Filosofull Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Salutare Da, s-a mers frumos, chiar daca eu am lasat-o mai moale la un moment dat; am o intrebare: cine sunt cei langa care am stat la cort si ne-am imprietenit si m-au ajutat cu telefonul? Ca nu va stiu dupa nick-uri. Pe 8 vin si eu la mare dar as merge relativ pe acelasi drum, cu viteza si mai mica, cu opriri mai dese pt poze. Cica in perioada aia infloresc macii pe campurile alea de dupa Ostrov si e superb. Daca e cineva amator astept un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilalec Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Salutare Da, s-a mers frumos, chiar daca eu am lasat-o mai moale la un moment dat; am o intrebare: cine sunt cei langa care am stat la cort si ne-am imprietenit si m-au ajutat cu telefonul? Ca nu va stiu dupa nick-uri. Pe 8 vin si eu la mare dar as merge relativ pe acelasi drum, cu viteza si mai mica, cu opriri mai dese pt poze. Cica in perioada aia infloresc macii pe campurile alea de dupa Ostrov si e superb. Daca e cineva amator astept un semn. Salut Unul dintre cei care au stat langa tine cu cortul sunt eu (telefonul era al sotiei). Venim si noi pe 8, dar cred ca varianta cu A2 este mai ok avand in vedere ca se pleaca pe la ora 17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 3, 2012 Autor Share Postat Mai 3, 2012 Salutare Da, s-a mers frumos, chiar daca eu am lasat-o mai moale la un moment dat; am o intrebare: cine sunt cei langa care am stat la cort si ne-am imprietenit si m-au ajutat cu telefonul? Ca nu va stiu dupa nick-uri. Pe 8 vin si eu la mare dar as merge relativ pe acelasi drum, cu viteza si mai mica, cu opriri mai dese pt poze. Cica in perioada aia infloresc macii pe campurile alea de dupa Ostrov si e superb. Daca e cineva amator astept un semn. hai cu noi pe A2 vineri si ne intoarcem duminica pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 hai cu noi pe A2 vineri si ne intoarcem duminica pe acolo Da, merge si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 Ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 m as baga si eu, dar nu stiu sigur ce se intampla pana pe 8. mai multe detalii ar fi ff folositoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 3, 2012 Autor Share Postat Mai 3, 2012 ce a fost anu' trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 no haidi ma, ca s-au facut o gramada de poze si filme. nu le tineti numai pentru voi maaaaaaaaaa. share the love Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibg Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 (editat) Finally, filmuletul Din nefericire, am ramas fara baterie la camera si partea de final a drumului nu am filmat-o http://www.youtube.com/watch?v=_v8rUsAm9Ec Editat Mai 4, 2012 de cristibg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KZet Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Finally, filmuletul Din nefericire, am ramas fara baterie la camera si partea de final a drumului nu am filmat-o http://www.youtube.com/watch?v=_v8rUsAm9Ec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 (editat) M-am uitat pe filmare dar n-am vazut portiunea cu accidentul ala pe contrasens, cand a intrat o conserva in spatele alteia; a fost chiar in dreptul meu, eram undeva intr-o curba de stanga pe urcare; in oglina am vazut ca mai era un motociclist in spate care si-a dus mana la cap in momentul impactului, dar nu stiu cine e; dupa aia m-am gandit ca ala putea sa traga stanga ca sa evite si atunci ne lua din plin. A fost cam la 50 km de Bucuresti. Un impact puternic, dupa zgomot. Editat Mai 4, 2012 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 oricum f misto. si muzica e tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibg Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 M-am uitat pe filmare dar n-am vazut portiunea cu accidentul ala pe contrasens, cand a intrat o conserva in spatele alteia; a fost chiar in dreptul meu, eram undeva intr-o curba de stanga pe urcare; in oglina am vazut ca mai era un motociclist in spate care si-a dus mana la cap in momentul impactului, dar nu stiu cine e; dupa aia m-am gandit ca ala putea sa traga stanga ca sa evite si atunci ne lua din plin. A fost cam la 50 km de Bucuresti. Un impact puternic, dupa zgomot. Eu nu am vazut accidentul, dar o sa ma uit pe filmarea bruta, poate gasesc ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KZet Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 (editat) Acum functioneaza ... Editat Mai 4, 2012 de KZet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Eu nu am vazut accidentul, dar o sa ma uit pe filmarea bruta, poate gasesc ceva. da, sa cauti ceva pe urcare, curba larga stanga (dar nu sunt sigur si am impresia ca pe un pod - tre sa-mi intreb pasagerul), cu o masina care vine tare si se apropie de alta care mergea incet, cred ca franase pt ca avea in fata ceva lent, gen caruta sau camion. Masina care a lovit era ceva model vechi, culoare inchisa, verde sau albastru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 asta e primul din seria de filmulete vizionare placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 super calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Foarte tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 (editat) filmuletele sunt mult mai multe, peste 10 voi incarca pe youbube deci intrati pe youbube-ul meu si le gasitit pe toate Editat Mai 6, 2012 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Multumim pentru filmulete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Misto filmele, m-ar interesa si pe mine o camera d-asta. Niste link-uri ceva? Eventual niste poze cu camera montata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Misto filmele, m-ar interesa si pe mine o camera d-asta. Niste link-uri ceva? Eventual niste poze cu camera montata? http://gopro.com/cameras/hd-motorsports-hero-camera/ http://gopro.com/cameras/hd-hero2-motorsports-edition/ la noi costa de te indoaie . ceva de genul 350e fata de 300$ in US. vezi poate gasesti pe ebay in uk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Mai e o idee SH,eu am dat 800 ron pe a mea,pachetul Motorsport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 da, sa cauti ceva pe urcare, curba larga stanga (dar nu sunt sigur si am impresia ca pe un pod - tre sa-mi intreb pasagerul), cu o masina care vine tare si se apropie de alta care mergea incet, cred ca franase pt ca avea in fata ceva lent, gen caruta sau camion. Masina care a lovit era ceva model vechi, culoare inchisa, verde sau albastru. Era un Cielo albastrui inchis ala care a lovit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Salut Unul dintre cei care au stat langa tine cu cortul sunt eu (telefonul era al sotiei). Venim si noi pe 8, dar cred ca varianta cu A2 este mai ok avand in vedere ca se pleaca pe la ora 17. Salut, acu am vazut ca ai raspuns; mersi de ajutor si sa ne vedem la Seawolves Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate