nobike Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 (editat) Am vrut initial sa dau o tura ieri ca sa zic ca e ultima plimbare pe 2011, apoi mi-am dat seama ca ar fi foarte tare sa fac prima plimbare pe 2012 (in mod normal le-as fi facut pe amandoua, dar am zis sa nu fortez norocul cu piciorul). Cateva poze (da, sunt naspa, da plimbarea a fost buna): Prima oprire la benzinarie pe anul asta: Oprire pe centura la Honda cu 4 picioare ca sa-i arat lui Bogdan de la Asko cum e cu 2 roti: Si pe autostrada pana la KM 36 (atat m-a tinut piciorul, sorry): Cu dedicatie speciala pentru Sorin Das (care m-a salvat la accidentul din Grecia), Ianachim, Dydy si Dydyna, Dexxter si Maria, Vlad, Flr si Fitzo-Flr , Marcel si Bianca, Madalin74, Dorin, Zia, Scufu, Cristi Negoita, Plescoi (scuze daca am uitat pe cineva). Ne vedem dupa operatia din Ianuarie! Editat Ianuarie 1, 2012 de nobike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Bravo! De doua ori bravo (una pentru tura si una pentru ca inteleg ca nu esti tocmai intreg...la picioare!)! Am fost si io intr-o mica plimbare pana la Targoviste si inapoi. Vremea era prea buna sa ratez ocazia! Daca maine e la fel de fain o tai pana la Sinaia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Ianuarie 1, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2012 Bravo! De doua ori bravo (una pentru tura si una pentru ca inteleg ca nu esti tocmai intreg...la picioare!)! Am fost si io intr-o mica plimbare pana la Targoviste si inapoi. Vremea era prea buna sa ratez ocazia! Daca maine e la fel de fain o tai pana la Sinaia! Super, sa aduci poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 bravooooo.. uite ca pt prima zi de 2012 se merge pe moto, vremea inca mai tine cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doring Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Bravo! Vezi daca in noaptea de revelion nu stai la baute si chefuiala . Si eu as fi dat o tura dar se pare ca nevasta-mea a baut mai mult ca mine asa ca am stat cu copchii. Dar tot am ajuns in parc pe 2 roti, pe bicicleta. Vremea a fost superba, felicitari ca ai profitat. Pacat insa pentru picior, aveam impresia ca nu a fost mare lucru si o sa treaca repede. Asa ca anul asta iti urez Sanatate! Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Hai la multi ani! Noi azi am fost in Vama cum iti spuneam si la telefon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 1, 2012 Admin Share Postat Ianuarie 1, 2012 Eu cu Bogdan am fost pina in Sinaia. Drumul foarte bun, dar extrem de multe radare. Atentie la politie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacian Draco Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Bravo domnilor! Ma alatur si io celor care au luat-o de coarne in prima zi din noul an. Am iesit pe valea Geoagiului pana la Almasu Mare. Pozele sunt facute cu telefonul si indemanarea mea ca fotograf tinde spre zero, asa ca nu-mi sariti in cap. Oricum, LA MULTI ANI celor care iubesc mersul pe doua roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 La multi ani! Am comis-o si eu dar din graba si neatentie am postat la " O Mai ia cineva de coarne week-endul acesta?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B0bu Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 (editat) Poza este facut la ora: 00:11 01.01.2012. Nu prea se intelege mare lucru din ea... LA MULTI ANI!!! Editat Ianuarie 1, 2012 de B0bu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Eu cu Bogdan am fost pina in Sinaia. Drumul foarte bun, dar extrem de multe radare. Atentie la politie.. Confirm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Am vrut initial sa dau o tura ieri ca sa zic ca e ultima plimbare pe 2011, apoi mi-am dat seama ca ar fi foarte tare sa fac prima plimbare pe 2012 (in mod normal le-as fi facut pe amandoua, dar am zis sa nu fortez norocul cu piciorul). Cateva poze (da, sunt naspa, da plimbarea a fost buna): Prima oprire la benzinarie pe anul asta: Oprire pe centura la Honda cu 4 picioare ca sa-i arat lui Bogdan de la Asko cum e cu 2 roti: Si pe autostrada pana la KM 36 (atat m-a tinut piciorul, sorry): Cu dedicatie speciala pentru Sorin Das (care m-a salvat la accidentul din Grecia), Ianachim, Dydy si Dydyna, Dexxter si Maria, Vlad, Flr si Fitzo-Flr , Marcel si Bianca, Madalin74, Dorin, Zia, Scufu, Cristi Negoita, Plescoi (scuze daca am uitat pe cineva). Ne vedem dupa operatia din Ianuarie! Multumim, La multi ani si tie si la multi km, cu sanatate! Plescoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Super, sa aduci poze! Si eu am dat o tura scurta astazi,dar mult mai scurta ca si a ta,doar prin zona,asa ca nu m-am sinchisit sa fac poze!Am incalzit doar un pic motorul. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 @nobikeule, ai postat de 2 ori. vezi daca bei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 Multumim pentru dedicatie. Veneai spre noi in Grecia cand ai avut necazul. Ai grija de tine,sa ne vedem sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate