SDS Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 In cele din urma m-am hotarat ca duminica sa ajung la mare. Vreau sa dau o tura prin statiuni,... ceva poze,... papica la Hanul Piratilor din Mangalia si retur. -plecare din Mol-ul de la intrare pe autostrada / plin facut -ora 09-09.30(plecare) asta in functie si de cum e vremea dimineata -mers civilizat -daca sunt amatori anuntati aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack21 Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Inca nu sunt 100% sigur insa sper sa merg si eu. Viteza de croaziera pe autostrada sa fie de placere. Cine mai vine are o sesiune foto pt calaret si iapa gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 As merge eu sa te mai intreb de motor, dar e distanta mare si ies din mia de km pt revizia I. Am schimbat astazi seaua. Am pus si parbrizul inalt. Cred ca tot spre Giurgiu o iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 16, 2012 Admin Share Postat Martie 16, 2012 Ce va place la autostrada aia nu inteleg . Motociclistic vorbind..eu adorm pe drumuri drepte.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack21 Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Ce va place la autostrada aia nu inteleg . Motociclistic vorbind..eu adorm pe drumuri drepte.. Vreau sa vad marea si s-o fotografiez. Atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 16, 2012 Admin Share Postat Martie 16, 2012 Am inteles.. Foarte frumos.. Eu urasc drumurile drepte, autostrazile in general, la mare preferam sa merg pe drumul vechi, pe la Urziceni, Vadu Oii.. Fiecare cu ale lui.. Poze frumoase atunci..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Martie 16, 2012 Autor Share Postat Martie 16, 2012 (editat) Am schimbat astazi seaua. Am pus si parbrizul inalt. Bun asa,... as dori sa aflu cum se comporta si cat de mult se simte diferenta. Editat Martie 16, 2012 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Dane, tata, daca o aveam pusa la punct, veneam fara discutie. Astept urmatoarea invitatie... pe la inceputul lui aprilie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Dane, tata, daca o aveam pusa la punct, veneam fara discutie. Astept urmatoarea invitatie... pe la inceputul lui aprilie salutare de bulgari satul la munte nui de mers de mers am mers toata iarna fara pauza nu cu motoru ci cu scuteru mie dor a face o tura maine mai ales pentru mine e o zi speciala 18 -3- 1964 asa ca cred ca ori vad marea ori mananc un peste pe faleza la galati drum bun tuturor cu pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Drum bun maine! Eu ma pregatesc sa cobor la surubareala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 As fi mers si eu dar trebuie sa ajung in alt oras din pacate . Drum bun, asteptam poze. Sper sa pot veni data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freeman Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 maine eu fac buc-calarasi-oltenita-(giurgiu-bucuresti)-Bucuresti. ora 10.00 la lukoil pantelimon(lebada). e stabilit, cine vrea e bine venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Martie 17, 2012 Autor Share Postat Martie 17, 2012 Dane, tata, daca o aveam pusa la punct, veneam fara discutie. Astept urmatoarea invitatie... pe la inceputul lui aprilie Pai ce facusi bre pana acum? Baga mare si hai ca a inceput sezonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Pompi,LA MULTI ANI pe motoare! Decat sa pleci asa departe maine, mai bine la o distanta rezonabila, sa te felicitam personal. Cum ziceai, la un peste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 @Pompi : La multi ani si km nenumarati pe 2 sau 3 roti ( BMW rosu cu atas iti apartine sau e un vis ? )drum bun maine oriunde te indrepti @SDS : drum bun maine , cautati totusi Hanul Piratilor la intrarea in Navodari si nu la Mangalia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate