la un pret cinstit? uite aici is coburile! /index.php?...2561&st=260 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 A mea e pe cardan...deci noroc...nu suna lantul...si nici nu trebuie uns...dupa o tura in Vama... <small>--- Mesaj completat în 11 Oct 2007 18:35 -------------</small><br/> Imi place ghidonul..cred ca-mi pun si eu unul la fel.... Rucsacul de pe rezervor e cu magneti sau e legat? <small>--- Mesaj completat în 11 Oct 2007 18:42 -------------</small><br/>Stie careva niste coburi pe undeva la un pret cinstit? Nu am rucsac pe rezervor e pur si simplu o bucata de piele care-i place la nebunie!!!Am coburi pe lateral legate si un rucsac mic la furca dar e legat si ala!!!Cu privire la ghidon.....nici nu ai idee cat de comod e....la inceput am crezut ca o sa fie incomod dar dinpotriva 100%lejer!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashman31 Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 dupa ce cu greu m-am despartit de minunatul meu dragstra 650 ( vezi foto)..Mos Niculae a venit mai devreme si mi-a adus un NICEEEEE.....DAR NU nice....ci NICEEEE NICEEEEEE..... Intruder 800 care va suferi ceva customizari in decursul iernii asteia.Sper sa ma duca sanatos si sa ma bucur de el, asa cum m-am bucurat si de precedentul motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 Hai ca am pus-o si eu pe site pe bebelusa mea... ce are modificat?????????? Totul!!!!!!!! Cand o iei de la zero e mai simplu acum e a mea!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Decembrie 15, 2007 Share Postat Decembrie 15, 2007 Salutare tuturor Acesta e primul meu chopper de care sunt foarte multumit, e bun pentru un incepator ca mine, merge super, parcurgind cu el anu acesta aproape 14 mii de km Va salut cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Salutare tuturor Acesta e primul meu chopper de care sunt foarte multumit, e bun pentru un incepator ca mine, merge super, parcurgind cu el anu acesta aproape 14 mii de km Va salut cu respect Sa ai bafta de el si multa sanatate si drum uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Sa ai bafta de el si multa sanatate si drum uscat!!! Mersi mult, sper sa ne mai auzim si sa ne vedem candva Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Mersi mult, sper sa ne mai auzim si sa ne vedem candva Numai bine Poatea la o bere... >..sau daca ai Chef sa vii pe la Gheorgheni sau poate eu sa trec pe la vara pe la tine de ce nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 (editat) Da, de ce nu Icelord, abia astept sa vina primavara sa ne putem vedea, sa ne cunoastem, dar pana atunci vine ziua ta saptamana asta, si iti urez, de pe acum un sincer LA MULTI ANI , si cati mai multi km cu motocicleta Te salut cu respect Apropo, ai un Virago jos palaria: Editat Decembrie 16, 2007 de Rocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Da, de ce nu Icelord, abia astept sa vina primavara sa ne putem vedea, sa ne cunoastem, dar pana atunci vine ziua ta saptamana asta, si iti urez, de pe acum un sincer LA MULTI ANI , si cati mai multi km cu motocicleta Te salut cu respect Apropo, ai un Virago jos palaria: Multumesc Mult pentru toate.....si eu iti urez Sarbatori Fericite si un An nou fericit plin de realizari si impliniri.Si tu sa ai grija de bijuteria aia, sa ai parte numa de asfalt uscat si toate cele!!!Daca se poate sigur ne intalnim la o bere !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-ROD Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Pina acum nu aveam nici o poza cu EL ( HARRY ). Poza am gasit-o pe forum, facuta la evenimentul Pepsi Max. Oricum, asta e Harry al meu. Bafta multa ! Salut! Vad ca ai adugat la el cate ceva...Arata beton! Asa l-ai luat sau ai facut tu schibarile? In primavara ma bate gandul sa schimb unele piese si d-asta intreb.. Sa-ti traiasca si poate ne intalnim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 dupa deviza totul sau nimik vo prezint pe "gloria" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nou_nascut Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 Salutare, In sfarsit pot sa postez si eu aici dupa ani de asteptare.Despre draga classica de 650 XVS stiti cu toti ce si cum.A mea are mici customizari cum ar fi : riserele inalte , ghidonul ,cele 2 faruri in plus ,un neon albastru sub (pus de ex-proprietar ).Tobele standard suna aiurea (multumiri multe lu' Dinicutu ),abia astept sa invat cum se pun cele din poza.Ghidonul din poza e pus tot la comanda lu Dinicutu de la RAR 3 filmulete ca idee http://www.youtube.com/watch?v=Xa3FHKSmEAk http://www.youtube.com/watch?v=lOh2FH6A1C8 Numai bine, Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Salutare, In sfarsit pot sa postez si eu aici dupa ani de asteptare.Despre draga classica de 650 XVS stiti cu toti ce si cum.A mea are mici customizari cum ar fi : riserele inalte , ghidonul ,cele 2 faruri in plus ,un neon albastru sub (pus de ex-proprietar ).Tobele standard suna aiurea (multumiri multe lu' Dinicutu ),abia astept sa invat cum se pun cele din poza.Ghidonul din poza e pus tot la comanda lu Dinicutu de la RAR 3 filmulete ca idee http://www.youtube.com/watch?v=Xa3FHKSmEAk http://www.youtube.com/watch?v=lOh2FH6A1C8 Numai bine, Cristi Sa ai Bafta de ea omu'!Dar vezi ca am vazut ca in ultimul video ca ai uitat de shock....era cam tras ca prea tare se ambala la relantii!! --- Mesaj completat în 06 Jan 2008 12:20 ------------- dupa deviza totul sau nimik vo prezint pe "gloria" !!!Bafta si Noroc pe noul tau motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clausspac Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Pot sa ma laud si eu cu Marauderul meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Pot sa ma laud si eu cu Marauderul meu? Mai laudate un pic.......detalii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clausspac Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 (editat) Bine ca m-ai tras de maneca ICE LORD. Este un Suzuki Marauder VZ800. din 2003 cu cateva modificari de aspect cum ar fii sisibarul,ghidonul(de care sincer nu sunt prea multumit,din cauza pozitiei in care sunt nevoit sa stau),+2 faruri,semnalizatoare. Sunetul motorolui este foarte naspa din cauza tobelor pe care o sa le golesc cat de curand. Va salu cu respect pe toti Editat Ianuarie 6, 2008 de clausspac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sigmund Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Felicitari lui Nou Nascut pentru Dragstar,arata foarte bine,intr-o vreme m-a interesat si pe mine dar mu-mi placea pretul,ne poti spune cu cat s-a vandut pana la urma. Sa te bucuri de el si multi Km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MiriamTM Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Acum postez si eu. Asta este mandria mea, un Virago 250 din 86. Alearga frumos, i-am golit tobele.Alte modificari nu am facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate