Amendatu` Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 (editat) Noi (3 sau 4 atase) plecam in jur de 12 din Bucuresti, vrem sa bem vinul vrancean inaintea celorlalti. Cat despre vreme, accuweather.com zice ca vineri e soare si confortabil, samabata soare cu un shower de ploaie (adica exact ce ne trebuie, spalam motoretele de praf) si duminica cald in draci. nenea mihai cand merge-ti spre focsani facetzi o pauza la mobra in buzau si iane si pe noi (lolo_id , lantz, shummy si respectivu!)sa va intovarasim la vin Editat Iunie 11, 2012 de Amendatu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 io am sosit de azi! din pacate sunt cu camionu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 E loc si pentru tren. Adica pot veni cu masina? Intreb pentru ca sunt amatori care mi-au propus sa vin cu masina si astfel sa ii iau si pe ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 ..Dar o balta de pescuit prin apropriere nu este sa stiu daca arunc si o undita in atas , asa de pasiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 11, 2012 Autor Share Postat Iunie 11, 2012 ..Dar o balta de pescuit prin apropriere nu este sa stiu daca arunc si o undita in atas , asa de pasiune Sa stii ca multa lume pescuieste chiar la 50m de locul de campare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Imi vine sa-mi dau cu tesla in ..... de ciuda ca nu pot veni si eu , ajung la cateva zile dupa eveniment, si ce ma oftic cel mai mult e ca am si ceva treburi in zona...puii mei. in situatia asta nu-mi ramane decat sa va urez distractie placuta la maxim si fara evenimente neplacute, spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 nenea mihai cand merge-ti spre focsani facetzi o pauza la mobra in buzau si iane si pe noi (lolo_id , lantz, shummy si respectivu!)sa va intovarasim la vin Este posibil sa vin sambata,pe miercuri-joi aflu.Daca e sa fie asa,e cineva care pleaca sambata dimineata din Bucuresti pe traeul Buc-Urziceni-Buzau-Focsani-Vanatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 (editat) Să marcheze cu un X roșu, cineva care știe locul exact unde trebuie să ajungem. Editat Iunie 12, 2012 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifnicu Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Ar fi bina sa participam cu motociclete cat mai variate, sa aiba lumea ce admira.... IZH 49 e pe lista ? ...as vrea sa vin si eu ...sa vedem daca vrea si ea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Să marcheze cu un X roșu, cineva care știe locul exact unde trebuie să ajungem. Nu stiu cum sa pun poze aici, dar locatia e in dreapta sus a pozei (NE), chiar pe malul raului Putna. Să marcheze cu un X roșu, cineva care știe locul exact unde trebuie să ajungem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Nu stiu cum sa pun poze aici, dar locatia e in dreapta sus a pozei (NE), chiar pe malul raului Putna. banuiesc ca aici este din spusele tale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 12, 2012 Autor Share Postat Iunie 12, 2012 (editat) IZH 49 e pe lista ? ...as vrea sa vin si eu ...sa vedem daca vrea si ea.... Nu e pe lista. Ce mai astepti? Pregateste-te de drum. Acum vin de la locatia intrunirii. E super. Loc suficient de plaja pentru cateva sute de persoane. Loc de corturi berechet, umbra, foisoare pentru mese, verdeata. Am vazut ca se facea si toples(pacat ca nu mi-am luat aparatul de pozat la nunti ). Care vrea sa dea la peste este suficient loc. Editat Iunie 12, 2012 de etarulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifnicu Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Nu e pe lista. Ce mai astepti? Pregateste-te de drum. La asta lucrez.Am s-o aduc cu fortza ,legata, daca nu vrea pe rotile ei.Ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 12, 2012 Autor Share Postat Iunie 12, 2012 La asta lucrez.Am s-o aduc cu fortza ,legata, daca nu vrea pe rotile ei.Ne vedem acolo. La cat am fost de ocupat ultimele saptamani sper sa nu o aduc cu forta si pe a mea. Oricum ar fi te asteptam cu ea acolo. Petrecerea incepe de vineri seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 banuiesc ca aici este din spusele tale? Ma refeream la sat can am spus poza, oricum, am bagat pana la urma si o poza marcata cu rosu, e unde ai marcat si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Fain loc ai gasit Edy!Felicitari!O sa iasa super!Mie unu m place mult!....Si iezii aia...frumosi foc!nu pe foc,mai mancam si salate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flav Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 ...nu stiu daca transalpul intra in categoria clasice , dar cum locatia arata bine , ma bag si eu de vineri ! Sper sa ma mai cuplez si cu altii pe traseu Mizil - Buzau - ....Vanatori ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 13, 2012 Autor Share Postat Iunie 13, 2012 Fain loc ai gasit Edy!Felicitari!O sa iasa super!Mie unu m place mult!....Si iezii aia...frumosi foc!nu pe foc,mai mancam si salate. Locatia a fost propusa de userul Ilarie. Tot el s-a ocupat de rezervarea ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 ...nu stiu daca transalpul intra in categoria clasice , dar cum locatia arata bine , ma bag si eu de vineri ! Sper sa ma mai cuplez si cu altii pe traseu Mizil - Buzau - ....Vanatori ! dai un pm cand ajungi in buzau si se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Salut. Alooo, organizatorii... ia vedeti cum faceti cu accesul autoturismelor in camping. Sint unii ( printre care si eu) care din varii motive nu pot veni cu atelajul pe 3 s-au 2 roti. Dar vor sa vina. La modul cel mai sincer, personal, sint adeptul unui minim de comfort pe care mi-l asigur. Nu vreau sa fac drumuri cu nemiluita ptr. o chestie s-au alta. (Fugi la masina, vino inapoi la cort). La fel de bine inteleg ca este o intrunire de MOTOCICLETE, dar si voi organizatorii trebuie sa intelegati ca exceptia intareste regula. Asa ca... vedeti ce organizati va rog. Numai bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Vino ma nea Victor cu masina si stai linistit, odata ajuns acolo nu o sa te refuze nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Iunie 14, 2012 Autor Share Postat Iunie 14, 2012 Am intrat pe ultima suta de metri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flav Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Dati-i tare , ca vremea pare sa tina cu voi si sa fie perfect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Se pare ca din buc, vom pleca un grupulet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 si din targoviste vin 2 sau 3 baieti, sigur doi, adica Marian ZCM, Nea Ion din Cobia cu mz es, din Ploiesti eu, domnu Petcu, domnu Nicu, TOTI DE VINERI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate