axxo Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 sa fie benzina cu apa? am schimbat benzina, era veche de anul trecut.......tot aceleasi simptome. Astept alte pareri!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzzy00 Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 salut,cn imi da si mie un site sau un nr de tel sa fac si eu rost de un kit motor de piaggio liberty 4t .ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 http://www.piaggio.ro/piaggio/contact.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzzy00 Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 http://www.piaggio.ro/piaggio/contact.html ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doihany Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 MA POATE AJUTA CINEVA CU O CARTE SERVICE PT. YAMAHA T-MAX 500cm. DIN 2001 ?, multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 fdg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unqpablo Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Salut, Stie careva un service sau un mecanic bun prin Alba Iulia sau prin imprejurimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenzZ Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 (editat) Salut tuturor.Am o problema cu un Aprilia Leonardo de 150...cateodata imi merge suturi cand ii dau blana calumea si cateodata nu are treaba.Probabil sa fie de la benzina?Am pus dintr-o data plinul si mi s-a zis ca poate si de asta.Sau ceva prieteni mi-au zis sa pun alcool industrial,100 de ml.Ce sugestii imi dati? Editat Martie 21, 2010 de kenzZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 sa nu fure curent . verifica instalatia electrica in special fisa de la bujie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenzZ Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 sa nu fure curent . verifica instalatia electrica in special fisa de la bujie... Dar ce legatura are cu mersul in suturi?Iar de unde ai dedus ca e de la instalatia electrica?Mai m-am dus azi cu el si vad ca numai o avut treaba:-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Dar ce legatura are cu mersul in suturi?Iar de unde ai dedus ca e de la instalatia electrica?Mai m-am dus azi cu el si vad ca numai o avut treaba:-? pai are legatura. bujia daca nu mai primeste scanteie cum trebuie nu mai aprinde benzina, apoi primeste scanteie o aprinde si tot asa se inneaca scuterul, merge neregulat, am patit asta, de asta postez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenzZ Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 pai are legatura. bujia daca nu mai primeste scanteie cum trebuie nu mai aprinde benzina, apoi primeste scanteie o aprinde si tot asase inneaca scuterul, merge neregulat, am patit asta, de asta postez... Poate sa fie si apa in benzina sau filtrul de aer care trebuie curatat?Tu zici la bujie sa umblu nu?Sau la instalatia electrica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzzy00 Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 salut , in curand o sami achizitionez un set motor de 80cc pt un scuter in 2t , si il iau fara chiuloasa , are cv daca e tot chiuloasa de la setul de 49 cc ? multumes mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorel92 Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 salut...nu-i nicio problema...adica scuterul o sa mearga dar daca ii pui chiuloasa mai mare..respectiv adecvata pentru setul de 80 o sa ai ceva putere in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzzy00 Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 k , ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenzZ Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 (editat) Salut tuturor.Unde as putea gasi asemenea cot?Sau cu ce banda as putea sa-l acopar provizoriu pana iau altu.Este de la Aprilia Leonardo 150 Editat Martie 23, 2010 de kenzZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 (editat) Am si eu o intrabre. am un preten care are un scuter daelim de 50. i so defectat ceva la curea am desfacut tot pe acolo si cu ocazia asta m-am uitat si la variator daca exista piluta minune pentru limitarea vitezei (50/h prinde maxim)si am observat ca variatorul nu se deschide in totalitate sa intre cureaua . oare aia ar fi problema sau asa trebe sa fie.inainte sa se deschida la maxim este un punct unde se blocheaza si nu merge mai sus numa daca misc un pic sa sara peste partea unde blocheaza. iata 2 poze Editat Martie 31, 2010 de Fishy86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 deci este piulita sau ce e obstacolul acela? da cu degetul si vezi ce e...curata cu un spray de frane zona,nu folosi altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenzZ Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Am o problema la leonardo daca pot zice asa.Nu trece de 90-100.Ce ar putea fi?Setul e gata? lamuritima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danutz_S Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 salut...am o gilera dna de 49 si am o problema care nu pot sa ii dau de cap....nu fuge mai mult de 49....ajunge la 49 si se opreste acolo....de la ce poate sa fie...mentionez ca daca o pun pe cric si accelerez se duce pana in 12000 de ture....ce poate sa fie...pls help me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 nu stie nimeni de unde fac rost de un carburator sh in stare de functionare ? in bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 deci este piulita sau ce e obstacolul acela? da cu degetul si vezi ce e...curata cu un spray de frane zona,nu folosi altceva... nu exista nici o piulita ,nimica . pur si simplu cand vreau sa trag afara cele 2 parti pe la capat de "traseu" agata ceva.si daca il misc un pic sare de "obstacol" nu am reusit sa il desfac mai tare sa vad cum is cele 2 pinuri si canalele in care fug astea. poate au ceva buza si in aia agata... altceva nu stiu ce ar avea... Mai simplu! Stie cineva cum se poate desface total variatorul asta? sau asa moare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzzy00 Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 (editat) salut, de curand mi-am pus un set motor de 80cc pe un piaggio liberty 2t si nu vrea sa fuga mai mult de 60 pana la 60 urca repede si acolo se opreste , eu iam pus setul fara chiuloasa iam lasat chiuloasa de la setul de 49cc ...stie cnv dc nu vrea sa mearga mai mult ...?? ms Editat Aprilie 11, 2010 de uzzy00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyi_h Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Oare stie cineva cat e asigurarea pt un scooter/moped inscris la primarie.???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 nu exista nici o piulita ,nimica . pur si simplu cand vreau sa trag afara cele 2 parti pe la capat de "traseu" agata ceva.si daca il misc un pic sare de "obstacol" nu am reusit sa il desfac mai tare sa vad cum is cele 2 pinuri si canalele in care fug astea. poate au ceva buza si in aia agata... altceva nu stiu ce ar avea... Mai simplu! Stie cineva cum se poate desface total variatorul asta? sau asa moare pai tragi de el si ies singure de pe ax piesele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate