SUN_83 Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 io-te cine vorbeste... sau nu esti tu in poza din stanga postului tau? eh, eram si io mai tanar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 eh, eram si io mai tanar... Aham, inteleg, te dai pe la matrimoniale si tii poza de profil de cand erai "in vigoare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 (editat) Aham, inteleg, te dai pe la matrimoniale si tii poza de profil de cand erai "in vigoare" Da, domnul meu si cu asfalt sub roti sa nu-mi tremure picioarele (nu te lasa pacalit de background) Editat Septembrie 25, 2012 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 (editat) Deci am terminat de editat filmul facut cu Angi la Tabla Grohotis Ca sa ma recunoasteti eu sunt ala care e mai mereu pe jos Editat Septembrie 26, 2012 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 (editat) Din bord KTM,din fata F800. Aspect compact de Honda de strada. Pilotii excelenti, mai ales Enduristul. Concluzie BMW Rulez! era o gluma nu sunt chiar asa adicted! Editat Septembrie 26, 2012 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Pilotii excelenti, mai ales Enduristul. Merci merci Cred ca mobrele sunt Triumph Tiger 800xc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Deci am terminat de editat filmul facut cu Angi la Tabla Grohotis Da' filmuletul ala cand am intrat pe naspa la Tunari pe circuit si ne-a alergat garcea ala cu Loganu'? - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Literal asta scrie pe pancarte... ce inseamna amenajat e discutabil... Eu era sa o patesc, noroc ca a fost jandarmul OM ca altfel ................. Bine cand am fost eu era pancarta "ascunsa" in boscheti si eu nu am vzt-o. Deci oficial NU e voie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate