marmota Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 http://gopro.com/cam...ts-hero-camera/ http://gopro.com/cam...sports-edition/ la noi costa de te indoaie . ceva de genul 350e fata de 300$ in US. vezi poate gasesti pe ebay in uk Mi se pare mie ori sunt foarte mari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Frumos traseul , faina tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Salutare! Anul asta mai organizam ceva? Eu 90%merg cu mobra de 1mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Clarrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 bun. sa inceapa calculele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 la noi costa de te indoaie . ceva de genul 350e fata de 300$ in US. vezi poate gasesti pe ebay in uk diferenta e ca in canada/state, preturile sunt fara taxe, deci, mai adauga VAT-ul, apoi adauga si taxele vamale sa vezi ca preturile sunt cat de cat comparabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 11, 2013 Autor Share Postat Martie 11, 2013 Ungure, se face! Stai sa se mai apropie unpic si bagam iar fisa si pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 anul trecut m'am dat ranit, dar anu' asta fac pe draq in 4 si ajung si eu.. abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Abia astept drumul ala cu piatra cubica:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 16, 2013 Autor Share Postat Martie 16, 2013 @NePlace...dupa cum spune si desenul de mai jos... ...hai ma cu nu e naspa piatra aia cubica, nu-i cum era aia de la arc...se merge ok pe ea cu un 80 km/h, chiar si cu sportivana s-ar putea sa schimbam putin traseul, din cauza bacului (aglomeratie mare), dar vedem... mai e pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Cand plecam,cum facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 6, 2013 Autor Share Postat Aprilie 6, 2013 ba da va mananca rau palma dreapta si laba stanga a piciorului fac topic nou zilele astea si mutam discutia acolo o sa bag si event pe feisbuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 dupa 4pagini de citit mi-am dat seama ca e topicu de 2012 asteptam nou topic sa semnam prezenta ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate