ENEOS Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 Acum 1 oră, ianachim a spus: o multie de bmw gs/gsa nu meritau cumparate Dpmdv cam toate, a fost o vreme când puteai cumpăra o garsonieră cu banii de gs, măcar aia aduce un venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 (editat) Acum 3 ore, ENEOS a spus: Dpmdv cam toate, a fost o vreme când puteai cumpăra o garsonieră cu banii de gs, măcar aia aduce un venit! CORECT! acum cam la 1 1l2 de gs iese de o garsoniera dar intr o garsoniera nu vezi decat pe geam asa ca …. Editat Ianuarie 23 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 Lăsând miștoul la o parte, prin toate testele pe care le-am văzut - și răsfoiesc reviste auto-moto de când aveam ~3 ani - se luau în calcul și anvelopele, chiftelele afectând punctajul agregatului. E responsabilitatea fabricantului ce alegeri face pt diversele chestii montate în fabrică pt că sunt multe care nu sunt produse "in house". Acum 37 minute, ianachim a spus: intr o garsoniera nu vezi decat pe geam Dar îți poate plăti plimbările cu 🏍! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 (editat) Acum 21 minute, ENEOS a spus: Lăsând miștoul la o parte, prin toate testele pe care le-am văzut - și răsfoiesc reviste auto-moto de când aveam ~3 ani - se luau în calcul și anvelopele, chiftelele afectând punctajul agregatului. E responsabilitatea fabricantului ce alegeri face pt diversele chestii montate în fabrică pt că sunt multe care nu sunt produse "in house". Dar îți poate plăti plimbările cu 🏍! Daca esti genul care nu cumpara o moto sau se cramponeaza in a alege o moto pentru anvelopele din fabrica’ clar esti genul cu porsche gri sobolan 2023-2024 si tapiterie mov trebuie sa ai dublul banilor pentru garsoniera aia care ti plateste plimbarile ….. altfel daca stai dupa chirie sa ti iei moto …ajungi sa iei sedinte de relax la amara lacul sarat Editat Ianuarie 23 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DesertEagle Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 Acum 4 ore, ENEOS a spus: Lăsând miștoul la o parte, prin toate testele pe care le-am văzut - și răsfoiesc reviste auto-moto de când aveam ~3 ani - se luau în calcul și anvelopele, chiftelele afectând punctajul agregatului. E responsabilitatea fabricantului ce alegeri face pt diversele chestii montate în fabrică pt că sunt multe care nu sunt produse "in house". Dar îți poate plăti plimbările cu 🏍! Majoritatea pun anvelope de 2¢ pe moto noi, am patit si eu la 4 moto noi (leasing, firma, teapa, ma rog..). Modelul respectiv de cauciuc nici nu se mai fabrica la data achizitiei moto. Ma gandesc ca se negociaza la sange cu fabricantii de anvelope avand in vedere volumele. Nici alte elemente furnizor fabricant (placute de frana, lanturi, alea-alea) n-as zice ca au fost mai mult decat submediocre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 Lanțurile din fabrică au ținut cel mai mult, plăcuțele la fel. Anvelopele astea d'un pol de pe NC au avut adâncimea profilului mai mică decât normal. Ca la imprimante, cartușul cu care o cumperi 9 are mai puțină cerneală... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
st4rkill3r Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 On 1/22/2024 at 1:27 PM, zo10000 said: Am ajuns la concluzia ca NC-ul e aceea motocicleta pe care o iei oricand, ii dai buton si ai plecat. Pe principiul Honda-i Hondă . Dar așa e, o motocicletă versatilă și de încredere. Eu susțin că e potrivită și începătorilor, în ciuda greutății mari, ce e compensată de centrul de greutate jos. Nu aș recomanda DCT-ul începătorilor „leneși”, în schimb, adică celor care nu vor să dedice 10-15 minute zilnic unor manevre la viteză mică. E puțin mai greu de controlat DCT-ul la viteze mici, trebuie sincronizate cu atenție accelerația și frâna de picior. ENEOS și ianachim, sunt de acord că anvelopele sunt extrem de importante la o motocicletă, dar nu despre asta e topicul aici, sper că sunteți de acord. Este topic dedicat discuțiilor despre anvelope aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Nu anvelopele în sine le-am adus în discuție, ci faptul că honda (e honda) îți vinde 🏍 cu niște opinci sinistre! Care nu numai că sunt făcute special să se consume mai repede, dar nici aderență nu au. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate