sorin das Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Eu al doilea! @marele alb: sa vezi ce te fugaresc! si pe voi cine va fugareste?.........sa fie unul zis si IANACHIM!!!!!!!!! Vlad, de data asta vreau sa fiu eu primul care se inscrie la tura de Elvetia ! Nu glumesc ! I'am in. OKin ordinea nr de pe tricou..........ma bag si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 @Vlad: vars malaiu' pt Tura V? Hai ca a mai aparut in gasca de anul asta un motor misto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 14, 2011 Autor Share Postat Octombrie 14, 2011 @Vlad: vars malaiu' pt Tura V? Hai ca a mai aparut in gasca de anul asta un motor misto! Ohoo... e mult prea devreme dar ti-am inteles intentia! La ce moto misto te referi? Ca de a ta stim deja de ceva timp... Vlad, de data asta vreau sa fiu eu primul care se inscrie la tura de Elvetia ! Nu glumesc ! I'am in. Ok sef', am retinut! OKin ordinea nr de pe tricou..........ma bag si eu! E clar, n-am nicio sansa s-o fac in septembrie... ar fi tortura! Poate la anu', pt. cine e dornic, reusim sa nu mai ratam finalul la Garmisch care va fi 6-8 iulie. Asta ar insemna ca Tura sa se termine in Tirol, sa fim aproape. Dar mai e destul pana atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Ohoo... e mult prea devreme dar ti-am inteles intentia! La ce moto misto te referi? Ca de a ta stim deja de ceva timp... Ok sef', am retinut! E clar, n-am nicio sansa s-o fac in septembrie... ar fi tortura! Poate la anu', pt. cine e dornic, reusim sa nu mai ratam finalul la Garmisch care va fi 6-8 iulie. Asta ar insemna ca Tura sa se termine in Tirol, sa fim aproape. Dar mai e destul pana atunci... eu M.AM PLICTISIT de ALPII astia domnule parca as fi pe Valea Prahovei numai smecheri cu jepuri si motoare bengoase daca 'oi' fi sanatos si cu job m.ar tenta si alte destinatii..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Modestule! Intr-adevar, fain motor. Nimic de zis. Bafta! " DRIVE FAST, BUT DRIVE SAFE! " Credeam ca ma cunosti mai bine de atat! Nu despre mine era vorba! Nu spun cine, spun ce: o Aprilia Caponord foarte frumos impachetata de drum! Ohoo... e mult prea devreme dar ti-am inteles intentia! La ce moto misto te referi? Ca de a ta stim deja de ceva timp... Ok sef', am retinut! E clar, n-am nicio sansa s-o fac in septembrie... ar fi tortura! Poate la anu', pt. cine e dornic, reusim sa nu mai ratam finalul la Garmisch care va fi 6-8 iulie. Asta ar insemna ca Tura sa se termine in Tirol, sa fim aproape. Dar mai e destul pana atunci... Eu de anul asta am vrut la Garmisch chiar si pe Honda... Tortura minim, "monsher"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 14, 2011 Autor Share Postat Octombrie 14, 2011 Nu spun cine, spun ce: o Aprilia Caponord foarte frumos impachetata de drum! Parca Victor @ZIA vroia o Caponord... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIA Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Hai ca a mai aparut in gasca de anul asta un motor misto! Multumiri Dexxter pt ca ai tinut un ochi vigilent pe sectiunea vanzari din forum. Iarna o sa treaca f greu acum, dar la anu' stiu ca o sa fugaresc bmw-uri prin Alpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Multumiri Dexxter pt ca ai tinut un ochi vigilent pe sectiunea vanzari din forum. Iarna o sa treaca f greu acum, dar la anu' stiu ca o sa fugaresc bmw-uri prin Alpi Daca voi va fugariti in Alpi , dupa mine cine se tine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIA Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Daca voi va fugariti in Alpi , dupa mine cine se tine ? POLIZEI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 POLIZEI? Hahahahahaaaaa . Sa speram ca o sa ma tina BMW-ul pana atunci,ca la cat de sensibil e..........exista riscul sa vin cu o placa din aia de skateboard montan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hara18 Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 Bravo...pozele sunt superbe :X la cat mai multe aventuri. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 POLIZEI? sa va spun eu mai multe despre ce hartii imi vin incontinuu de la amaratii aia ? dupa ce ca i-am scos din criza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Ia zi, bre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Multumiri Dexxter pt ca ai tinut un ochi vigilent pe sectiunea vanzari din forum. Iarna o sa treaca f greu acum, dar la anu' stiu ca o sa fugaresc bmw-uri prin Alpi Hehe , si sa vezi ce o sa mai fugaresc eu si aprilia Caponord si Bmw-uri prin alpi la anu' ) Iarna va fi sfetnic bun de tunat monster-ul pentru touring Salutari Victor. Toate OK cu Caponord-ul? Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 ce dor imi e.....deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 (editat) dar VALD man te asteptam cu noul armasar si pe melagurile romanesti pe care cu siguranta NU TE.AI DAT ....................................................................................... Editat Noiembrie 2, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 2, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2011 dar VALD man te asteptam cu noul armasar si pe melagurile romanesti Asta nu cred ca se va intampla, prefer sa vii tu aici. Apropos... astept de la tine propuneri concrete pt. la anu'. (in afara de Alpi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 macheala? sau chiar vrei propuneri serioase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIA Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 Hehe , si sa vezi ce o sa mai fugaresc eu si aprilia Caponord si Bmw-uri prin alpi la anu' ) Iarna va fi sfetnic bun de tunat monster-ul pentru touring Salutari Victor. Toate OK cu Caponord-ul? Numai bine Salut Andrei, toate bune, mai putin vremea. Astazi au fost max 6 grade si am inghetat putin. Belea Ducati-ul, nu il chinui prea tare prin Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 citesc ( ma uit pe poze ) , de vreo ora juma ... cu un ochi m-am intristat , cu un ochi m-am bucurat vezi ca scoala se termina pe sfarsitul lui iunie ... parca 22 lasa 2 zile de scapat de copii pe la bunici , rude , prieteni etc. , si zi ceva interesant , AMR 6-7 luni stima, didi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 asa ziceam si eu: sfarsit de iunie. e tortura daca e mai tarziu. dydy: las' bre, ca pana in iunie gasim noi de mers pe undeva, de ex cu brasovenii in tura de primavara. plus ca eu am ramas dator cu o Bucovina...probabil prin aprilie-mai asa, de dezmortire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 5, 2011 Autor Share Postat Decembrie 5, 2011 si zi ceva interesant , Ohoo... nu te-am mai auzit de mult... Hai sa strangem gasca joi seara la Hard Rock cafe la 19:30! (am deja cateva confirmari ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 joia asta? eu de abia pe 14 ajung la Capitala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 7, 2011 Autor Share Postat Decembrie 7, 2011 Din pacate Hard Rock si Jadoo erau rezervate pt. alte evenimente. Asadar, am rezervat la White Horse, tot la 19:30, maine seara (joi). Masa este la parter, rezervata pe numele meu. Inteleg ca suntem deja vreo 10 care mi-au confirmat fie mie, fie lui Ianachim. joia asta? eu de abia pe 14 ajung la Capitala... pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate