edysson Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Cine vrea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booyaka.619 Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Ce a masa aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 8, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2012 (editat) Ce a masa aia Masa aia e elevator Tibi! Invata sa scrii! Editat Ianuarie 8, 2012 de edysson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booyaka.619 Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Mai bine fac pe masa.am prin curte o masa de fier.si es si mai eftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mosu_gpz Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 care e pretul elevatorului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Mai bine fac pe masa.am prin curte o masa de fier.si es si mai eftin RS ul care il ai poti sa l salti si pe pewla daca te "incordezi" un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booyaka.619 Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Da ai dreptate..puternic si usor, :friends:nu greu de 200 kg . Asa este facut si ducati panigale:P(usor) Adica asa se fabrica acuma sportivele.usoare si puternice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 copiii astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booyaka.619 Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Ai drq copii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Ai drq copii Cat costa elevatorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Foarte frumos si interesant. Felicitari! sun interesat de achizitia unia. Pret? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 8, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2012 Elevatorul este destul de usor,eu cred ca nu depaseste 60 de kg.Se poate lua intr-o mana.Am sa revin cu poze noi la inceputul saptamanii ,luni sau marti.Se pot face si alte elevatoare la cerere sau dupa preferinta clientului(culoare,lungime,latime sau inaltimea de ridicare) Pretul este relativ apropiat de cel de baza,ceea ce pot spune ca cel cu comanda cilindrului hidarulic pe cabluri,adica pozitionata dupa cerere este o idee mai scump. Cei care au intrebat de pret au PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Un pret si la mine te rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 (editat) Â Dimensiuni, greutate suportata, pret (in ambele variante, cu ridicare manuala sau cric hidraulic actionat electric). Editat Ianuarie 8, 2012 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 pret te rog si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 9, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2012 Cine vrea? Am revenit cu poze, cum am spus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikidude Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 pretul este tot in pm? e in functie de vekimea pe forum a celui ce intreaba, sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paco Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 este gratis trebuie doar sa comandam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maniax Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 M-ar interesa si pe mine ambele variante de pret si caracteristicile utile. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 9, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2012 (editat) este gratis trebuie doar sa comandam pai.... si nu comanzi ??? Am revenit cu poze, cum am spus!Cred ca este un pic mai greu de 60 kg ,dar nu cu mult. Inaltime de ridicare cam 65 cm Greutate suportata aprox 450kg,mai mult nu am incercat dar cred ca ar tine inca mult lungime180cm latime 60 cm Editat Ianuarie 9, 2012 de edysson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 asa mare secret ii pretul?pe mine nu ma intereseaza si nici nu am sa cumpar dar eram curios de pret..asa ca idee daca ar fi sa mergem pe ghicite...undeva la 1300-1500ron? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 asa mare secret ii pretul?pe mine nu ma intereseaza si nici nu am sa cumpar dar eram curios de pret..asa ca idee daca ar fi sa mergem pe ghicite...undeva la 1300-1500ron? luam 2 la banii astia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 Sunt si eu interesat de achizitia unuia. Un pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 Baga si in p.m.-ul lui NASU un pret!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusXXX Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 Da ai dreptate..puternic si usor, :friends:nu greu de 200 kg . Asa este facut si ducati panigale:P(usor) Adica asa se fabrica acuma sportivele.usoare si puternice. Sportivele de 250? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate