catutza Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 mama lor de nemernici cu conservele lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 am fost la politie...l`au chemat..are inca semne pe bara...ma duc sa ma int maine cu el sa vedem daca o dam la pace....adica sa nu il dau in judecata...urati`mi norok dupa cum mi`a dat mesaj parea calm si binevoitor...sper sa o rezolvam cu bine si mult fair`play asfalt uskat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 bafta...si sa ii tai din bani cei 500 de mii... asa, sa iti indrepti greseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 am fost la politie...l`au chemat..are inca semne pe bara...ma duc sa ma int maine cu el sa vedem daca o dam la pace....adica sa nu il dau in judecata...urati`mi norok dupa cum mi`a dat mesaj parea calm si binevoitor...sper sa o rezolvam cu bine si mult fair`play asfalt uskat Deci, pana la urma, a fost ca mine: nu piciorul era problema; vroiai mai multi bani, de fapt. Si cand te gandesti ca exista un Dumnezeu pentru fiecare!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 Deci, pana la urma, a fost ca mine: nu piciorul era problema; vroiai mai multi bani, de fapt. Si cand te gandesti ca exista un Dumnezeu pentru fiecare!!!! tu ai auzit de daune ? nu vreau bani...imi e rusine ca ii cer,da cu adidasi mei cum ramane,banii de medicamente,absentzele la scoala,zilele care nu am putut sa merg... asta nu le mai socotesti..daca vroiam banii,ma duceam si facem plangere penala si ii ceream daune de 15000 cat valora audi al lui...ca mi`a pus viata in pericol,a mea si a celorlalti oameni din jur(mentionez ca unde s-a intamplat accdentu e o statie de ratb..daca dadeam peste 2-3 oameni si ii omoram ? din cauza unu idiot...tu nu te gandesti ce consecinte ar putea sa produca....),vatamare corporala,fuga de la locul accdentului + plus incalcarile codului rutier...(stationare la mai putin de 25 de m de trecere de pietoni,intoarcerea pe linie continua..) avocat aveam ( unu bun,tatal unui prieten,care a zis ca nu are pretentii) asa ca eu nu vreau sa jepcaresc pe nimeni,vreau doar sa isi indrepte greseara cat e posibil,nu sa`mi dea 500 de mii care nici o pereche de soste nu iti iei cu ei... am si eu frica de DUMNEZEU,sunt credincios..si nu m`am gasit sa imi iau casa pe spatele lu altu capishi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 (editat) tu ai auzit de daune ? nu vreau bani...imi e rusine ca ii cer,da cu adidasi mei cum ramane,banii de medicamente,absentzele la scoala,zilele care nu am putut sa merg... asta nu le mai socotesti..daca vroiam banii,ma duceam si facem plangere penala si ii ceream daune de 15000 cat valora audi al lui...ca mi`a pus viata in pericol,a mea si a celorlalti oameni din jur(mentionez ca unde s-a intamplat accdentu e o statie de ratb..daca dadeam peste 2-3 oameni si ii omoram ? din cauza unu idiot...tu nu te gandesti ce consecinte ar putea sa produca....),vatamare corporala,fuga de la locul accdentului + plus incalcarile codului rutier...(stationare la mai putin de 25 de m de trecere de pietoni,intoarcerea pe linie continua..) avocat aveam ( unu bun,tatal unui prieten,care a zis ca nu are pretentii) asa ca eu nu vreau sa jepcaresc pe nimeni,vreau doar sa isi indrepte greseara cat e posibil,nu sa`mi dea 500 de mii care nici o pereche de soste nu iti iei cu ei... am si eu frica de DUMNEZEU,sunt credincios..si nu m`am gasit sa imi iau casa pe spatele lu altu capishi ? NU! N-am inteles! Cand ai luat cei 50 RON, nu te-ai gandit ca nu-ti ajung decat de sosete, iar tu vroiai Mercedes? Si tot n-am inteles: si stationa la mai putin de 25 m de trecerea de pietoni si intorcea pe linie continua in acelasi timp???? Si ce mai facea? Facea si spagatul pe aragaz???? Eu zic s-o lasi moarta si sa faci ce vrei.DPMDV esti dezgustator. capishi???? Editat Noiembrie 12, 2006 de bea2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 .DPMDV esti dezgustatoare acelasi lucru pot spune si eu despre tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierre Cardin Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 Poate fara legatura da` nu ma pot abtine! "Politia nu mai stie ce sa faca ca sa opreasca sirul de accidente... etc. bla bla bla" VREAU SA RASPUUND! AUTOSTRAAAAZI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 (editat) interesanta poveste... si instructiva. de ce lipseste finalul????? cum s-a incheiat targul????? Editat Iulie 24, 2007 de lautrec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 NU! N-am inteles! Cand ai luat cei 50 RON, nu te-ai gandit ca nu-ti ajung decat de sosete, iar tu vroiai Mercedes? Si tot n-am inteles: si stationa la mai putin de 25 m de trecerea de pietoni si intorcea pe linie continua in acelasi timp???? Si ce mai facea? Facea si spagatul pe aragaz???? Eu zic s-o lasi moarta si sa faci ce vrei.DPMDV esti dezgustator. capishi???? Cit poti fi de deranjanta!Si bineinteles asa cum ti-a scris si Alexutzzz. Oare ce s-ar fi intimplat daca nu poluai topicul cu insultele si rationamentul asta de 2 lei(2ROL !) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 ps: e de anu' trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dami3n Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Cit poti fi de deranjanta!Si bineinteles asa cum ti-a scris si Alexutzzz. Oare ce s-ar fi intimplat daca nu poluai topicul cu insultele si rationamentul asta de 2 lei(2ROL !) ? Shhhh ca se trezeste restul lumii .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Opa ce se intampla pe aici? ati inviat un topic vechi si nu mi-ati spus si mie. Ia sa bagam si noi un post aiurea aici sa fim in pas cu vremurile nuh? P.S. Am mai spus si o repet, topicurile pe care nu se mai posteaza timp de cateva luni trebuie inchise sa nu se mai ajunga la astfel de lucruri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 de ce sa se-nchiza? io zic ca-i semn bun daca la rubrica de accidente sunt inviate topicuri de acum un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 poi publicul vrea sa stie finalul.... dupa un an chiar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectrus Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 @lautrec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzzeeettt80 Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 mai bine schimbati numele topicului in "M-a lovit 1 acum un an si 10 minute" daca tot vreti sa mai adaugati comentarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMYK Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 bwuahahahahahahaaaaaaaa zzzeeettt80 PS : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 interesanta poveste... si instructiva. de ce lipseste finalul????? cum s-a incheiat targul????? eu cred ca suferi de actiune , chill out . nu au mai aparut threaduri cu accidente si te-ai gandit sa scormoni putin? come on.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 da, asa e, si-mi si plac astea cu sfarsit sangeros si cu un adidas sfartecat care poate (nu stim, asta e probl) a ramas neplatit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Direct la politzie~~ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 Covrigi cu mac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate