zigzag Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Eu, cu mine si Irene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 u si Suzuki DR600 Dakar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Salut 'karpatenwolf' (bĂśser Wolf) ...mai pune odata pozele, ca alea nu sunt intregi! Scuze o mers rau netu. Salut 'karpatenwolf' (bĂśser Wolf) ...mai pune odata pozele, ca alea nu sunt intregi! Scuze o mers rau netu. Salut 'karpatenwolf' (bĂśser Wolf) ...mai pune odata pozele, ca alea nu sunt intregi! Scuze o mers rau netu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 (editat) Editat Decembrie 16, 2006 de karpatenwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 (editat) Sunt nou azi m-am inscris. Iata si calul meu. Multa bafta tuturor si "asfalt uscat"....(nu stiu daca se potriveste urarea la enduristi, dar alta nu stiu). Mie chiar nu-mi place asfaltul. Noroi sa fie. Editat Decembrie 20, 2006 de gabi bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 (editat) Hi ! Editat Decembrie 21, 2006 de IOAN LUTAS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 Lutas, Ti- tremurat mana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 (editat) Hi ! Lutas, Ti- tremurat mana? Editat Decembrie 21, 2006 de IOAN LUTAS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 (editat) Slut 'IOAN LUTAS', frumoase poze, in ce zone sunt facute? In apropierea Clujului? Toate cele bune. Sunt din Zalau , Negresti-Oas , Baia Mare si Padurea Neagra. Lutas, Ti- tremurat mana? Lutas, Ti- tremurat mana? Editat Decembrie 21, 2006 de IOAN LUTAS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 ce tare e poza cu ghyuri si cu lautarii pe motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sybo Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 Mizera mea persoana nu prezinta interes asa ca postez doar poze cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Decembrie 22, 2006 Autor Share Postat Decembrie 22, 2006 Mizera mea persoana nu prezinta interes asa ca postez doar poze cu motorul. Super tare Xt-ul, unde anume sunt facute pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sybo Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 Super tare Xt-ul, unde anume sunt facute pozele? Transalpina (intre Ranca si Obarsia Lotrului, langa Pasul Urdele). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Princz Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 Eu si motorashul meu pe dealurile de langa Cluj...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buniku Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 Hi ! Ciudat.Nu cred ca sant multi care sa inteleaga cum ai ajuns cu mobra pe deal,ba te si murdaresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 Eu si motorashul meu pe dealurile de langa Cluj...... Bine ai venit printre noi... Sa iti dau un sfat.. Scoate cricul central si pune unul lateral, pentru siguranta ta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasiXT Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 Eu,cu LUPUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
McKagan Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 Salut, uite pun si eu primele poze cu motoreta mea noua scuze de calitate dar le-am facut cu telefonul. Pozele sunt facute astazi intr-o padure de langa Moreni, iar in plimbare am fost singur. Craciun fericit si multa sanatate, fericire, impliniri, si sa ne vedem cu bine pe 2 roti in anul ce urmeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate