P T R Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 prima etapa a campionatului de rally-raid http://www.clubultra.../dac-rally-raid unde se tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 22, 2012 Autor Share Postat Aprilie 22, 2012 parcul tehnic va fi in Oradea, treseul n-am cum sa-l stiu ca e secret, primim roadbook-urile la sedinta tehnica.... daca citesti regulamentul particular ai acolo mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 nu vrei sa ne ti umbrela? N-aveti bah voi bani sa ma platiti pe mine. Poate Trotinel ca-i smeker de la Constanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 22, 2012 Autor Share Postat Aprilie 22, 2012 inca un aplaudac iritator...., vrei si tu pe pista, sau macani aiurea pi forum sa mai faci un post? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 (editat) inca un aplaudac iritator...., vrei si tu pe pista, sau macani aiurea pi forum sa mai faci un post? Calmeaza-te frate, ca nu ti-a furat nimeni cuzinetii. :rose: Editat Aprilie 22, 2012 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 22, 2012 Autor Share Postat Aprilie 22, 2012 (editat) hai ca m-am calmat, da io n-am cuzineti adica am dar doar la furca Editat Aprilie 22, 2012 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 N-aveti bah voi bani sa ma platiti pe mine. Poate Trotinel ca-i smeker de la Constanta. arati bine pt un barbat. cat iei sau ce "tarif" ai pt prestatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Umbla niste zvonuri ca cursa o sa se tina pe forum. Cine ajunge primul la a 22-a postare, a castigat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 (editat) Umbla niste zvonuri ca cursa o sa se tina pe forum. Cine ajunge primul la a 22-a postare, a castigat. care a 22a bre? pan la urma se mai tine ceva sau nu? ca avea sa si uit. Editat Mai 18, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Haideti la circuitul de langa Brasov (prejmer)..mai exista la nici 60 km (tg secuiesc) altu `...se intra cu speeduri fara probleme ahh...de abia astept sa dau de permis (din nou) :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Umbla niste zvonuri ca cursa o sa se tina pe forum. Cine ajunge primul la a 22-a postare, a castigat. Oricum ar fi trotinel o sa cada si o sa piarda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Oricum ar fi trotinel o sa cada si o sa piarda. we miss you. teai intors ma? iar il bantui pe asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 we miss you. teai intors ma? iar il bantui pe asta. Da, mi-am adus aminte ca asta mai exista si m-am gandit sa-l mai zgandar nitel, mai ales ca acum am trei koaie ca am trecut de 1500 de postari . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 28, 2012 Autor Share Postat Mai 28, 2012 stati ma, ca ploua si sunt tot 14-15 grade ca in aprilie... ar merge 15-16 iunie ca pe 8 organizez extremme whels la bucuresti(romexpo) si pe 23 e harghita 12h... deci...astept un raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 stati ma, ca ploua si sunt tot 14-15 grade ca in aprilie... ar merge 15-16 iunie ca pe 8 organizez extremme whels la bucuresti(romexpo) si pe 23 e harghita 12h... deci...astept un raspuns da pe 30iunie- 1iulie? organizezi ceva? ca se anunta vreme buna, stiu eu din surse sigure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Nu de alta, dar pe forum asfaltul e mereu uscat si sunt douj de grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 Poate la sfarsitul lunii, sau daca nu iulie-august. Eu o sa merg sigur vara asta macar o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Pana la urma a castigat cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Poate la sfarsitul lunii, sau daca nu iulie-august. Eu o sa merg sigur vara asta macar o data. la sfarsitul lui iunie, ultimul weekend sunt acasa, dar este intrunire la Gura Humorului si m-as baga acolo plus ca e la un pas de Pasul Tihuta. in august sunt iar acasa, si daca va bagati eu sunt prezent. Pana la urma a castigat cineva? Da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 ...much better Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Foarte inteligent ...acum da-te pe PRO ca mai ai mult de invatat(franezi inainte sa inchida curba ,in curba o tii constant ,accelerezi dupa ce "deschide" curba) Just like in real life ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 11, 2012 Autor Share Postat Iunie 11, 2012 eu sunt momentan accidentat, sper sa ma refac pana saptamana viitoare si dupa "harghita 12h" poate poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 eu sunt momentan accidentat, sper sa ma refac pana saptamana viitoare si dupa "harghita 12h" poate poate... da ce ai nenea? ce patisi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 12, 2012 Autor Share Postat Iunie 12, 2012 (editat) am dat o tranta intr-o rapa si mi-a vemit trotineta cu evacuarea pe piept de la vreo trei metri... ceva coaste incercate, o vanataie pe picior de la scarita si un tatuaj periculos pe piept, de la toba ca in reclama aia cu "rachiu aprig de calnau"... ma fac eu mare ) Editat Iunie 12, 2012 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 las ca o sa cresti tu mare, si o sa inveti sa mergi pe motor se intampla ma, cand tragi mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate