tau Postat Decembrie 2, 2011 Share Postat Decembrie 2, 2011 Plecarea la ora 9 - Mol A2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikidude Postat Decembrie 2, 2011 Share Postat Decembrie 2, 2011 pt cei ce vor s-o vezi tu, sau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Decembrie 2, 2011 Autor Share Postat Decembrie 2, 2011 am mancat o litera, caci vorbeam la telefon - pt. cei care vor sa o vada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Decembrie 2, 2011 Share Postat Decembrie 2, 2011 Esti hotarat bine, ai grija cu ceata pe intoarcere, daca te prinde noaptea evita autostrada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Decembrie 2, 2011 Share Postat Decembrie 2, 2011 (editat) si mai last minute, maine la ora 11, la Petrom-ul de pe Alexandriei, o luam pe langa Arges pana la Dunare. Pana acum suntem 2. n-am mai deschis alt topic, scuze tau...poate ne insotesti Editat Decembrie 2, 2011 de zidaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 Eiii, cum a fost? Noi plecam maine si vrem sa stim daca ne congelam sau nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Decembrie 3, 2011 Autor Share Postat Decembrie 3, 2011 Eiii, cum a fost? Noi plecam maine si vrem sa stim daca ne congelam sau nu! Bogdane, n-ai venit ... ai pierdut o super plimbare! Cand am plecat - la 9:30 - erau 3 grade pe A2. Am ajuns la 12:30 in Vama, si pe bord aveam 13 grade. De acolo am plecat "la mine acasa" - la bulgari. La intoarcere, la intrarea in Bucuresti - ora 18:30 - erau 7 grade. Pentru mine a fost mai mult decat ok - rezervorul de Adventure si parbrizul isi merita fiecare banut. Da' nici prietenului meu nu i-a fost rau, asa ca nu cred ca maine o sa fie altfel - mai ales ca se anunta mai cald decat azi. si inca ... ceva poze! toate pozele sunt facute de prietenul meu - asa ca daca va incanta ochiul ... "el este de vina!" ... inca trei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 Pentru mine a fost mai mult decat ok .... Am fost ieri cu Gabi la munte si pot confirma faptul ca a fost o zi bestiala pentru plimbat. Soare si cald. (cred ca si baietii care se duc azi la bulgari vor avea parte de o vreme cel putin la fel de frumoasa) Bravo tie ca ai iesit sa te plimbi. Vad ca intr-adevar iubesti mult marea Astept sa ma iei si pe mine la vara sa vad cum e "la tine acasa" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 @tau: prietenul tau este si el pe forum ca as vrea sa il intreb de unde si-a luat crash-bar-ul pentru GSR? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Decembrie 4, 2011 Autor Share Postat Decembrie 4, 2011 @tau: prietenul tau este si el pe forum ca as vrea sa il intreb de unde si-a luat crash-bar-ul pentru GSR? Merci ti-am raspuns pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 Bogdane, n-ai venit ... ai pierdut o super plimbare Am terminat lucrul la 13, dar am recuperat duminica. Ne-am bucurat si noi de o vreme perfecta, desi eram cam speriati sa ajungem pe lumina acasa si am renuntat la kavarma si gratar bulgaresc pt sandvisurile de acasa. Duminica viitoare Velico Tarnovo scrie pe noi, cu oprire la Nicopole ad Istrum si masa la Arbanasi. Esti invitat special la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Decembrie 6, 2011 Autor Share Postat Decembrie 6, 2011 Bogdan, multumesc pentru invitatie! Stai sa vedem daca tine vremea cu noi, caci ...! Ia uite cum era azi dimineata la mare - cadou de Mos Nicolae! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate