UncleFester Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 A fost la emisiunea rutiera de pe TVR 1 ... rezumat: coada la intrarea in sensul giratoriu de la Universitate (venind dinspre ASE); politistul pe motor iese din coloana, si incepe sa mearga pe langa - mergea practic pe linia dubla continua; o Skoda (Felicia, cred) iese din coloana, calcand marcajul si indreptandu-se spre un loc liber de parcare in fata Teatrului National. Motocicleta e lovita in spate, politistul se dezechilibreaza, dar nu cade (bravo lui), dar trage un pumn de necaz in ghidon. Daca si lor li se-ntampla ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 Tare,tare! Totusi ma bucur ca nu s-a lovit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 Am vazut faza. Soferul, banuind ca nimic nu poate sa-i vina din spate (cu exceptia unui motor care vine pe ax) a intors (firesc) pe dunga continua. "Greseala" a fost a politistului ca nu a anticipat. Daca asi fi la circulatie pe BMW cred ca si merge numai cu farul aprins si sirena pusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Aprilie 27, 2004 Autor Share Postat Aprilie 27, 2004 Chestia e ca nici motociclistul n-avea voie p-acolo, nici cel cu Skoda n-avea voie sa intoarca. Vina e impartita, cred; oricum se putea evita, bine ca n-a fost nimic grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 Care si-o fi luat amenda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 Să-i ia gaia pe poliţiştii cu motoare ! Oricâte ar face, parcă nu-ţi vine să-i.....fiindcă e clar că şi ei au o ciupeală! În plus, de câteva ori mi-a venit să mă opresc cu motoru' lângă un Beemer de-al lor, să-l văd de aproape, dar mi-era că mă vede lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 Eu de cate ori ii vad opriti pe la intersectii ii intreb de sanatate, si oricum am vazut destui tineri. Unul chiar m-a lasat sa ma sui pe mobra lui, sa fac o poza cu niste prieteni... talk about the good guys... dar si ei conduc cam aiurea, in multe situatii. de fapt asa fac majoritatea. pe doar cativa i-am vazut ca aveau super control si echilibru pe 2 roti. ma rog, bine ca nu a patit gaboru nimica, sa mai apuce sa ne mai dea cateva amenzi. :evilgrin: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Aprilie 27, 2004 Autor Share Postat Aprilie 27, 2004 Amenda si-a luat-o evident tipul cu Skoda (au filmat si cand il intreba nervos politistul daca stie ce greseala a facut ). Tinand cont ca nu e primul caz de motocicleta lovita apartinand politiei, poate din partea lor sa vina prima initiativa oficiala in sensul constientizarii celorlalti soferi. Ma gandesc c-ar putea face si ei un spot in stilul celor cu "Purtati centura de siguranta" si "Antialcool". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Mai 12, 2004 Share Postat Mai 12, 2004 Am vazut un accident mai naspa cu un gabor pe motor: Mergea pe Lascar Catargiu de la Romana la Victoriei si gaboru a intrat intr-un Laguna din spate .Vina era evident a politistului.Insa ce e interersant e ca pe rezevor la BMW-ul alb se vedeau picaturi de sange. Pe urma am vazut ca gaborii poarta casti din alea shmecere (cu fatza escamotabila).Si de obicei stau cu ele ridicate....Aviz amatorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 15, 2004 Share Postat Mai 15, 2004 Gaborii e coruptii.... sa-i omoram pe totii aia pe motoare ... si pe masini sa nu ne mai amndeze...urrrrrrrraaaaaaaaaaa!!!!!!! Sa vedem sange de gabor corupt!!![/SIZE] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Mai 16, 2004 Share Postat Mai 16, 2004 Mhei radicalule , ai uitat că trebuie jupuiţi de vii şi doctorii corupţi, că de răul lor este economia în vrie, mafioţii mamii lor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petre Radu Postat Mai 16, 2004 Share Postat Mai 16, 2004 Nici politisti nu sunt feriti de conservarii care nu se uita nici in stanga nici in dreapta si mai taie si linia continua. Dar nici politistul nu cred ca putea face prea mare scandal pentru ca nici el nu prea avea sa caute acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Mai 17, 2004 Share Postat Mai 17, 2004 Pe urma am vazut ca gaborii poarta casti din alea shmecere (cu fatza escamotabila).Si de obicei stau cu ele ridicate....Aviz amatorilor. Eu prin Cluj am vazut de mai multe ori un politist (cred ca acelasi) pe motor fara casca. Purta numai o basca alba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Mai 20, 2004 Share Postat Mai 20, 2004 Apropo de echilibrul politistilor... Eram pe la Udriste si la un moment dat din parcul lor de masini iese unul calare pe un BMW (abia ajungea cu picioarele pe pamant ). Incetineste sa se asigure, dupa care da sa plece..... dar nu mai apuca ..... schiteaza un stanga dreapta cu ghidonu .... si Bang da cu el de pamant. Ceva de genu : "a cazut ca prostu din picioare". Saracu....... motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
araya Postat Mai 27, 2004 Share Postat Mai 27, 2004 ba mai terminatzi cu"gaborii e coruptzi" vreau sa il vad si io pa ala caruia nu ii convine sa de a o spaga in loc sa plateasca o amenda ....sunt si ei oameni ca si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 27, 2004 Share Postat Mai 27, 2004 ba mai terminatzi cu"gaborii e coruptzi" vreau sa il vad si io pa ala caruia nu ii convine sa de a o spaga in loc sa plateasca o amenda ....sunt si ei oameni ca si noi ai dreptate...si eu prefer sa dau o atentie daca se poate in locul amenzii, dar cand e aproape sa se lase cu accident (cum a patit Zahei)nu te apuca spumele ca atarna la spaga? hai sa lasam spaga pt. lucruri care nu sunt grave...daca ar intelege si ei lucrul asta poate nu s-ar mai spune ca sunt corupti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate