Constantin Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Delta salbateca pentru nemotoveterani. Si pe malul marii, 14 -16 oct 5 motoare. Vineri : Tulcea – Chilia Veche cu moto cca 80 km, Chilia Veche – Periprava cu pasagerul, cca 1,4 h, ajuns seara la 8,00 la Periprava. Periprava – Rosetti – Letea, cu motorul, prin nisip adanc, cca 20 km, noaptea, si prin padure. Cazare la Letea,la localnic. Sambata: Letea – Stifstovca ( parasite de localnici) – Cordun ( cativa locuitori) – Sulina, cca 2 h. Trecut cu barca cate 2 motociclete pe malul drept al Canalului Sulina. Cazare Sulina. Sulina – Sf. Gheorghe, cca 3 ore, moto. Mers pe malul marii. Sf. Gh – Sulina, eu in IMS, baietii , moto, cca 2,5 ore Duminica: Sulina – Tulcea, eu 2 ore cu barca, baietii 5 cu pasagerul. Poze la varsarea Dunarii in mare. Concluzia: Cauciucuri cross si echipament adevarat de enduro. Altfel patiti ca mine; kaput piciorul drept. Corectare: 7 - 9 oct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 dl constantin nu va potoliti deloc. sincer va invidiez. as vrea sa am timpul si energia dvs. maxima sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 23, 2011 Autor Share Postat Octombrie 23, 2011 Nu ai dece sa ma invidiezi! Eu te invidiez ca poti rula. Pe asfalt ai senzatii mai putine dar siguranta mult mai mare.Din cele cca 20 evenimente din ultimul an, ultima a fost cu agatarea varfului si torsionarea piciorului astfel ca s-au rupt complet ambele oase. Mi-au pus tije si suruburi acum cateva zile, dar 1,5 luni adio mers! Ce sa mai vorbim de moto. Dar, ..., nu renunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Octombrie 23, 2011 Share Postat Octombrie 23, 2011 imi pare rau, nu am stiut. de asta nu ma apuc de enduro desi mi-ar placea, nu se poate fara oase rupte. va doresc sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 23, 2011 Admin Share Postat Octombrie 23, 2011 Domnule Profesor, sanatate multa.. Se repara oasele, nu-i bai, daca inima este tanara.. Nu am inteles insa de ce la disponibilitatea dumneavoastra financiara nu v-ati luat echipament dedicat enduro? Din pacate pentru dumneavoastra ceea ce era aproape sigur sa se intample s-a intamplat..imi pare rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 Domnule Profesor, sanatate multa.. Se repara oasele, nu-i bai, daca inima este tanara.. Nu am inteles insa de ce la disponibilitatea dumneavoastra financiara nu v-ati luat echipament dedicat enduro? Din pacate pentru dumneavoastra ceea ce era aproape sigur sa se intample s-a intamplat..imi pare rau. Good point! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 Nu ai dece sa ma invidiezi! Eu te invidiez ca poti rula. Pe asfalt ai senzatii mai putine dar siguranta mult mai mare.Din cele cca 20 evenimente din ultimul an, ultima a fost cu agatarea varfului si torsionarea piciorului astfel ca s-au rupt complet ambele oase. Mi-au pus tije si suruburi acum cateva zile, dar 1,5 luni adio mers! Ce sa mai vorbim de moto. Dar, ..., nu renunt! Insanatosire grabnica si fara sechele.Si vorba inteleapta a lui LUV ,din primavara dati navala pe echipamente adecvate.Multa sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Octombrie 27, 2011 Share Postat Octombrie 27, 2011 Imi pare TARE rau ptr nefericitul incident...poate am sa trec pe la dvs sa mai stam de vorba daca nu deranjez. Gabi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 Domnule profesor, Multe regrete pentru cele petrecute si insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate