CatalinC Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Salutare , pentru ca nu pot ajunge cu gasca de mai jos la Cazane , deoarece nu imi permite job-ul , am hotarat sa deschid un nou topic cu weekendul 24 - 25 . Vreau sa ma plimb , asa ca sunt dispus la orice destinatie , atata timp cat e in tara , desi m-ar bate si gandul sa ies din tara dar , inca nu . Deci am chef de o plimbare , indiferent de numarul de kilometrii , prefer drumuri cu asfalt si am zis asa : Iulia : maramures Eu : as face si niste cheile bicazului , sa facem galagie pe acolo astept propuneri si participanti la o tura in weekendul 24 - 25 cred ca va fi ultimul weekend cu vreme ok pentru ieseala , desi pana nu da zapada se poate merge pe motor va astept cu propuneri baile felix ar fi iar o destinatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sicilyano Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 transalpina sau transfagarasan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 11, 2011 Autor Share Postat Septembrie 11, 2011 as prefera transalpina . sau la drobeta la cazane .... sa vedem ce zic si baietii care se duc la rasnov .. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angrenaj Postat Septembrie 11, 2011 Share Postat Septembrie 11, 2011 si eu tot transalpina as vrea (pe lumina si cu rezervorul plin e mai frumos, nu-i asa Catalin ), dar nu refuz nici portile de fier... drumul pe langa Dunare e frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 12, 2011 Autor Share Postat Septembrie 12, 2011 (editat) vad ca gasca cu cazane nu zice nimic @ angrenaj : hahahaha da , ce sa va fac daca v-ati luat BMW-uri si consuma mult , si mergeti racing , mie mi-a ajuns gas-ul pana spre valcea . si da cred ca ar fi excelent transalpina pe zi mi-as dori sa facem niste poze , sa vada lumea ca am fost si noi pe acolo , PE ZI ) :friends: ---------------------------------------------------------------- ok , revin , se pare ca partea cu cazare pe transalpina a cazut , asa ca ramane varianta cu cazane daca mergem ? daca nu merge nimeni , ma duc la mare , plec de vineri / sambata si vin duminica cheers Editat Septembrie 12, 2011 de CatalinC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angrenaj Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 @cata: as fi vrut eu bmw, alea in cilindrii nu cred ca trec de 4.5%, orice le-ai face. Totusi pe aia 900km mi-a luat 5.3%, si asta cu topcase, si alergat uneori. Dar mai departe de Horezu nu cred ca mai ajungeam ... ------- Mai asteptam, in 14 zile se schimba multe (inclusiv vremea si disponibilitatile). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Septembrie 12, 2011 Autor Share Postat Septembrie 12, 2011 da , indeed ce sa va fac ma , sportiva , mie mi-a luat asta mica 5.5 in conditiile in care pe autostrada am mers cu george 180 am vorbit cu iulia a zis ca vine , alex cu r6 vine , ene a vandut mobra , dan cu busa poate vine cu masina ca nu are gume , sa vedem ce zice dragos cu naked-ul ... etc hai ca , cred ca va fi ultima iesire , dupa aia , o sa ne dam in victoriei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angrenaj Postat Septembrie 12, 2011 Share Postat Septembrie 12, 2011 (editat) dragos cu GSR-ul cu flames stiu de atunci ca avea cauciucul consumat 101% dupa tura aia, poate l-a schimbat. Si eu am de rezolvat consumabile (placute, ulei+filtru, gume, ulei furca) dar le fac pana atunci. Editat Septembrie 12, 2011 de Angrenaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G30RG3 Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Ma bag si eu oriunde ar fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibi40k Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 count me in, chiar si de vineri daca bagam Cazane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sicilyano Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 ce se mai aude cu excursia? eu am fost pe transalpina pe 17.09.2011 si a fost super marfa deci dak aveti alta destinatie ma alatur cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brain Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Sunt si eu curios sa ma alatur dar nu sunt sigur ca fac fata cu viespea mea. Cam cati kilometri aveti de gand sa trageti in 2 zile si la ce viteze ? Cred ca nu trebuie sa explic nimanui cum sta nakedul la curent . Plus ca este posibil sa am si pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G30RG3 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 (editat) Sunt si eu curios sa ma alatur dar nu sunt sigur ca fac fata cu viespea mea. Cam cati kilometri aveti de gand sa trageti in 2 zile si la ce viteze ? Cred ca nu trebuie sa explic nimanui cum sta nakedul la curent . Plus ca este posibil sa am si pasager. brain si eu tot viespe am, vezi profil.Bine, eu nu am pasager, plus ca deflectorul de vant e cam stramb si e posibil sa il dau jos ,dar nu cred ca o sa fie o problema jucaria Editat Septembrie 20, 2011 de G30RG3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Salutare, ce ziceti de cheia + siriu ca traseu pentru acest w-e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 as prefera transalpina . sau la drobeta la cazane .... sa vedem ce zic si baietii care se duc la rasnov .. ) Prezent ! La cazane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibi40k Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Prezent ! La cazane. Prognoza e deocamdata favorabila pe la Severin. Crezi ca putem sa ne descurcam doar cu sambata si duminica ? Teoreic putem dar trebuie aranjata cazarea sa mergem la punct fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pcaalex Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 la mine sansele de prezenta la cazane sunt 50% ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G30RG3 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Salu all!Am vorbit ieri cu Cata si mi-a zis ca el are o mica problema, a facut operatie la o unghie de la picior si nu stie daca poate incalta cizmele.A ramas sa ne auzim spre sfarsitul saptamanii sa vada cum se simte.Sa vedem ce zice si el , in momentul asta nu e in Buc si d-aia nu a dat niciun raspuns pe aici. @Dan, am vzut si eu ca vremea pare sa tina cu noi inca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibi40k Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Am vorbit ieri cu Cata si mi-a zis ca el are o mica problema, a facut operatie la o unghie de la picior si nu stie daca poate incalta cizmele. Da' adidasii ce-au ma ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G30RG3 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Da' adidasii ce-au ma ?!? nu e etic.Nu neaparat cizmele, el zicea ca trebuie sa schimbe pansamentul periodic si ca e posibil sa il jeneze incaltamintea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibi40k Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 nu e etic.Nu neaparat cizmele, el zicea ca trebuie sa schimbe pansamentul periodic si ca e posibil sa il jeneze incaltamintea... medic!!, ne trebuie un medic !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IM8 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 salut sunt nou pe forum cat si in lumea moto am de o sapt motor..... si mi-ar placea sa merg cu voi dar imi este cam frica basca ca nu scap de gagica ... vrea si ea sa mearga. daca faceti un traseu mai scurt m-as incumeta si eu dar depinde si de viteza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G30RG3 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 medic!!, ne trebuie un medic !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibi40k Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 salut sunt nou pe forum cat si in lumea moto am de o sapt motor..... si mi-ar placea sa merg cu voi dar imi este cam frica basca ca nu scap de gagica ... vrea si ea sa mearga. daca faceti un traseu mai scurt m-as incumeta si eu dar depinde si de viteza.... pentru binele tau nu cred ca ar fi bine sa incepi cu un drum asa de lung, iti va fi foarte greu. mai ales daca zici ca esti si cu pasager cred ca ar trebui sa parcurgi in ritmul tau cateva trasee scurte. poti s-o iei spre Giurgiu sau pe autostrada sa vezi cum se comporta motorul la viteza, apoi poti sa te joci pe Cheia pana la Brasov si abia dupa ce treci prin astea iti recomand sa te alaturi unei gasti care va mai si slaloma in trafic. de asemenea iti recomand sa te uiti la Twist of The Wrist 2 (il gasesti pe torente, sau daca nu ti-l dau eu) Bafta si tine minte ca scopul e sa mergi cat mai mult nu cat mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IM8 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 oki, mc de sfaturi diseara o sa trag filmul..... si in cazul asta zic pas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate