Sari la conținut

chopperele din grupul chopperistilor

robychopper
 Share

Postări Recomandate

Pina acum nu aveam nici o poza cu EL ( HARRY ).

Poza am gasit-o pe forum, facuta la evenimentul Pepsi Max.

Oricum, asta e Harry al meu.

Bafta multa !

:kick:

Salut! Vad ca ai adugat la el cate ceva...Arata beton! Asa l-ai luat sau ai facut tu schibarile? In primavara ma bate gandul sa schimb unele piese si d-asta intreb..

Sa-ti traiasca si poate ne intalnim!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 weeks later...
  • Răspunsuri 519
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Salutare,

In sfarsit pot sa postez si eu aici :lol: dupa ani de asteptare.Despre draga classica de 650 XVS stiti cu toti ce si cum.A mea are mici customizari cum ar fi : riserele inalte , ghidonul ,cele 2 faruri in plus ,un neon albastru sub (pus de ex-proprietar :D ).Tobele standard suna aiurea (multumiri multe lu' Dinicutu :bigstar: ),abia astept sa invat cum se pun cele din poza.Ghidonul din poza e pus tot la comanda lu Dinicutu de la RAR :P :lol: :lol:

3 filmulete ca idee :D

http://www.youtube.com/watch?v=Xa3FHKSmEAk

http://www.youtube.com/watch?v=lOh2FH6A1C8

Numai bine, Cristi :D

post-12030-1199543848_thumb.jpg post-12030-1199543906.jpg

Link spre comentariu

Salutare,

In sfarsit pot sa postez si eu aici :lol: dupa ani de asteptare.Despre draga classica de 650 XVS stiti cu toti ce si cum.A mea are mici customizari cum ar fi : riserele inalte , ghidonul ,cele 2 faruri in plus ,un neon albastru sub (pus de ex-proprietar :D ).Tobele standard suna aiurea (multumiri multe lu' Dinicutu :bigstar: ),abia astept sa invat cum se pun cele din poza.Ghidonul din poza e pus tot la comanda lu Dinicutu de la RAR :P :lol: :lol:

3 filmulete ca idee :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Xa3FHKSmEAk

http://www.youtube.com/watch?v=lOh2FH6A1C8

Numai bine, Cristi :D

post-12030-1199543848_thumb.jpg post-12030-1199543906.jpg

Sa ai Bafta de ea omu'!Dar vezi ca am vazut ca in ultimul video ca ai uitat de shock....era cam tras ca prea tare se ambala la relantii!! :D

--- Mesaj completat în 06 Jan 2008 12:20 -------------

dupa deviza totul sau nimik vo prezint pe "gloria"

:lol: :D :D !!!Bafta si Noroc pe noul tau motor!

Link spre comentariu

Bine ca m-ai tras de maneca ICE LORD. :bigstar:

Este un Suzuki Marauder VZ800. din 2003 cu cateva modificari de aspect cum ar fii sisibarul,ghidonul(de care sincer nu sunt prea multumit,din cauza pozitiei in care sunt nevoit sa stau),+2 faruri,semnalizatoare.

Sunetul motorolui este foarte naspa din cauza tobelor pe care o sa le golesc cat de curand.

Va salu cu respect pe toti

Editat de clausspac
Link spre comentariu

Felicitari lui Nou Nascut pentru Dragstar,arata foarte bine,intr-o vreme m-a interesat si pe mine dar mu-mi placea pretul,ne poti spune cu cat s-a vandut pana la urma. Sa te bucuri de el si multi Km

Link spre comentariu

Acum postez si eu. Asta este mandria mea, un Virago 250 din 86. Alearga frumos, i-am golit tobele.Alte modificari nu am facut.

Ce bine arata la cei 22 de ani pe care ii are :P

--- Mesaj completat în 07 Jan 2008 11:55 -------------
... acum am vazut ca e mai mica decat tine doar cu 2 ani :lol:

Bravo voua! :bigstar:

Link spre comentariu

miriam, in poza parca are comenzile mai inaltate... asa ai luat-o? nu e incomod sa stai cu picioarele mai sus? intreb ca vreau si eu o virago.

Editat de Kenno
Link spre comentariu

Acum postez si eu. Asta este mandria mea, un Virago 250 din 86. Alearga frumos, i-am golit tobele.Alte modificari nu am facut.

:bigstar: Sa ai Bafta de ea, si toate cele ce se cuvine!

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

am facut si io upgrade. De la EN500 , la Honda... de 750... 4 cilindri in V . E o Magna. Honda Magna.

post-6107-1201563201_thumb.jpgpost-6107-1201563241_thumb.jpgpost-6107-1201563269_thumb.jpgpost-6107-1201563297_thumb.jpg

Editat de Poison
Link spre comentariu

Fratilor,

Rasfoiam paginile cu amintiri si m-a cuprins un dor de vara de soare de asfalt si muuuulta hoinareala.

Iote aici cum m-am ''ratacit " la inceput de toamna intr-o padure de langa Svistov.

O TEMPORA !

post-15724-1201596229_thumb.jpg

post-15724-1201596549_thumb.jpg

Link spre comentariu

am facut si io upgrade. De la EN500 , la Honda... de 750... 4 cilindri in V . E o Magna. Honda Magna.

post-6107-1201563201_thumb.jpgpost-6107-1201563241_thumb.jpgpost-6107-1201563269_thumb.jpgpost-6107-1201563297_thumb.jpg

felicitari,sa stii ca merita fiecare banut ce l-ai dat pe ea ,asa domle poate o punem si noi de un topic al nostru incet incet nu numa aia cu vn si viroage :bigstar: .sa stii ca eu sunt cel de la ploiesti da numa ca acu nu mai este galbena ci gri :bigstar:

Link spre comentariu

...fain rezervor :bigstar: royo sau boris?

--- Mesaj completat în 30 Jan 2008 11:07 -------------

Salutare,

In sfarsit pot sa postez si eu aici :bigstar: dupa ani de asteptare.Despre draga classica de 650 XVS stiti cu toti ce si cum.A mea are mici customizari cum ar fi : riserele inalte , ghidonul ,cele 2 faruri in plus ,un neon albastru sub (pus de ex-proprietar :bigstar: ).Tobele standard suna aiurea (multumiri multe lu' Dinicutu :bigstar: ),abia astept sa invat cum se pun cele din poza.Ghidonul din poza e pus tot la comanda lu Dinicutu de la RAR :bigstar: :bigstar: :bigstar:

3 filmulete ca idee :crack:

Numai bine, Cristi :bigstar:

nice :crack: ...la asa ceva visez...ca fiind viitorul motor :crack: ...sa-l stapanesti sanatos :crack:

Link spre comentariu

Felicitari!Si eu tre sa golesc tobele la a mea ca precis urla mai fain!Dar baiul e ca trebuie regalte carburatoarele si nu am idee cum se face dar sper ca am sa reusesc sa rezolv!Sa ai parte numa de momente placute pe ea! :bigstar:

--- Mesaj completat în 31 Jan 2008 00:28 -------------

Fain paint!Sa ai graja de ea! :bigstar:

--- Mesaj completat în 31 Jan 2008 00:29 -------------

Fratilor,

Rasfoiam paginile cu amintiri si m-a cuprins un dor de vara de soare de asfalt si muuuulta hoinareala.

Iote aici cum m-am ''ratacit " la inceput de toamna intr-o padure de langa Svistov.

O TEMPORA !

Interesant! :bigstar:

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

In sfarsit mi-am implinit si eu visul :what: am trecut de la Coltul Comunistelor unde trebuia sa fiu in Grupul Chopperistilor, iata noua mea amanta luata acum 3 zile Intruder 800, acum tre sa imi schimb si ID-ul ca nu mai sunt comunist :kiss:

post-12772-1202625712_thumb.jpg

post-12772-1202625805_thumb.jpg

Editat de SlipComunistu
Link spre comentariu

In sfarsit mi-am implinit si eu visul :kiss: am trecut de la Coltul Comunistelor unde trebuia sa fiu in Grupul Chopperistilor, iata noua mea amanta luata acum 3 zile Intruder 800, acum tre sa imi schimb si ID-ul ca nu mai sunt comunist :kiss:

Sa ai noroc de ea! :kiss: :what:

Link spre comentariu

In sfarsit mi-am implinit si eu visul :kiss: am trecut de la Coltul Comunistelor unde trebuia sa fiu in Grupul Chopperistilor, iata noua mea amanta luata acum 3 zile Intruder 800, acum tre sa imi schimb si ID-ul ca nu mai sunt comunist :kiss:

[/quote

Noroc frate.Frumos motor...si io am fost cu o comunista pana acu da' m-am innoit cu o japoneza.Nu stiam la ce sa ma opresc: intruder, vulcan ,shadow sau dragstar........Era bine daca puteam sa mile iau pe toate si rezolvam dilema.Asa m-am oprit la vn 800 classic......Dar motoru' tau arata super.Asfalt uscat si drumuri cat mai multe si fara necazuri.bafta.

:what:

Link spre comentariu

@IceLord: MERSI, MERSI :)

...uite inca o poza interesanta (e o pictura defapt): :wink: post-22049-1203078178_thumb.jpg

Parca ai primit-o cadou de la cineva , ai mai povestit de ea parca, frumoasa foc!

Oricum uite eu azi am facut si eu o tura cu a mea o fost pusa la vanzare dar m-am razgandit si nu o mai vand! :kiss:

post-25613-1203091237_thumb.jpg

post-25613-1203109920_thumb.jpg

post-25613-1203110676_thumb.jpg

Link spre comentariu