Roxynel Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 (editat) eddie .. ia lasa tu vremea pt altii si baga poze ca vin peste tine si te bat cu iuby peste ochi @niko da sunt vreo 20 de km asa .. apoi e ok ..deci merge facut Editat Septembrie 20, 2011 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Pe cheia + siriu, transfagarasan sau orice are curbe, ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 @niko da sunt vreo 20 de km asa .. apoi e ok ..deci merge facut Faceti cum vreti voi, eu doar v-am avertizat. Depinde si de tipul de motor, la mine chiar se simte nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 da ma adi te bagi tu rpd .. ink 1data pe transalpina te mai bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 (editat) da ma adi te bagi tu rpd .. ink 1data pe transalpina te mai bagi? Sa inteleg ca ti-a placut? Merge, dar parca as alege totusi alt traseu ca pe TA am fost deja de prea multe ori vara asta. Editat Septembrie 20, 2011 de Inspektor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Cateva poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 adk?de cate ori ai fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Cateva poze si de la mine Voi ati jucat in alt film ,ati fost in alta zi, sunt prea intunecate pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 adk?de cate ori ai fost? Ar fi a 3-a oara.. Asadar pentru weekendul asta ar fi doritori? TF, Cheia, Siriu.. sau altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Voi ati jucat in alt film ,ati fost in alta zi, sunt prea intunecate pozele! Nununu, e acelasi film, doar ca aveam un nor mare deasupra capului, numit Foame, si de-asta au iesit pozele intunecate )dar am preferat sa mananc mai tarziu din sendvisul lui Adrian(P.S.Brigitte Bardot ti-ar fi fost recunoscatoare) decat sa astept ciorbita in care sigur scuipase tanti aia )) sper ca voi ati avut pofta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 pe cheia sunt caini? sa stiu sa nu mai repar carenele alea... )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 (editat) pe cheia sunt caini? sa stiu sa nu mai repar carenele alea... )) Caini sunt peste tot, baga crashpads si claxoneaza cu incredere Curiozitate. Cat te-a costat platforma pana la B.? Editat Septembrie 20, 2011 de Inspektor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 nici tu nu esti normal .. am vazut eu ceva ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 450 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Nununu, e acelasi film, doar ca aveam un nor mare deasupra capului, numit Foame, si de-asta au iesit pozele intunecate )dar am preferat sa mananc mai tarziu din sendvisul lui Adrian(P.S.Brigitte Bardot ti-ar fi fost recunoscatoare) decat sa astept ciorbita in care sigur scuipase tanti aia )) sper ca voi ati avut pofta ! Nuuuuuuuuuu, a fost alta chelnerita, una mica pe care am reusit sa o impresionam cand am zis ca asteptam de o ora sa ne ia cineva comanda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 sunt camioane ) care nu se sperie de claxoane ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 hm...pe 1 as baga o cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Ar fi a 3-a oara.. Asadar pentru weekendul asta ar fi doritori? TF, Cheia, Siriu.. sau altele Toate 3? Mai trebe una ca altfel nu iese traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Alte poze de la JE Altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Septembrie 20, 2011 Autor Share Postat Septembrie 20, 2011 1. Pe Cheia merg eu in spate, sa fac si eu Dive-In in caz de ceva... 2. Pe 1 ma gandeam la Ploiesti-Valeni-Cheia-Sacele-Brasov-Intorsura Buzaului-Nehoiu-Siriu-Buzau-acasa. 3. Vine si Bogdan cu `busa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 1. Pe Cheia merg eu in spate, sa fac si eu Dive-In in caz de ceva... 2. Pe 1 ma gandeam la Ploiesti-Valeni-Cheia-Sacele-Brasov-Intorsura Buzaului-Nehoiu-Siriu-Buzau-acasa. 3. Vine si Bogdan cu `busa. 4. Vine si Adrian cu CBR-u' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sicilyano Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 vin si eu pe cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 da de ce ma tocmai pe 1?haideti acum weekendul asta pana nu se strica vremea de tot ..ca deja a cam venit frigul .. multumim pt pozeeee :* vb pe mess sa mi le dai pe toate ...sarnaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Septembrie 21, 2011 Autor Share Postat Septembrie 21, 2011 > Nunta la Constanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Gasim noi ceva si pentru weekendul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate