cicloburu Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 (editat) La săniuș! Editat Februarie 15, 2012 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 (editat) O boală cruntă mă ține în pat de sâmbătă noaptea; a dat cufureala-n mine și totuși, mintea e vioaie. După ani de cercetări teoretice și experimente practice, am finalizat un Procedeu și o Instalație High Definition pentru hrănirea vrăbiilor pe timp de iarnă grea. Editat Februarie 15, 2012 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Da"...mai sunt oameni care se gandesc si la vetuitoare.. pe vremuri grele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 16, 2012 Share Postat Februarie 16, 2012 La Cluj nu era mare zapada. Alaltaieri am curatat acoperisul de la garaj , am dat jos zapada sa pot dormii mai linistit .Aveam 38cm de zapada pe acoperis. Pun si eu cateva poze cu inceputul ninsorii si cu animalele mele care zilnic vin la micul dejun si cina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 (editat) Citeva poze si de la mine, din Gorj... Observati piticul de pe fintina din prima poza? Editat Februarie 19, 2012 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 Observati piticul de pe fintina din prima poza? Da, parcă i-ar cântă o serenadă prelungitorului. Ce uscat e la mata în curte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 19, 2012 Autor Share Postat Februarie 19, 2012 Da, parcă i-ar cântă o serenadă prelungitorului. Ce uscat e la mata în curte! Io cred ca mai degraba vrea sa bage ciocanul in priza sa se incalzeasca un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 (editat) Aveti amindoi dreptate, dar fintina ati vazut-o?! Si la mine este uscat in curte si pe ulita fiindca am dat zilnic zapada cu lopata incepind cu ora 05.00 si pina la 23.00 cind a fost cazul! Sa vezi dureri de coloana acum! Ce-i drept, am avut de multe ori si ajutoare, pe fratello sau (si) pe @sarpe, dar asta nu m-a scutit de corvoada! Mi-a parut rau de ciine si de gaini, ca ne invadase neaua! Si Jawa acum nici nu se mai vede, trebuie s-o caut cu magnetul prin mormanul de zapada! Editat Februarie 19, 2012 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 Aveti amindoi dreptate, dar fintina ati vazut-o?! Si la mine este uscat in curte si pe ulita fiindca am dat zilnic zapada cu lopata incepind cu ora 05.00 si pina la 23.00 cind a fost cazul! Sa vezi dureri de coloana acum! Ce-i drept, am avut de multe ori si ajutoare, pe fratello sau (si) pe @sarpe, dar asta nu m-a scutit de corvoada! Mi-a parut rau de ciine si de gaini, ca ne invadase neaua! Si Jawa acum nici nu se mai vede, trebuie s-o caut cu magnetul prin mormanul de zapada! Ai dat cu foenul prin curte de este asa de uscat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 (editat) Ai dat cu foenul lopata de multe ori prin curte de este asa de uscat ? Editat Februarie 19, 2012 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 Pun si eu o poza (e facuta dupa ce am scos "conserva" de sub vreo tona de zapada). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 Nenea Ivan... frumos Oltcitu' cu setul de Faberplast pe el n-a găsit totuÂşi Âşi o mînă de vopsea Âşi niÂşte aripioare inferioare de buclier ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 Aveti amindoi dreptate, dar fintina ati vazut-o?! Si la mine este uscat in curte si pe ulita fiindca am dat zilnic zapada cu lopata incepind cu ora 05.00 si pina la 23.00 cind a fost cazul! Sa vezi dureri de coloana acum! Ce-i drept, am avut de multe ori si ajutoare, pe fratello sau (si) pe @sarpe, dar asta nu m-a scutit de corvoada! Mi-a parut rau de ciine si de gaini, ca ne invadase neaua! Si Jawa acum nici nu se mai vede, trebuie s-o caut cu magnetul prin mormanul de zapada! Foarte tare cutia postala unchiule, concurezi cu IonelD, dar a lui e mai "la subiect"! Stima! Iar din seria "vinul si urmarile lui" sau unde poate duce dorul de calarit motoru' pun si eu fo 2 poze nu chiar de fala, da' ce sa ma fac, asta sunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 E... asa da. Asa se face adevarata calire a organismului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 (editat) Iar din seria "vinul si urmarile lui" [...] Editat Februarie 20, 2012 de AdrianS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 @Vulpoiule draga, Oltcit-ul este tractorul familiei, cu el caram toate cele prin batatura, este copie dupa Saviem, sau Raba...si nu mai este nevoie de vreo investitie in el ca sa-si faca treaba. Probabil in viitor il vom pune pe post de bibelou pe vreun morman de pamint, fiindca la "rabla" nu-l dam! Si daca nimeni n-ar da pe un asa exemplar nici 1000 lei, la ce bun sa investim in el?! @micri...Nelutule, am facut si io pirtie imbracat numai in chiloti, numa' ca pe mine n-a avut cine sa ma pozeze, fiindca sotia a fost prin spital pina acum citeva zile...deh, batrinetile!...Iar fratello fiind in concediu pina la primavara, are program de muieri gravide, se trezeste mai tirziu, iar io trebuie sa termin pirtia pina la ora 06,30 ca sa ajung la munca! Asa ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Cand batea viscolul mai tare, eu si vecinul meu, amator de "senzatzii tari" ca si mine, citeam niste tzuica fiarta la botu' calului! AdrianS, multzumesc pentru punerea in scena a adevaratei mele fetze... da, ala de respira greu(de grasan) eram tatsu.. lu' fimeu! Chiar tre sa recunosc ca sunt fan inrait al STAR WARS si detzin toate cele 6 partzi pe care le revad cu patima ori de cate ori am ocazia!! Apropos, asta seara fiind iar in garaj la botu' calului (niprei) cu acelasi vecin am decis sa-i dau o carja Natashei, si auzind-o, am capatat asa un dor de ducaaaa... Maine sunt decis sa ies la o tura, chiar fara sa activez motoarele superluminice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 cum de am ajuns intr-o distributie asa selecta ??? Ssst sa nu afle nevasta ca o sa imi ceara bani de pe cota de piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Sper din tot sufletul să-ncapi într-un R2-D2! Dacă nu, mă gândeam să reluăm rolul lui Jabba the Hutt sau al simpaticului Boss Nass . Eu unul aÂş prefera să faci Âşi un cameo "in personam" călare pe MZ (cu vestă reflectorizantă cu tot) prin fundal pe lângă Darth Neluțu taman când se-ncinge bătaia la sol mai tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 ...n-am mai fost cooptat demult intr-o distributie , mai ales din lipsa unui scenariu mai de Doamne ajuta....Asa ca am preferat sa raman spectator...poate si din pricina inflatiei de figuranti care bantuie... Poate, poate o iesi ceva improvizatie cu Berchezu si Kilometru..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Asta ziceam si eu, ca nu am avut zapada decat pe masina, chiar nu am lopatat cine stie ce, mizilic. Nu eram din filmul asta :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 (editat) Adi,vesta lui Feri a ramas la mine de cand am facut traseul Cluj-Targoviste cu @AndreiD.(avem dovada video )La cat am tremurat noi atunci pe drum calare pe MILKA,vesta a fost binevenita spun asta din experienta! Editat Martie 4, 2012 de marian zcm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 Ce bre, acu' vă e prea cald? Las' că acuÂş vine iar>! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 Ce bre, acu' vă e prea cald? Las' că acuÂş vine iar>! Parcă era mai bine decât acum. Pe căldura asta nu mai pot merge cu motocicleta, din cauza asfaltului care radiază căldură la maxim. Doar cu mașina, dublu climatronic etc. Și-acum, câteva "Amintiri din iarnă". /index.php?/topic/159123-mz/page__view__findpost__p__3055026 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 Exista viata si inafara asfaltului Padure, izvoare, defilee, vulcani :-)) Viata de viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate