undacover Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 Banuiesc ca exista o viteza minima de croaziera destul de greu de mentinut de altceva afara de sportive. Am mai iesit cu Iulia si se merge destul de tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 Salutare, ne bagam si noi la tura asta asa ca as propune sa mergem weekendu' asta pentru ca se anunta vreme buna. Ca si cazare, ce ziceti, nu am putea gasi o pensiune si cu camping? Ar mai fi doritori care sa stea la cort? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undacover Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 (editat) Salutare, ne bagam si noi la tura asta asa ca as propune sa mergem weekendu' asta pentru ca se anunta vreme buna. Ca si cazare, ce ziceti, nu am putea gasi o pensiune si cu camping? Ar mai fi doritori care sa stea la cort? Cu siguranta se gaseste cazare destul de ieftina, nu e nevoie sa stam peste noapte exact acolo unde e scump. Nu prea suntem noi pretentiosi. Putem sa campam si la 50km distanta unde e ieftin si frumos. Ne trebuie doar: 2 copaci sa ardem la focul de tabara, un kil` de palinca si orice altceva pentru Alex Editat Septembrie 7, 2011 de undacover Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 7, 2011 Autor Share Postat Septembrie 7, 2011 Banuiesc ca exista o viteza minima de croaziera destul de greu de mentinut de altceva afara de sportive. Am mai iesit cu Iulia si se merge destul de tare. Aaaa.....e un compliment, nu? ))) Ene tu esti undacover? DA, exista o viteza medie 100-120, cu exceptia localitatilor unde, dupa caz, se merge mai incet dar si portiunile drepte in afara localitatilor, unde....vajjjjj..... Pentru vitezane s-a mers super (in plimbarile anterioare), dar pentru choppere s-a mers prea repede, asta ca termen de comparatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 (editat) Lies, all lies Votez si eu pt 24 sept. Sa am ragaz sa reglez alea alea pana atunci. un kil` de palinca si orice altceva pentru Alex Editat Septembrie 7, 2011 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibi40k Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 Sper sa n-o ratez si p'asta ca nu stiu cat ne mai ajuta vremea anul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 8, 2011 Autor Share Postat Septembrie 8, 2011 Sper sa n-o ratez si p'asta ca nu stiu cat ne mai ajuta vremea anul asta... Pai hai, n-o rata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Vreau si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 8, 2011 Autor Share Postat Septembrie 8, 2011 Vreau si eu! Preferinte pt weekendul asta sau urmatorul? Vineri facem intrunire si stabilim ce si cum. De data asta, poate chiar ne intalnim nu doar ne dam intalnire )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibi40k Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 ce-i in mana nu-i minciuna ... daca vremea e ok zic sa profitam. week-endurile n-ar trebui sa se excluda intre ele ci sa se completeze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Preferinte pt weekendul asta sau urmatorul? Vineri facem intrunire si stabilim ce si cum. De data asta, poate chiar ne intalnim nu doar ne dam intalnire )) Eu pot sa vin weekendul urmator,sau de Martea viitoare incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 8, 2011 Autor Share Postat Septembrie 8, 2011 ce-i in mana nu-i minciuna ... daca vremea e ok zic sa profitam. week-endurile n-ar trebui sa se excluda intre ele ci sa se completeze. Cata dreptate ai tu Bibi (ce nume funny ti-ai ales,hihi). Asta zic si eu, cine poate weekendul asta, sa se alature si stabilim impreuna unde merge, cine poate weekendul urmator (si vremea ramane ok) ne intalnim din nou si continuam plimbarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 cati sunt pana la urma care merg week-endul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 pentru weekendul 24 as merge si eu spre orsova,cazane alea alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 cati sunt pana la urma care merg week-endul asta? Eu sunt pentru weekendu' asta. Se anunta vreme foarte buna. Daca amanam tura pentru alt weekend, deja e loterie la capitolul vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 pentru weekendul 24 as merge si eu spre orsova,cazane alea alea Si eu la fel!Week-endul asta mai e si Rasnovul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 8, 2011 Autor Share Postat Septembrie 8, 2011 Eu sunt pentru weekendu' asta. Se anunta vreme foarte buna. Daca amanam tura pentru alt weekend, deja e loterie la capitolul vreme. Ar fi asa : Daniel-busa, Dan-F4, je-F3, Alex-R6, Dan-busa se mai gandeste, alti doritori? Si eu la fel!Week-endul asta mai e si Rasnovul... Cu tot respectul pentru Rasnov , pe care si eu l-am luat in considerare la inceputul saptamanii, nu are concerte, nu mai sunt locuri de cazare in zona (am sunat), nu stiu cum stau cu mancarea, banuiesc ca au un mititel ceva, dar suna mai mult a "intalnire" decat a "intrunire". Ca sa mananc o fripturica si sa beau un suc (ca deh, nu merge o bere, ca tre sa te sui pe motor sa te duci la o cazare mai departe de locatia cu mititelu'), pot sa o fac si la Cazane sau oriunde alta parte...unde traficul din acea perioada va fi mai putin aglomerat, decat Valea Prahovei - Poiana Brasov... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 @ iulia : undacover este dan din ct cu busa deci se pare ca nu o sa pot veni weekendul asta , cu parere de rau , ca voi inca nu v-ati hotarat si e destul de tarziu sa fac schimb de tura , asa ca ganditi-va sa mergeti weekendul asta , ca peste 2 weekenduri sa aveti bai si liber sa mergeti si cu mine pe 24 - 25 unde vreti mie imi e indiferent . sa nu va aud ca nu aveti bani , ca va cotiti , ca sa vedem pe unde mergem ca nu stim etc . daca nu stiti ma uit eu pe harta si pun degetu pe harta . oricum mi-ar place sa mai apucam sa facem odata transalpina dar sunt deschis la orice drum , spre mare / munte etc , nu am preferinte doar dor de duca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 8, 2011 Autor Share Postat Septembrie 8, 2011 @ iulia : undacover este dan din ct cu busa sa nu va aud ca nu aveti bani , ca va cotiti , ca sa vedem pe unde mergem ca nu stim etc . daca nu stiti ma uit eu pe harta si pun degetu pe harta . oricum mi-ar place sa mai apucam sa facem odata transalpina dar sunt deschis la orice drum , spre mare / munte etc , nu am preferinte doar dor de duca Haha...cum spunea Dan-busa, noi "bogatasii" ne permitem oricand oriunde, hahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 bine . o sa caut o destinatie interesanta pentru weekendul ala sa vedem si ce propuneri are lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 8, 2011 Autor Share Postat Septembrie 8, 2011 (editat) Maramu'? Editat Septembrie 8, 2011 de beware ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 hmmm oke i`ll look Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G30RG3 Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 (editat) Ma bag si eu in weekend-ul 24-25 daca stabiliti ceva concret.Weekend-ul asta nu pot, but have fun! Editat Septembrie 8, 2011 de G30RG3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 9, 2011 Autor Share Postat Septembrie 9, 2011 Anulam Cazanele pentru weekendul asta. Mergem spre Brasov , la Rasnov, poate Valea Doftanei, oricum, zona Bv... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 programati in weekendul 24 - 25? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate