Freelander Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Salutare! Sunt nou in domeniu si as dori sa achizitionez o Yamaha XJ700 Maxim, dar nu am gasit niciuna prin tara ca sa-mi fac macar o parere despre ea. Asa arata modelul respectiv. Orice parere este binevenita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tt mann Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 super misto . cred ca i cam veche si e dupa yamaha special. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MiLu_HD Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Salutare! Sunt nou in domeniu si as dori sa achizitionez o Yamaha XJ700 Maxim, dar nu am gasit niciuna prin tara ca sa-mi fac macar o parere despre ea. Asa arata modelul respectiv. Orice parere este binevenita. Foarte frumoasa Multa bafta la gasire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leandro Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Super misto! 5valve pe cilindru, bafta la cautare, dar nu cred ca sunt prin tara, si in toata europa cred ca sunt putine, a fost o motoreta pt piata americana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_xj_700_n_maxim_1985.php http://classic-motorbikes.net/gallery~Yamaha-XJ700-Maxim raritate,nu se mai fabrica...la noi nu cred ca este vre-una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kryst666 Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Este una in constanta , dar e jale cu piesele . A stat pe tusa cu ea destul de mult anul asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Motocicleta a anilor 85-95 , concura cu Kawasaki VN750 Vulcan si Yamaha XV750 Virago . Frumoasa dar vorba altora .. cam greu ma gasesti mobre de astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Salutare! Sunt nou in domeniu si as dori sa achizitionez o Yamaha XJ700 Maxim, dar nu am gasit niciuna prin tara ca sa-mi fac macar o parere despre ea. Asa arata modelul respectiv. Orice parere este binevenita. Imi place si mie,dar nu stiu daca ai sa gasesti la noi in tara asa ceva si sa mai fie si ok din punct de vedere mecanic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelander Postat Decembrie 19, 2011 Autor Share Postat Decembrie 19, 2011 Am vazut pe net ca e un model mai rar intalnit. Dar nu ma grabesc, vreau sa gasesc una destul de ok dpdv mecanic/estetic. Thnx to all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelander Postat Iulie 7, 2012 Autor Share Postat Iulie 7, 2012 (editat) Este una in constanta , dar e jale cu piesele . A stat pe tusa cu ea destul de mult anul asta . Cum as putea sa iau legatura cu proprietarul? Pina la urma s-ar putea sa optez pentru modelul de 750cc pentru Canada, dar va dura destul de mult pina o sa intru in posesia lui. Este identic cu XJ 700 Maxim N/X, avantajul ar fi ca se gasesc piese mai usor pentru cilindreea asta. Editat Iulie 7, 2012 de Freelander Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 De ce nu te orientezi catre un Kawasaki VN 750 sau o Yamaha Virago 750 ( XV 750 ) Sunt relativ mai comune si cu siguranta nu o sa ai probleme cu piesele pentru ele . Referitor la tipu cu 700 Maxim l-am vazut acum cateva zile in trafic, mobra era de culoare verde parca si ma uitam putin ciudat la ea ca nu recunosteam modelul dar din pacate nu stiu cum sa dai de el sau daca omu are cont pe forum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelander Postat Iulie 8, 2012 Autor Share Postat Iulie 8, 2012 Prefer XJ 700 Maxim pentru ca ofera cam tot ce ma intereseaza la o motocicleta: -cadru inchis -motor 4L -transmisie pe cardan -2 discuri de frana pe fata -aspect "clasic" -pozitie de condus touring in ciuda aspectului de chopper/cruiser (poza este luata de pe net). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Fata de ceea ce ai scris tu diferentele sunt la VN750 - 2V iar la Xv750 - 2V si cadru deschis. In rest se incadreaza amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelander Postat Iulie 14, 2012 Autor Share Postat Iulie 14, 2012 VN-ul nu ma incanta, Virago nu prea... XJ 700 Maxim este singura motocicleta pe care mi s-a pus pata, desi am mai incercat ocazional si alte motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 Daca nu gasesti modelul dorit de tine, te poti uita la Kawasaki ZL600, care se aseamana foarte mult cu ce vrei si sunt destule pe piata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 Prefer XJ 700 Maxim pentru ca ofera cam tot ce ma intereseaza la o motocicleta: -cadru inchis -motor 4L -transmisie pe cardan -2 discuri de frana pe fata -aspect "clasic" -pozitie de condus touring in ciuda aspectului de chopper/cruiser (poza este luata de pe net). Vezi Honda Magna. Seamana cu ce zici tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 Sau te poti uita la asta daca o tii tot pe a ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelander Postat Iulie 23, 2012 Autor Share Postat Iulie 23, 2012 Sau te poti uita la asta daca o tii tot pe a ta! Nu inteleg ce este de ras faptul ca vreau o anumita motocicleta? Ca fapt divers : XJ700/750 Maxim. Momentan incerc sa ma documentez cat mai bine si sper ca pina la anu' in vara sa detin un exemplar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Iulie 23, 2012 Share Postat Iulie 23, 2012 http://www.moto.it/moto-usate/yamaha/xj-750/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 http://www.moto.it/moto-usate/yamaha/xj-750/index.html mai uita-te odata la titlul topicului monseur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 As da VX-ul meu la schimb pe un Maxim d-asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocobabaluca73 Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Pentru cine este interesat, am un xj750 maxim. tel 0766212554 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
distrat_36 Postat Septembrie 16, 2013 Share Postat Septembrie 16, 2013 sal, din primavara sunt posesorul unui yamaha masim x, model american, e primul motor serios, am inceput cu un minsk si o furia de 80 cc, imi place la yamaha puterea ce o dezvolta ce-i 80 de caluti, mi-ar place sa schimb impresii cu alti posesori de maxim x! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 sal, din primavara sunt posesorul unui yamaha maxim x Niste jpeg-uri, se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
distrat_36 Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate