Maximo74 Postat Ianuarie 27, 2018 Share Postat Ianuarie 27, 2018 Esti pe bune? Nu ti ai pus intrebarea de ce nu are acte?Nu am zis ca ai furat-o tu , tu doar ai cumparat cu buna stiinta un bun furat ceea ce te face aproape la fel de cinstit ca si aia care l-au furat. Probabil vrea sa intre in legalitate,acum cred ca e inregistrat la primarie pe la tara.... cu acte,cadru si inmatriculare o sa te duca,probabil,mai scump decat l-ai fi cumparat cu acte-n regula! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ryca1 Postat Mai 19, 2018 Share Postat Mai 19, 2018 Salutare tuturor. Am si eu nevoie de un pic de ajutor va rog. Sunt posesorul unui maxiscuter Honda Pantheon 150 / 2t, si am ceva probleme la sistemul cbs. Mai exact nu tine frana. Trebuie sa apas frana de 4-5 ori pentru ca aceasta sa faca presiune sa franeze. Lichidul de frana este schimbat recent. Tot odata cu schimbarea lichidului am servisat si pistonasul de la maneta. Rugamintea este sa imi spuneti si mie daca exista o anumita metoda de a aerisi sistemul de franare cbs? Multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulibasha Postat Iunie 25, 2018 Share Postat Iunie 25, 2018 Salut,Sistemul CBS are aceeasi metoda de aerisire... La mine a functionat ok.Pe scurt vad ca posibile probleme, presupunand ca frana dreapta (cea doar pe roata fata fara CBS) merge ok:- pompa de la maneta inca scapa presiunea in rezervor sau nu dezvolta suficienta. Verifica cum face omu' ca ea este ok: - cursa sabotilor de pe spate. Daca nu sunt suficient de apropiati de tamburul rotii, se pierde mult din presiunea generata pana se presurizeaza tot circuitul. Trebuie sa fie cat mai apropiati de tambur, cat sa "haraie" foarte putin roata.- daca nici pana aici aici nu este rezolvata problema... e posibil sa traga aer in instalatie pe la vreun pistonas.- desi cam extrema... sa-si fi pierdut furtunele rezistenta la presiune.Sper ca nu am batut campii prea tare ) Spor! Salutare tuturor. Am si eu nevoie de un pic de ajutor va rog. Sunt posesorul unui maxiscuter Honda Pantheon 150 / 2t, si am ceva probleme la sistemul cbs. Mai exact nu tine frana. Trebuie sa apas frana de 4-5 ori pentru ca aceasta sa faca presiune sa franeze. Lichidul de frana este schimbat recent. Tot odata cu schimbarea lichidului am servisat si pistonasul de la maneta. Rugamintea este sa imi spuneti si mie daca exista o anumita metoda de a aerisi sistemul de franare cbs? Multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3dfx Postat Ianuarie 29, 2022 Share Postat Ianuarie 29, 2022 un pantheon de 150 cc de prin Timisoara sau imprejurimi , vinde careva ?> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3dfx Postat Martie 16, 2022 Share Postat Martie 16, 2022 tocmai am luat una deasta . m.am nenorocit ? >DDD pare interesanta la prima vedere . vedem la a doua vedere cum e . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Martie 21, 2022 Autor Share Postat Martie 21, 2022 La 16.03.2022 la 18:47, 3dfx a spus: tocmai am luat una deasta . m.am nenorocit ? >DDD pare interesanta la prima vedere . vedem la a doua vedere cum e . Unu de in 2 timpi am vandut eu la cineva in Giarmata si cam statea degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Martie 21, 2022 Share Postat Martie 21, 2022 am avut un pantheon 125 4t de care am fost foarte multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizpenet Postat Martie 28, 2023 Share Postat Martie 28, 2023 Caut un parbriz pentru Pantheon, am cumparat-o fara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate