BlackLord Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Ok, apar si eu la 8. Poate mai vine cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Vin si eu... Acum ma echipez si plec din Vitan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Eu sunt in față da nu e nicio moto aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xionut Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Data viitoare voi face tot posibilul sa fiu şi eu prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 28, 2014 Autor Share Postat August 28, 2014 Incepem incet, incet sa ne adunam. Poate saptamana viitoare o sa fim mai multi, ca prin oras vad destule ER-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 (editat) Asa, hai toata lumeaaaaa Ne bagam pe FB pe grup sa ne anuntam mai usor de intalniri si chestii (gen cand o sa am nevoie de cheie de suspensie). Kawasaki ER-6n Romania ...bineee... si -f Editat August 28, 2014 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 28, 2014 Autor Share Postat August 28, 2014 Gen asta? https://www.facebook.com/groups/714503688605270/ Cei care aveti ER-uri, de orice fel, dati acolo un add sa ne gasim mai usor. Mai ales daca-s persoane noi, stiu ca e mai greu cu contul pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mordant Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Ok. Acum ca eu sunt proaspat posesor de ER6N (2011) am cateva nelamuriri pentru ca eu mai am si un SRAD de 600cmc. Cam care e turatia asa pt condus "economic"? Eu n-am reusit sa scot consum sub 7% in oras cu pasager si n-am mers nici foarte agresiv dar nici foarte moale. La drum intins am scos un consum de 4,2% cu pasager si viteza medie de 120km/h si cand faceam depasiri urcam pana la 140 - 150km/h. Citisem pe net ca s-ar scoate undeva la 3,5% (dar poate daca esti singur pe motor si daca mergi probabil cu 80km/h. De asemenea nu are parbriz deloc deci sunt sigur ca influenteaza mult consumul. Alta chestie care ma deranjeaza pe mine, si cred ca e o problema avand in vedere ca e o motocicleta pe injectie. E vorba de faptul ca atunci cand faci frana de motor si accelerezi (nu lent, ceva gen mediu spre agresiv) motocicleta scoate un pufait pe esapent (clar asta e un rateu) dupa care isi intra in ritm si incepe sa urce in turatii. E un fel de mic delay 1 sec cu rateu. E normal? asa fac motocicletele astea?! » Post actualizat in 28 Aug 2014 18:00AH! Eu sambata dimineata la ora 08:00 plec din Targoviste pe Transalpina + Transfagarasan intr-o singura zi. Adica sambata seara voi fi inapoi in Targoviste. Sensul de mers il voi face dinspre TGV - PITESTI - RAMNICU - HOREZ - TRANSALPINA - JINA - SIBIU - AVRIG - TRANSFAGARASAN - CURTEA DE ARGES - PITESTI - TGV. Voi intra pe autostrada langa Gaesti (km 73 cred ca e). Voi avea si pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 28, 2014 Autor Share Postat August 28, 2014 1. turatia pt condus economic este cam pe 4500-5000 maxim. daca schimbi acolo esti bine. in oras cu pasager chiar, mi se pare mult 7. mie imi ia putin peste 5, deci cu pasager un 6 ar fi ok. dar depinde si de stilul tau... 2. 4.2 e super ok cu pasager si la vitezele alea. ca idee mie cel mai mult mi a luat 4.4 aproape, cu bagaje, pe urcare, cand am tras tare de ea. cel mai putin mi a luag 3.5 pe autostrada cu 120/h si cu un bagaj foarte mic. 3. da. are un delay mic. si asta se intampla cand motoru este putin subturat si trag brusc de gaz. in concluzie, totu e bine, stai linistit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mordant Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Iuhuu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Bucuresti - consum 5,2%, schimb pe la 4000+ asa, la ureche nu ma uit in turometru dar cand mai arunc un ochi e p'acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 4, 2014 Autor Share Postat Septembrie 4, 2014 Diseara la 19.30 ne vedem aici: http://buffet35.ro/restaurant/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Vand parbrize pt ER6N model 2005 2006 si 2006 2010. preturi. 50 euro bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 Salutari oameni buni, Sunt interesat sa cumpar un Kawasaki ER6N. Detaliile le gasiti aici : /index.php?/topic/719412-cumpar-kawasaki-er6n/ Poate stiti pe cineva. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 (editat) Editat Octombrie 21, 2014 de CND Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicuboha Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 poate e cineva interesat ...de carene si evacuare stock ... se potrivesc pe modele 2006 - 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Salut ! cat e unul din plastice ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicuboha Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Salut ! cat e unul din plastice ? salut , ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Salut colegi. Vreau sa schimb cadrul unui er6n 2006 se potriveste orice cadru pana in 2010?aveti idee unde gasesc unul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seaman62 Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Salut posesori de Kawasaki ER6N ! Detin si eu unul din 2007 si de curand i-am facut o rinoplastie si cateva mici modificari estetice. Ce parere aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielt Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Frumos frumos. Si eu astept sa imi vina motoreta, un ER6F din 2006. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 1, 2015 Autor Share Postat Mai 1, 2015 Salut posesori de Kawasaki ER6N ! Detin si eu unul din 2007 si de curand i-am facut o rinoplastie si cateva mici modificari estetice. Ce parere aveti ?DSCN1175.JPGDSCN1174.JPG Cat te-a costat vopsirea cadrului? Ai vopsit si plasticele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seaman62 Postat Mai 1, 2015 Share Postat Mai 1, 2015 Buna ! Motorul a fost din fabrica negru cu cadrul rosu. Am vopsit electrostatic jantele si suportul scaritelor , cost 200 Ron .Am confectionat home made din fibra capacul monopost pe care l-am vopsit in culoarea motorului.Cele doua plastice laterale de langa scarite de un gri nedefinit l-am facut negre . Cred eu ca expresia motocicletei a fost schimbata prin inlocuirea vechiului farului cu unul Barracuda iar feeling-ul prin inlocuire evacuarii cu una Two Brothers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peter99_ro Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 salut, ce recomandari de crash pad-uri aveti pentru er6f ul meu ? este din 2012 mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaRock Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 salut, ce recomandari de crash pad-uri aveti pentru er6f ul meu ? este din 2012 mersi mult Salut, eu mi-am cumparat modelul asta: http://www.ebay.com/itm/Pair-Frame-Slider-Crash-Protector-For-KAWASAKI-ER-6n-2010-No-Fairing-Cut-Delrin-/261638189470?hash=item3cead9f19e pentru un ER6 din 2009 si sunt super multumit. Calitate si pret ireprosabil. PS: voi aveti probleme cu vibratiile pe la 4k - 5k ? La mine vibreaza ceva cam tare in plaja asta si tare sunt curios daca pot sa ii fac ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate