asdfghjk Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 ma duc si anul asta indiferent cum va fi vremea. deschise cred ca sunt 10% din hoteluri si carciumi dar de foame nu se moare. daca vremea e rea de tot merg cu masina, daca e cat de cat acceptabila cu moto. voi incerca sa gasesc cazare tot in limenas (thassos), e mai mare, ai ferry la bot si mai dai seara cate o tura. sunt mai multe rute, nu foarte diferite, se stiu. eu merg pe cea mai lunga si fara gropi (pe la nova zagora - svilengrad). nu conteaza care pe unde merge si cu ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 ma duc si anul asta indiferent cum va fi vremea. deschise cred ca sunt 10% din hoteluri si carciumi dar de foame nu se moare. daca vremea e rea de tot merg cu masina, daca e cat de cat acceptabila cu moto. voi incerca sa gasesc cazare tot in limenas (thassos), e mai mare, ai ferry la bot si mai dai seara cate o tura. sunt mai multe rute, nu foarte diferite, se stiu. eu merg pe cea mai lunga si fara gropi (pe la nova zagora - svilengrad). nu conteaza care pe unde merge si cu ce. e posibil sa fim si noi pe ferry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Februarie 5, 2012 Autor Share Postat Februarie 5, 2012 voi mergeti cu masina sau cu motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Recomand Potos. In sezon este de departe locul cel mai insufletit, nu stiu insa ce e de Paste. Multe carciumi, plaja cu nisip, acces rapid in Theologos, hoteluri de-a lungul plajei, in apropiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Februarie 5, 2012 Autor Share Postat Februarie 5, 2012 cam toata lumea a fost de mai multe ori, fiecare alege dupa criterii proprii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 cam toata lumea a fost de mai multe ori, fiecare alege dupa criterii proprii. Asta asa e. Eu ma mai iau dupa unul-altul, sigur nu le stiu pe toate. Aici, de exemplu, cred ca ar fi pe gustul tau, in special la restaurant: http://www.sanantoniobeach.gr/en/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Februarie 5, 2012 Autor Share Postat Februarie 5, 2012 plaja mie imi place amenajata, cu utilitati, cum e la makriammos, restaurant insa, le prefer pe cele amenajate in golfuri pustii, pe nisip si unde se mananca peste si calamari. ai exemple mai jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 5, 2012 Admin Share Postat Februarie 5, 2012 Ce-ti mai place sa mananci, gurmandule.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Februarie 5, 2012 Autor Share Postat Februarie 5, 2012 nu mananc mai mult decat tine dar de cand m-am lasat de fumat imi pasa ce mananc. ce faci mergi? am vb cu mihai (september), merge si el deci vom fi 2 cu matahale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 voi mergeti cu masina sau cu motorul? cred ca ambele. sa vedem pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Ne-am rezervat la Lido, 13-16 aprilie, in Thassos, orasul unde ajunge ferry-boat-ul. Noi, clar cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate