sharky_boy Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 imi poate spune si mie cineva diametrul unui piston si diametrul boltului de minsk 125 si unde as putea sa gasesc in bucuresti un piston + segmenti+bolt noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 imi poate spune si mie cineva diametrul unui piston si diametrul boltului de minsk 125 si unde as putea sa gasesc in bucuresti un piston + segmenti+bolt noi? Daca vrei te pot ajuta cu un numar de telefon a lui Nea "Misu"care te poate ajuta cu piston si cu ce ai nevoie.........El le toarna si le face...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 Nu cred că-l coafează! Nu la scorurile lui nea Mișu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 Nu se mai gasesc de minsk de trebuie sa le toarne nea' Misu? Sau toarna mai bune ca originalul? Eu nu il cunosc pe nea Misu, de-aia intreb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max924 Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 noroc oameni buni,o intrebare on-topic,cristi tunaru mai aduce piese?stiu ca el avea piese pt orice rusoaica,la un moment dat avea si magazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erc Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 Ai intrebat la Dani? Ar trebui sa aibe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 noroc oameni buni,o intrebare on-topic,cristi tunaru mai aduce piese?stiu ca el avea piese pt orice rusoaica,la un moment dat avea si magazin NU , el nu se mai ocupa cu piese de rusesti acu .....si-a tras o balta de pescuit si s-a retras la tara din cite stiu eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 imi poate spune si mie cineva diametrul unui piston si diametrul boltului de minsk 125 si unde as putea sa gasesc in bucuresti un piston + segmenti+bolt noi? 20 de lei bucata fara bolt si segmanti, cu ele inca 15 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Noiembrie 25, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2011 A mai pus cineva psiton de minsk pe mz rt? se potriveste? am auzit ceva zvonuri ca ar fi cam la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 A mai pus cineva psiton de minsk pe mz rt? se potriveste? am auzit ceva zvonuri ca ar fi cam la fel Eu am incercat invers, da' nu merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate