Vizitator AndreiRN Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 Ce zici asta iti place? Frumos lucrat si conceput dar loc pt fetita nu ai mai pus. Daca o las acasa isi face de cap. Cit este de manevrabil in curbe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 FRUMOASE MOTOARE, NU LE ---OMOLOGAM---. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 2, 2005 Autor Share Postat Iulie 2, 2005 FRUMOASE MOTOARE, NU LE ---OMOLOGAM---. MAI omule ai intors forumul pe dos cu chestia asta....ERA MAI BINE SA DESCHIZI UN TOPIC PE TEMA ASTA ce faci acum postezi pe toate topicurile aceiasi chestie numai ca schimbi cuvintele....????? DECI DESCHIDE UN TOPIC PE TEMA OMOLOGARII.....si nu mai RASPUNDE ASA AIUREA LA TOATE TOPICURILE te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Nu mai avem nici un ciopărist cu motorul lui? DMW, nu te apuci nene de ciopăreală? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 Am onoarea sa va salut pe toti. Mai jos sunt eu cu "Blanoasa" xv535 in dreapta, in stanga e "Roua" lui bizoo_n. Cam atat. Bafta si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 Hai sa pun si eu o poza, cu mine pe Natasha (si cu omniprezentele pete de ulei de sub orice nipran ) Locatia: Etrusco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HDHD Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 Pina acum nu aveam nici o poza cu EL ( HARRY ). Poza am gasit-o pe forum, facuta la evenimentul Pepsi Max. Oricum, asta e Harry al meu. Bafta multa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 Vi-l prezint pe domnul Fat Ass Bandido (pt. cei noi pe aici ): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 Ia să mai punem Âşi noi o poză cu motoreta, , ce dreacului . specificațiile le găsiți aici.. iciÂşa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 (editat) Hop si eu! oare cum de mi-a scapat ? Editat August 22, 2005 de Bazil88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 Nu mai avem nici un ciopărist cu motorul lui?DMW, nu te apuci nene de ciopăreală? 227390[/snapback] o sa vina in vreo 2 saptamani ij jupiter 4 cu singura modificare - rezervor lacrima aaa, uitasem shi aprindere electronica shi la iarna umblam shi pe la cadru, furca shi mai vedem la ce s-o pricepe kombat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 (editat) daca ziceti voi ca asta seamana cat de cat a chopper, ma bag si io.... Editat August 29, 2005 de draku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 Seamana. Bravo. Uelcam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Vin si eu cu noul meu motor care va sosi in septembrie , VN1500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 salutare iata-ma si pe mine cel care va zapaceste cu trike-le DILIUL PT TOATA LUMEA DRAGSTAR 650 nu are cine stie ce modificari doar accesoriile care se vad in poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiugliga Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Hai sa ma prezint si eu : Laurentiu din Targu Mures, posesor al unei Honda Steed din 1996 ... o bijuterie !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Salut .Bijuterie da, dar de ce vrei să o vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiugliga Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Multumesc pentru apreciere ! I-am spus "bijuterie" pentru ca este un motor deosebit, atat din punct de vedere estetic, dotari, sound etc ... doresc sa-l vand pentru ca, fiind un incepator in ale motociclismului si din zodia "gemeni", cealalta personalitate a mea doreste sa-si cumpere un DUCATI, pe care sa incerce sa-l cunoasca o perioada de timp, iar dupa aceea sa-i dea dreptate primului geaman si sa se intoarca la prima dragoste : un CHOPPER poate putin mai puternic ! Seara placuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mottorash Postat Septembrie 3, 2005 Share Postat Septembrie 3, 2005 (editat) salutare, baieti! eu sunt mottorash nou pe aici si sunt din craiova.nu am iesit la intalniri din simplul motiv ca nu am permis:P despre motor,intai nu stiu cum sa ii zic motor sau motorash:)are 125cc;10cp;monocilindrumodificari inca nu i-am facut ca nu prea stiu ce si cum. cam atat cu mine Editat Septembrie 3, 2005 de Mottorash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Septembrie 3, 2005 Share Postat Septembrie 3, 2005 Fain motorul mottorash......:)de ce adik sa nu-i spui motor....ce dak are capacitate mica.....nu conteaza ce motor ai cat timp pasiunea e aceeasi,cat timp esti pe 2 rotzi.....mai ales ca motorul tau arata chiar fain.....Bafta si fii mandru de motorul tau..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mottorash Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 sunt mandru de ea doar e puiul meu multzam mult motomaniac si asfalt uscat 4 all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 iata si ceva poze cu bike-ul meu . e un fel de toate pentru toti . din motorul original , un dragstar a mai ramas motorul si cadrul . restul de pe un vulcan , de pe un harley , mai facute la comanda . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 Fain rau motoru.....si mireasa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate