NASU Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 (editat) ala modifica luminozitatea bordului. Corect!!! Editat Martie 1, 2012 de NASU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 la viteza constanta l-ai apasat si ai luat piciorul de pe gaz? Da...si nu face nimic. Daca lasam gazu', se oprea masina. Si eu am crezut initial ca e un fel de cruise control ala modifica luminozitatea bordului. Sar'mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Da...si nu face nimic. Daca lasam gazu', se oprea masina. Si eu am crezut initial ca e un fel de cruise control Sar'mana culmea e ca sor-mea are o savoniera de asta. trebuia sa o intreb pe ea ce dreq face butonu' ala. sau mai bine nu avand in vedere ca nu stia ca proiectoarele de ceata au si ele un buton de unde se sting... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 ala modifica luminozitatea bordului. chiar daca are un desen putin diferit, in general pictograma se refera la "atentionare depasire viteza setata", adica iti setezi tu o viteza pe care daca o depasesti, in bord o sa auzi un beeeeeep. pp ca ai computer de bord? ca sa modifice luminozitatea ar trebui sa fie cu +/- sau rotativ ma gandesc.... da cum nu ma pricep la mini, tot ce am spus sunt presupuneri bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Fara computer de bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 daca tot zici ca ai manualul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Multumesc...gasisem intre timp...experimentand cele indicate cu cateva posturi in fata. E intr'adevar iluminarea bordului. ----- Ceea ce ai pus tu acolo e intr'o limba descifrabila...nu neamteasca pi**ii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 Pentru posesorii de BMW & MINI recomand http://www.diagnozabmw.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate