vis-a-vis Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Ce solutii tehnice descoperiti la aceasta motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tank Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 girder single si amortizor central Arata intr-un mare fel... A, nu inteleg cum e prinsa roata pe spate Prin amortizorul central - aripa - chestia aia care arata a portbagaj? Asa se pare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 (editat) Mda.. se pare ca este o motocicleta demna de Bond, James Bond. Furca si bascula cu un singur brat roti interschimbabile, bratul basculei are rol de esapament.. 3 viteze fara punct mort.. drive trainul e prins de swing arm.. vitezele sunt pe bascula? (ca la bicicleta?) http://en.wikipedia.org/wiki/Imme_R100 Din cate imi amintesc cred ca mai era o motocicleta la care o parte a cadrului avea si rol de esapament.. dar nu mai tin minte sigur. Editat Martie 13, 2012 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Lantul este ascuns in aparatoarea de lant de aia nu-l vezi intre aripa spate si cutie. Multe modele de motocicleta aveau esapamentul prin cadru in anii '20 - '30 (foto - IJ 1 fabricat in 1927). . Nici nu vreau sa ma gandesc cam cum dansezi pe saua aia de pe IMME. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 (editat) Am scris aici despre "albinuta" Editat Martie 16, 2012 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate