gabyolty Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 salut ! vreau sa imi reconditionez motorul ,un honda cr 125 din 92 dar marea mea problema este cilindru care este foarte zgariat si trebe ori bucsat ori pus un strat de nicasil ! stie cineva unde las putea face ,am inteles ca in romania nu prea e posibil.Merita facut ?si cam cat ar costa .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leandro Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 nu e acelas an dar s-ar putea ca se potrivesc http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-cilindru%20honda%20cr%20125-din-2001-411000.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Salut, Eu stiam la MIERCUREA CIUC,incearca la tel.0744472211-ZOLI sau 0730588990. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyolty Postat Noiembrie 15, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2011 (editat) sa vedem acu sa dau niste telefoane... Editat Noiembrie 15, 2011 de gabyolty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 (editat) eu cred ca gasesti un atelier care ti-l face, si eu am avut de reparat o chiulasa intr-o stare foarte nasoala. multi ziceau ca nu este posibil. au facut-o cei de la ww.strungarieauto.ro, daca esti din bucuresti incearca la ei. cam orice se poate face si la noi cat timp ai bani. Editat Noiembrie 15, 2011 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyolty Postat Noiembrie 15, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2011 am mai incercat la cei de la ozun dar au spus ca nu imi pot face fantele de la admisie si evacuare o bucsa ar putea face.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardS Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Si eu am aceiasi problema cu un Honda NS125F din '96 .......sunt din Timisoara si chiar nu stiu unde sa ma duc.....Vreo recomandare ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Cr dacă îmi aduc bine aminte are acelaÂşi motor ca nsr-ul. Caută pe net, sunt multe nsr-uri la dezmembrat Âşi cilindri duc destul dacă nu le pocneÂşti pistoanele în ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Poate va ajuta:http://www.endurogaraj.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardS Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Cr dacă îmi aduc bine aminte are acelaÂşi motor ca nsr-ul. Caută pe net, sunt multe nsr-uri la dezmembrat Âşi cilindri duc destul dacă nu le pocneÂşti pistoanele în ei. E un pic diferit ....si nu e NSR ,ca am gasit si eu motoare,e NSF ,model mai vechi si de abia gasesc motor pentru el.......mai trebuie sa caut ,ms mult oricum pentru sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 am mai incercat la cei de la ozun dar au spus ca nu imi pot face fantele de la admisie si evacuare o bucsa ar putea face.. dar la strungarieauto.ro ai incercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piukas Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Renicasilare -230 E http://www.endurogaraj.ro/index.php?pag=productd&cid=173&pid=2299&p=Renicasilare.html cu banii astia imi iau alt cilindru la mana a doua cu siguranta [nam incercat la strungarieauto.ro e cam tarziu maine voi vedea ce zic baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 intreaba ca nu ai nimic de pierdut, eu am venit 100 de km ca sa repar chiulasa aia de fz400. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piukas Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 am gasit un cilindru de crm 125 pe net numa ca nu e la fel cilindru la power ! dar zic ca merge si fara tija aia de la power... oricum asta e una din solutii si e ieftina 100 de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 dar la strungarieauto.ro ai incercat? Eu acolo am reparat o chiulasa de masina. Au facut treaba buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate