V-ROD Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Pina acum nu aveam nici o poza cu EL ( HARRY ). Poza am gasit-o pe forum, facuta la evenimentul Pepsi Max. Oricum, asta e Harry al meu. Bafta multa ! Salut! Vad ca ai adugat la el cate ceva...Arata beton! Asa l-ai luat sau ai facut tu schibarile? In primavara ma bate gandul sa schimb unele piese si d-asta intreb.. Sa-ti traiasca si poate ne intalnim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 dupa deviza totul sau nimik vo prezint pe "gloria" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nou_nascut Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 Salutare, In sfarsit pot sa postez si eu aici dupa ani de asteptare.Despre draga classica de 650 XVS stiti cu toti ce si cum.A mea are mici customizari cum ar fi : riserele inalte , ghidonul ,cele 2 faruri in plus ,un neon albastru sub (pus de ex-proprietar ).Tobele standard suna aiurea (multumiri multe lu' Dinicutu ),abia astept sa invat cum se pun cele din poza.Ghidonul din poza e pus tot la comanda lu Dinicutu de la RAR 3 filmulete ca idee http://www.youtube.com/watch?v=Xa3FHKSmEAk http://www.youtube.com/watch?v=lOh2FH6A1C8 Numai bine, Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Salutare, In sfarsit pot sa postez si eu aici dupa ani de asteptare.Despre draga classica de 650 XVS stiti cu toti ce si cum.A mea are mici customizari cum ar fi : riserele inalte , ghidonul ,cele 2 faruri in plus ,un neon albastru sub (pus de ex-proprietar ).Tobele standard suna aiurea (multumiri multe lu' Dinicutu ),abia astept sa invat cum se pun cele din poza.Ghidonul din poza e pus tot la comanda lu Dinicutu de la RAR 3 filmulete ca idee http://www.youtube.com/watch?v=Xa3FHKSmEAk http://www.youtube.com/watch?v=lOh2FH6A1C8 Numai bine, Cristi Sa ai Bafta de ea omu'!Dar vezi ca am vazut ca in ultimul video ca ai uitat de shock....era cam tras ca prea tare se ambala la relantii!! --- Mesaj completat în 06 Jan 2008 12:20 ------------- dupa deviza totul sau nimik vo prezint pe "gloria" !!!Bafta si Noroc pe noul tau motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clausspac Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Pot sa ma laud si eu cu Marauderul meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Pot sa ma laud si eu cu Marauderul meu? Mai laudate un pic.......detalii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clausspac Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 (editat) Bine ca m-ai tras de maneca ICE LORD. Este un Suzuki Marauder VZ800. din 2003 cu cateva modificari de aspect cum ar fii sisibarul,ghidonul(de care sincer nu sunt prea multumit,din cauza pozitiei in care sunt nevoit sa stau),+2 faruri,semnalizatoare. Sunetul motorolui este foarte naspa din cauza tobelor pe care o sa le golesc cat de curand. Va salu cu respect pe toti Editat Ianuarie 6, 2008 de clausspac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sigmund Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Felicitari lui Nou Nascut pentru Dragstar,arata foarte bine,intr-o vreme m-a interesat si pe mine dar mu-mi placea pretul,ne poti spune cu cat s-a vandut pana la urma. Sa te bucuri de el si multi Km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MiriamTM Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Acum postez si eu. Asta este mandria mea, un Virago 250 din 86. Alearga frumos, i-am golit tobele.Alte modificari nu am facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Acum postez si eu. Asta este mandria mea, un Virago 250 din 86. Alearga frumos, i-am golit tobele.Alte modificari nu am facut. Ce bine arata la cei 22 de ani pe care ii are --- Mesaj completat în 07 Jan 2008 11:55 -------------... acum am vazut ca e mai mica decat tine doar cu 2 ani Bravo voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kenno Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 (editat) miriam, in poza parca are comenzile mai inaltate... asa ai luat-o? nu e incomod sa stai cu picioarele mai sus? intreb ca vreau si eu o virago. Editat Ianuarie 7, 2008 de Kenno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Acum postez si eu. Asta este mandria mea, un Virago 250 din 86. Alearga frumos, i-am golit tobele.Alte modificari nu am facut. Sa ai Bafta de ea, si toate cele ce se cuvine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 (editat) am facut si io upgrade. De la EN500 , la Honda... de 750... 4 cilindri in V . E o Magna. Honda Magna. Editat Ianuarie 28, 2008 de Poison Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arkan Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Fratilor, Rasfoiam paginile cu amintiri si m-a cuprins un dor de vara de soare de asfalt si muuuulta hoinareala. Iote aici cum m-am ''ratacit " la inceput de toamna intr-o padure de langa Svistov. O TEMPORA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 am facut si io upgrade. De la EN500 , la Honda... de 750... 4 cilindri in V . E o Magna. Honda Magna. felicitari,sa stii ca merita fiecare banut ce l-ai dat pe ea ,asa domle poate o punem si noi de un topic al nostru incet incet nu numa aia cu vn si viroage .sa stii ca eu sunt cel de la ploiesti da numa ca acu nu mai este galbena ci gri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 am facut si io upgrade. De la EN500 , la Honda... de 750... 4 cilindri in V . E o Magna. Honda Magna. ...fain rezervor royo sau boris? --- Mesaj completat în 30 Jan 2008 11:07 ------------- Salutare, In sfarsit pot sa postez si eu aici dupa ani de asteptare.Despre draga classica de 650 XVS stiti cu toti ce si cum.A mea are mici customizari cum ar fi : riserele inalte , ghidonul ,cele 2 faruri in plus ,un neon albastru sub (pus de ex-proprietar ).Tobele standard suna aiurea (multumiri multe lu' Dinicutu ),abia astept sa invat cum se pun cele din poza.Ghidonul din poza e pus tot la comanda lu Dinicutu de la RAR 3 filmulete ca idee Numai bine, Cristi nice ...la asa ceva visez...ca fiind viitorul motor ...sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Acum postez si eu. Asta este mandria mea, un Virago 250 din 86. Alearga frumos, i-am golit tobele.Alte modificari nu am facut. Felicitari!Si eu tre sa golesc tobele la a mea ca precis urla mai fain!Dar baiul e ca trebuie regalte carburatoarele si nu am idee cum se face dar sper ca am sa reusesc sa rezolv!Sa ai parte numa de momente placute pe ea! --- Mesaj completat în 31 Jan 2008 00:28 ------------- am facut si io upgrade. De la EN500 , la Honda... de 750... 4 cilindri in V . E o Magna. Honda Magna. Fain paint!Sa ai graja de ea! --- Mesaj completat în 31 Jan 2008 00:29 ------------- Fratilor, Rasfoiam paginile cu amintiri si m-a cuprins un dor de vara de soare de asfalt si muuuulta hoinareala. Iote aici cum m-am ''ratacit " la inceput de toamna intr-o padure de langa Svistov. O TEMPORA ! Interesant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlipComunistu Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 (editat) In sfarsit mi-am implinit si eu visul am trecut de la Coltul Comunistelor unde trebuia sa fiu in Grupul Chopperistilor, iata noua mea amanta luata acum 3 zile Intruder 800, acum tre sa imi schimb si ID-ul ca nu mai sunt comunist Editat Februarie 10, 2008 de SlipComunistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 In sfarsit mi-am implinit si eu visul am trecut de la Coltul Comunistelor unde trebuia sa fiu in Grupul Chopperistilor, iata noua mea amanta luata acum 3 zile Intruder 800, acum tre sa imi schimb si ID-ul ca nu mai sunt comunist Sa ai noroc de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_jack Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 In sfarsit mi-am implinit si eu visul am trecut de la Coltul Comunistelor unde trebuia sa fiu in Grupul Chopperistilor, iata noua mea amanta luata acum 3 zile Intruder 800, acum tre sa imi schimb si ID-ul ca nu mai sunt comunist [/quote Noroc frate.Frumos motor...si io am fost cu o comunista pana acu da' m-am innoit cu o japoneza.Nu stiam la ce sa ma opresc: intruder, vulcan ,shadow sau dragstar........Era bine daca puteam sa mile iau pe toate si rezolvam dilema.Asa m-am oprit la vn 800 classic......Dar motoru' tau arata super.Asfalt uscat si drumuri cat mai multe si fara necazuri.bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Iata ca a venit timpul.... A sosit vulcanu' Acum tre sa iau calmante, ca sa pot sa dorm, si perfuzie, pentru ca nu pot sa mananc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 (editat) si a mea, si a mea Editat Februarie 12, 2008 de ..IcemaN.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 ...e un pic suparata caci am scos-o la vanzare ps: detalii in SEMNATURA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 @IceLord: MERSI, MERSI ...uite inca o poza interesanta (e o pictura defapt): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 @IceLord: MERSI, MERSI ...uite inca o poza interesanta (e o pictura defapt): Parca ai primit-o cadou de la cineva , ai mai povestit de ea parca, frumoasa foc! Oricum uite eu azi am facut si eu o tura cu a mea o fost pusa la vanzare dar m-am razgandit si nu o mai vand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate