pintea_eddy Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 Salut baieti, am inceput restaurarea unei yamaha xj 600 din ´88; cand am desfacut unul din carburatoare ,s.a rupt garnitura de jos ( partea cu plutitorul) aveti idee din ce material pot sa o fac ? sau ce solutii mai am? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 daca e vorba de restaurare sau reparatie, alta noua, oricum nimic altceva nu va tine...sau mai bine toate garniturile noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 eu inteleg prin restaurare , adusa la starea initiala , de fabrica ca urmare , garnituri noi , si nu doar cele la carburator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintea_eddy Postat Februarie 19, 2012 Autor Share Postat Februarie 19, 2012 am facut o cautare pe net si am gasit urmatoarele : -PermatexŸ Form-A-GasketŸ No. 1 Sealant 4.24 $ un tub -pe bike bandit @ 5 $ bucata http://www.bikebandit.com/mikuni-float-bowl-gasket?m=80111 mai astept pareri. mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 Iti spun eu o parere,te costa 180$ trasportul si 33% din valoare parca,vama, care ti-o ia din momentul care faci plata pe card. Garnituri noi ,cea mai buna solutie,le comanzi la cineva care aduce piese ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 Daca stie pe cineva in State le poate aduce si mai ieftin, dar oricum si eu votez varianta garnituri noi. Asa cum ti s-a mai spus, daca vrei sa o "restaurezi", atunci trebuie sa o aduci cat mai aproape de starea originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 (editat) Daca stie pe cineva in State le poate aduce si mai ieftin, dar oricum si eu votez varianta garnituri noi. Asa cum ti s-a mai spus, daca vrei sa o "restaurezi", atunci trebuie sa o aduci cat mai aproape de starea originala. Daca are pe cineva da, dar asa oficial se pare ca Romania ca tara nu mai exista la ei. Am intrat acum pe contul meu si numai livreza catre Romania,nu ca ar fi o mare durere,mai ales la ce preturi aveau la transport,dar asa ca idee... Mai ales ca nu am fost client problema,si ca pe anul 2008 mi-a vandut de vre-o 7/8000$ pe putin! Dar poate ca nu am mai cumparat in ultimi 2 ani au zis ca nu mai merita trimis in Romania Editat Februarie 19, 2012 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 (editat) Salut baieti, am inceput restaurarea unei yamaha xj 600 din ´88; cand am desfacut unul din carburatoare ,s.a rupt garnitura de jos ( partea cu plutitorul) aveti idee din ce material pot sa o fac ? sau ce solutii mai am? Mersi. carton de caiet stundentesc daca nu gasesti pe motomike.eu sau louis, dar vezi ca pe louis unele sunt ff proaste, inutile chiar... dincolo de sentimente investitia trebuie corelata cu valoarea mobrei http://www.romimoto-piese.ro/category/10400000000/vehicle/21177/article/89384?show=gallery http://www.romimoto-piese.ro/category/10400000000/vehicle/21177/article/89498?show=gallery Editat Februarie 19, 2012 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 hai sa te ajut si cu ceva preturi cod 7245145 pret 40 ron termen livrare cam o saptamana cod 7241128 pret 63 ron termen de livrare o saptamana daca le vrei .. eu ti le pot aduce . Succes in restaurare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 (editat) Oameni buni acea garnitura este un oring care sta intr-un canal! Nu este capac cu fete plane pentru garniturile ce sunt afisate in poze! Editat Februarie 19, 2012 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 Da, e un oring, si pe original costa cam 50 de lei bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_D Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 (editat) te sfatuiesc sa cauti la un prieten instalator un oring sigur gasesti ..... am o galeata de oringuri Editat Februarie 20, 2012 de Cristi_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 te sfatuiesc sa cauti la un prieten instalator un oring sigur gasesti ..... am o galeata de oringuri au spus impropriu "o-ring". asta una la mana, este de fapt o garnitura mai mult sau mai putin patrata, de obicei rotunda in sectiune cu destul de multe "curbe" pe langa forma generala. doi la mana o-ringurile folosite de instalatori nu rezista la benzina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_D Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 au spus impropriu "o-ring". asta una la mana, este de fapt o garnitura mai mult sau mai putin patrata, de obicei rotunda in sectiune cu destul de multe "curbe" pe langa forma generala. doi la mana o-ringurile folosite de instalatori nu rezista la benzina... ok .... ai dreptate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintea_eddy Postat Februarie 20, 2012 Autor Share Postat Februarie 20, 2012 mersi , am desfacut toate carburatoarele si nu mi.a placut deloc ce am gasit,la unul dintre ele,butoiasul acela care se ridica si da drumu la benzina era complet blocat, starea e cam jalnica , e statuta de multi ani afara si m.am gandit initial ca ar merita dar m.am razgandit. mersi pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate