ggobi Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 Beeeeei, ce pensionari.... pana si gepeseu'... Acum m-am rafuit cu GPS-ul si cred ca intrarea in traseul desenat de mine era mai aproape de coada lacului; chiar ca tre' sa mai mergem o data, cand n-o fi a doua/treia zi dupa ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 (editat) Foarte tare bai domnilor, numai de prostii va tineti Editat Iunie 4, 2012 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Foarte tare bai domnilor, numai de prostii va tineti Mi se pare mie sau si altii s-au tinut de prostii azi... cum fu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Mi se pare mie sau si altii s-au tinut de prostii azi... cum fu? Fu de bine pana la urma, mai calare pana sus, mai de-a busilea pana jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 10, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2012 Iezer, pe fond alb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 Iezer, pe fond alb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 Marfa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 Foarte tare domnilor, mor de oftica...sper ca aveti la frigider cate un bulgare pentru fiecare doritor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 Iezer, pe fond alb. Foarte tare!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 asta numesc eu motociclism ...nu mersul ca bezmeticul pe asfalt cu acceleratia blana bravo voua baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 asta numesc eu motociclism ...nu mersul ca bezmeticul pe asfalt cu acceleratia blana bravo voua baieti hai ca poti mai mult...... ...de 13000 km din 2004 .... ps asta, asa ca te iei de ....mers ca bezmeticul cu acceleratia blana.... INFIFERENT DE VITEZA CU CARE TE DEPLASEZI DACA O FACI PE 2 ROTI.....SE NUMESTE MOTOCICLISM..... important este SA TE DEPLASEZI!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) hai ca poti mai mult...... ...de 13000 km din 2004 .... ps asta, asa ca te iei de ....mers ca bezmeticul cu acceleratia blana.... INFIFERENT DE VITEZA CU CARE TE DEPLASEZI DACA O FACI PE 2 ROTI.....SE NUMESTE MOTOCICLISM..... important este SA TE DEPLASEZI!!!!!!!!!!! legat de 13.000 km din 2004 : da se poate man ...motocicleta o am de aprox 1 luna si ceva ...am luat-o de la un prieten care o are de noua cumparata de la yamaha Cluj daca nu stiam istoricul motocicletei nu o luam (eu i-am dat un teren iar el mi-a dat motocicleta +dif de bani) ...cam asa sta treaba cu 13.000 km din 2004 (inca are cauciucurile cu care a venit din fabrica si placutele fata sunt cele originale...daca asta spune ceva.... eu sunt pasionat de enduro , dupa ce voi vinde dragstarul vreu sa iau un XT 660 tenere , deoarece locuiesc in zona de munte si nu prea am ce face cu un "ciomper"...am acceptat schimbul ca tot bani e si asta Editat Noiembrie 11, 2012 de timberland0910 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw_life Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Iezer, pe fond alb. Frumos.. am fost si eu ieri prin zona la o plimbare de noiembrie, cam frig dar inca se poate! Acum parca imi pare rau ca nu am urcat si eu pe Iezer, pe zapada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) Nu m-am putut abtine si am facut si eu un topic separat despre iesirea asta...http://www.motocicli...barajul-rausor/ Enjoy... Editat Noiembrie 11, 2012 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 12, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2012 ... mor de oftica... Si mie imi pare rau ca n-ai putut sa mergi sambata. Apucasem sa stabilesc cu Cristache si m-am gandit ca nu-i frumos sa dau teapa. Dar promit ca data viitoare esti primul pe lista! Poate pana atunci iti tragi si-un cauciuc fata mai smecheros, ca trag speranta ca la tura viitoare sa dam de ceva mai multa zapada decat am prins acum pe Iezer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 ce zici, cu TKC-urile mele aveam sanse in w-e trecut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2012 (editat) ce zici, cu TKC-urile mele aveam sanse in w-e trecut? Eu zic ca da. Am facut impreuna traseul, cu Soare. Si acum a fost cam acelasi drac, doar ca de data asta am avut si putina zapada, dar asta doar sus. Si pe coborarea aia spre rau era pamantul ceva mai umed. In rest a fost la fel ca atunci cand am fost noi. Toceste-le p-astea si dupa aia te mai gandesti daca iei ceva mai cramponat sau nu. ---------------------------------------------------------- Am luat din nou calutii de hamuri si-am plecat la batut coclaurii. Crasna-Grohotis-Neamtului-Azuga. Editat Noiembrie 16, 2012 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 (editat) Editat Noiembrie 16, 2012 de svgobi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 Super! la anul nu scap nicio iesire(asta daca ma luati p.s.n-ai venit sa iti dau saua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate