alex22_xxx Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 (editat) Stie cineva vre-un loc unde se poate vopsii negru mat cauciucat? Ma refer la "vopseaua" cu care vin vopsite anumite casti,carcase telefoane etc...acea vopsea cu textura cauciucata,catifelata... Exista un asemenea atelier prin romania? multumesc! Editat Februarie 22, 2012 de alex22_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_horvath Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 N-am auzit pana acuma sa fie asa ceva. Dar daca afli, pune te rog post pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex22_xxx Postat Februarie 23, 2012 Autor Share Postat Februarie 23, 2012 cu siguranta o sa pun! Partea nasoala este ca nici nu prea stiu dupa ce sa caut! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 cu siguranta o sa pun! Partea nasoala este ca nici nu prea stiu dupa ce sa caut! ) http://www.ebay.com/itm/whitewall-paint-white-wall-flexible-no-cracking-long-lasting-durable-tire-paint-/120859962587?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%26its%3DI%26itu%3DUA%26otn%3D5%26pmod%3D170750093721%26ps%3D63%26clkid%3D6536777618041665256 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 (editat) incearca la cei care comercializeaza barci si accesori pentru barci. stiu ca se aplica pe exteriorul barcilor din tabla. eu am luat asa ceva acum 20 ani din santierul naval de am terosonat vestita masina dacie 1300 sau mai departe ai "goagale" http://www.varosil.ro/iu/b_vopsea_cauciucata_pentru_tabla_tigla_confectii_metalice_si_acoperisuri_din_tabla.png Editat Februarie 23, 2012 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex22_xxx Postat Februarie 23, 2012 Autor Share Postat Februarie 23, 2012 http://www.ebay.com/...777618041665256 Asta este cu totul altceva! incearca la cei care comercializeaza barci si accesori pentru barci. stiu ca se aplica pe exteriorul barcilor din tabla. eu am luat asa ceva acum 20 ani din santierul naval de am terosonat vestita masina dacie 1300 sau mai departe ai "goagale" http://www.varosil.r...i_din_tabla.png Nu este vopseaua la care fac eu referire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 din cate stiu eu nu este cauciucata, da doar senzatia. Mie mi-a vopsit cineva negru-mat dar stiu ca e vopsea normala in care se baga pudra de talc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Uite ce am gasit eu dupa mai putin de 1 minut de cautare pe google : http://www.plastidip.com/home_solutions/Plasti_Dip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Vopsea cauciucata gasesti la bricostore,hornbach.Daca vrei sa-ti vopsesti mobra ori masina nu cred ca este indicat sa folosesti acea vopsea.Poate ai vazut masini ”vopsite” negru mat,care iti da senzatia de cauciucat.Alea sunt colantate cu o folie speciala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex22_xxx Postat Februarie 24, 2012 Autor Share Postat Februarie 24, 2012 Uite ce am gasit eu dupa mai putin de 1 minut de cautare pe google : http://www.plastidip...ions/Plasti_Dip Cred ca asta este! Merci! Vopsea cauciucata gasesti la bricostore,hornbach.Daca vrei sa-ti vopsesti mobra ori masina nu cred ca este indicat sa folosesti acea vopsea.Poate ai vazut masini ”vopsite” negru mat,care iti da senzatia de cauciucat.Alea sunt colantate cu o folie speciala. Stiu despre ce folie vorbesti...este oracal premium cast... Am explicat clar in primul post ce caut! Daca de exemplu ai un prieten ce are un HTC Desire,uita-te la capacul din spate....sau o casca negru mat(eu am una Fm care are aceasta textura) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Policolor are vosea pentru pardoseli, dai cu ciocanul in pardosea si nu se intampla nimic, antichimic, am vazut intr-un service auto ... este scumpa in draci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex22_xxx Postat Februarie 24, 2012 Autor Share Postat Februarie 24, 2012 Hmmm,m-am documentat putin si se pare ca nu e Plasti Dip solutia....nu prea adera bine si de decozeste usor (chiat si cu jet de apa). Probabil nici nu exista in comert ce caut eu....sau se aplica in cuptoare speciale,coace la temperaturi,etc! Oricum plati dip=ul asta pare sa aiba multe intrebuintari! Merci inca odata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Poti intreba si un vopsitor profesionist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Hmmm,m-am documentat putin si se pare ca nu e Plasti Dip solutia....nu prea adera bine si de decozeste usor (chiat si cu jet de apa). Probabil nici nu exista in comert ce caut eu....sau se aplica in cuptoare speciale,coace la temperaturi,etc! Oricum plati dip=ul asta pare sa aiba multe intrebuintari! Merci inca odata! no, da-i cu antifon auto , vere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 totusi nu ne spui la ce vrei sa o folosesti ? vopselele de care cred ca vorbesti se numesc vopsele texturate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 asa ceva se foloseste in State la protejarea benei la camionete...la noi nu cred ca se gaseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex22_xxx Postat Februarie 26, 2012 Autor Share Postat Februarie 26, 2012 asa ceva se foloseste in State la protejarea benei la camionete...la noi nu cred ca se gaseste Bai frate voi chiar nu cititi??? Auzi la ei,unul vopsea pardosele,altul vopsea bene.... Repet,:textura ce o caut este cea intalnita la castile negru mat (nu-i pardosea),carcase telefoane (nu e bena),interior masini (de exemplu am vazut si in BMw-ul meu acelasi tip de vopsea/textura) Vreau sa o folosesc la vopsirea unor carene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 eu nu am vazut asa ceva pe auto/moto, cred ca mai conteaza si textura materialui pe care e aplicata vopseaua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 26, 2012 Admin Share Postat Februarie 26, 2012 Stiu ce cauti, intr-o vreme cautam si eu . Din ce m-am interesat nu se gaseste asa ceva pentru plastic. La Audi este la fel, pe butoane si plasticele de la usi. Poti pacali cu ceva asemanator, cu vopsea mata, care pare cam la fel de la distanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 si eu am cautat aceeasi vopsea dar nu am gasit sa postezi aici te rog daca gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate