jakalu Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 (editat) Locuri in cabana mai sunt? Editat Iunie 10, 2012 de jakalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 si eu cam tot la ora 18 plec din cluj asa ca ne vedem la omv ,da mai vb pana atunci ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Locuri in cabana mai sunt? http://achimoto.ro/carpathiansmotoadventure/images/camere.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 si eu cam tot la ora 18 plec din cluj asa ca ne vedem la omv ,da mai vb pana atunci ..... eu si luci la aceeasi ora....18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Prezent si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goayakla Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iunie 11, 2012 Autor Share Postat Iunie 11, 2012 Locuri in cabana mai sunt? Salutare Mai sunt locuri in cabane !!! Pentru detalii si rezervari , te rog sa ne contactezi pe mail sau la telefon : http://achimoto.ro/carpathiansmotoadventure/preturi.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishap Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 salutare ! as dori sa ajung si eu la meeting , maine incerc sa fac tot posibilul sa nu lucrez in weekendul asta, Daca voi reusi am sa plec din bucuresti , asa ca m-am gandit sa va intreb inainte de toate, fratilor care dintre voi si la ce ora plecati din bucuresti ?? eu am un varadero 1000 xl , si experienta ma indeamna sa cred ca nu e bine la drum lung singur . o sa fiu cu ochii pe forum Permiteti-mi sa salut echipa pentru aceasta deosebita initiativa ! numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viosss Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 (editat) Mi-ar place si mie o tura pe Transalpina. Daca ma lasa serviciul vin vineri seara sau sambata dimineata, cu cortul. Editat Iunie 11, 2012 de viosss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANTOS Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 I'll Be Back ,vin si eu cu voi de data asta .Cand se pleaca vineri??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 I'll Be Back ,vin si eu cu voi de data asta .Cand se pleaca vineri??? Vineri, ora 18 in OMV Turzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 abe' astept sa o tai ...parca nu mai vine vineri o data... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 salutare ! as dori sa ajung si eu la meeting , maine incerc sa fac tot posibilul sa nu lucrez in weekendul asta, Daca voi reusi am sa plec din bucuresti , asa ca m-am gandit sa va intreb inainte de toate, fratilor care dintre voi si la ce ora plecati din bucuresti ?? eu am un varadero 1000 xl , si experienta ma indeamna sa cred ca nu e bine la drum lung singur . o sa fiu cu ochii pe forum Permiteti-mi sa salut echipa pentru aceasta deosebita initiativa ! numai bine ! Noi plecam vineri dimineata pe la 10 doua KLE-uri din Bucale. Traseul Bucuresti-Brezoi-Obarsie-Sugag-La Carari. Alte doua KLE-uri o sa plece vineri pe la ora 16 tot din Bucuresti. Si inca un Varadero+un KLE si un CB500(cred) sambata dimineata. Daca vrei sa te lipesti la vreunu din grupuri, da de veste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Eu propun la 10 plecare OMV Turzii.Turda-Abrud-Zlatna-Cheile Cibului-Gioagiu(baie)-Pianu De Sus(vedem terenul de Golf)-Strungari- Loman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_01 Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Vineri, ora 18 in OMV Turzii Prezent in OMV si eu. Cazare la cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viosss Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Ca sa nu plec "caine surd la vanatoare", stie cineva daca ma tine un mitas C-04 care mai are 8mm crampoane pe spate, 500 km pe asfalt cat am eu dus intors (pus pe Dr350)? Eu merg incet 70-80 km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iunie 12, 2012 Autor Share Postat Iunie 12, 2012 Ca sa nu plec "caine surd la vanatoare", stie cineva daca ma tine un mitas C-04 care mai are 8mm crampoane pe spate, 500 km pe asfalt cat am eu dus intors (pus pe Dr350)? Eu merg incet 70-80 km/h. Salutare Acum 3 ani si eu am avut un suzuki dr 350 , si am fost de 2 ori in aceeasi situatie cu anvelopele ......... eu spun ca te descurci sigur , iar la 8 mm grosime , sigur nu se termina anvelopa in 500 km . Te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 I'll Be Back ,vin si eu cu voi de data asta .Cand se pleaca vineri??? buey sa aduci licoare,eu aduc cola!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iunie 12, 2012 Autor Share Postat Iunie 12, 2012 I'll Be Back ,vin si eu cu voi de data asta .Cand se pleaca vineri??? Vineri pe primul traseu , se pleaca intre ora 15.30 - 16.00 Sambata pe traseul 2 : se pleaca undeva la 9.30 - 10.00 Duminica pe traseul 3 care va cobora inspre Sebes , cine doreste sa participe , ne intelegem acolo cu ora de plecare , vedem cum vom sta cu euforia dupa focul de tabara -- -- si distractia de noaptea Sa ne vedem cu bine sus !!! HAI CANICULA HAI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj93skyxt660r Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 PREZENT SI EU... DC E CINEVA CU PLECARE LA ORA 16...??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANTOS Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 buey sa aduci licoare,eu aduc cola!!!!!!! No ma KIKI de Licoare iti arde ???eu nu am asa ceva, cu MOLECULE te pot servii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 nene mantos,boteaz-o cum vrei,da sa aduci putina sa ne udam gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 na bun , care sunt orele de plecare ale Clujenilor , postati aici sa vad care este mai convenabila pentru programul mieu Avand in vedere reactia avuta vis a vis de o actiune a motociclistilor clujeni prezenta ta la intrunirea soft enduro nu este dorita, atit de mine cat si de prietenii mei.Voi dicuta si cu organizatorul. Grobianismul si nesimtirea se sanctioneaza. Daca totusi apari, iti voi cauta si angajatorul pentru a avea o discutie cu dansul in privinta criteriilor de performanta in conditiile concurentei de pe piata si a oportunitatii de a angaja oameni decenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeL Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Avand in vedere reactia avuta vis a vis de o actiune a motociclistilor clujeni prezenta ta la intrunirea soft enduro nu este dorita, atit de mine cat si de prietenii mei.Voi dicuta si cu organizatorul. Grobianismul si nesimtirea se sanctioneaza. Daca totusi apari, iti voi cauta si angajatorul pentru a avea o discutie cu dansul in privinta criteriilor de performanta in conditiile concurentei de pe piata si a oportunitatii de a angaja oameni decenti. Domnule Galen, nu prea am inteles de ce acest Vlady , pe care by the way nu-l cunosc, ca sa nu fiu acuzata de subiectivism, a fost grobian si nesimtit. Daca a avut o atitudine necorespunzatoare cu alte ocazii , sau v-a raspuns indecent pe mesaj privat, ma retrag. In cazul de fata, ca sa nu ii speriati si pe alti doritori care vor sa participe la eveniment dupa ce au citit invitatia postata pe un forum public, poate ne luminati de ce l-ati amenintat. Probabil doar ati glumit cu Vlady, puneti si un emoticon smiley ca sa radem si noi ca prea ne-ati speriat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Domnule Galen, nu prea am inteles de ce acest Vlady , pe care by the way nu-l cunosc, ca sa nu fiu acuzata de subiectivism, a fost grobian si nesimtit. Daca a avut o atitudine necorespunzatoare cu alte ocazii , sau v-a raspuns indecent pe mesaj privat, ma retrag. In cazul de fata, ca sa nu ii speriati si pe alti doritori care vor sa participe la eveniment dupa ce au citit invitatia postata pe un forum public, poate ne luminati de ce l-ati amenintat. Probabil doar ati glumit cu Vlady, puneti si un emoticon smiley ca sa radem si noi ca prea ne-ati speriat. Cand e de glumit e de glumit, particip si eu Aici insa nu mai este de gluma. Lipsa de moderare a forumului incepe sa aiba consecinte concrete.Userul Vlady impreuna cu altii CITIVA de teapa lui a incercat sa saboteze o actiune antiaccident initiata in mod voluntar de doi tineri motociclisti clujeni care meritau in opinia mea toata stima si sprijin. Aceasta in conditiile cind CULMEA este cadru tehnic de protectia muncii. Apoi a incercat sa asmuta comunitatea impotriva cuiva care a luat atitudine concreta. Avand in vedere ca aici este vorba de vieti omenesti, consider ca cei care actioneaza din frustrare personala si marlanie impotriva comunitatii si impotriva altor motociclisti nu mai au ce cauta in mijlocul nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate