Sari la conținut

SERRES RALLY


Postări Recomandate

http://www.serresrally.gr/

 

in mai putin de zece zile se va lua startul in aceasta competitie, sper sa pot participa pentru a imi pastra pozitia de vicecampion european. asta daca fac rost de cei 1500 euro necesari iescursiei :))))

uite si un filmulet de prezentare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vezi ma rotila daca ai inchis carciuma, acuma tre sa ne strangem in alta locatie http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=291343680884298

:friends: :cheers: :friends:

 

@rotila: apropos, e cald acolo? :)))))))

 

ASTA SEARA DANSAM IN FAMILIE...

PAH PRODIGY :)) http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=291343680884298

Editat de stulewa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Bravo neicusorule! E bine ca gasesti sustinere. Pe Somo cind il bati? :P

 

 

il las sa mai oboseasca putin :P merge tare Somo frate, jos palaria :friends: de la anu sa vezi batalie ca il mananca palmele si pe Lorenzo :friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Participarea la Serres Rally s-a treminat cu bine, punctele acumulate in campionatul european m-au asezat pe treapta a II-a a podiumului. Pentru a "uda" victoria ne vedem maine seara dupa 8 la Voltage Bar sa povestim!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

 

 

Maestre... rally-raidul nostru nu stiu daca o fi fost lansat, ca sa se poata relansa. Asa ca o sa se lanseze, cind or fi constant minim 5 curse pe sezon, cu participare serioasa, cu organizatori care sa nu dea din colt in colt pina in ziua startului ca nu stiu citi concurenti au, cu protocoale de parteneriat respectate, cu firme care sa poata si sa si acorde ajutor, cu legi care incurajeze declararea de profit, astfel incit sa poti face sponsorizari, cu piloti/echipaje care nu o iau pe aratura, dupa cum ii taie capul (sau gazul) si apoi ne miram ca dau taranii cu reteveiul dupa concurenti, cu o federatie care sa faca mai mult decit doar sa ia procent din taxa de participare, cu o mass-media care nu mai pupa in poponeata fotbalistii si va demonstra ca stie ca fotbalul nu-i singurul sport de pe planeta, cu..., cu..., cu...

Deocamdata nu prea vin oamenii nici la antrenamente, dar la curse. Multi prefera sa participe de la tastatura.

Sau mai sint unii, care-si tin mobrele pentru parada: lustruite, ferchezuite, nu cumva sa pice vr'un fir de praf pe ele, ca nu se mai invirte cheia in contact. In cel mai extrem caz, se duc cu ele la vreun gratar, sau chiar "la peste". Ce-or zice pestii despre asta, nu stiu.

 

Cit despre Dakar, din cite imi amintesc, bugetul arata cam asa: aproximativ 50.000 euro/mobrist/editie. Am citit despre niste cersetori, care cistiga intre 15.000 si 40.000 euro/luna... Astia ar putea participa lejer, dar nu cred ca-i pasioneaza.

Aia pasionati (unii, nu chiar toti) se uita lung, suspina si isi picura de 20 lei benzina, sa aiba pin' la marginea padurii. Si nu zic doar de pasionatii de Dakar, ci despre pasionatii de raid, in general.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...