KZet Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Dicstractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 Distractie placuta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 ultima strigare ptr maine ptr lacul Vulturilor cu urcare dinspre Siriu. pana acum suntem 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 ultima strigare ptr maine ptr lacul Vulturilor cu urcare dinspre Siriu. pana acum suntem 2. cit de dificil e traseul? am guma spate la TWI deja si e de strada mai mult (Metzler Tourance) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 nu stiu, nu l-am mai facut dar stiu un baiat care a urcat cu un BMW ca al tau, tot cu cauciucuri de strada, si nu e vreun mare endurist. cred ca poti urca fara probleme, plus ca nu esti singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 nu stiu, nu l-am mai facut dar stiu un baiat care a urcat cu un BMW ca al tau, tot cu cauciucuri de strada, si nu e vreun mare endurist. cred ca poti urca fara probleme, plus ca nu esti singur krong28 spunea ceva de urcarea prin Crasna... la ce ora ajungeti acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 (editat) Io acuma am revenit de pe Creasta Baiului! 4 mobre...6 insi....super misto ziua! Poze mai tarziu! Poate data viitoare am cu cine sa cobor in Azuga....acuma am coborat de pe creasta in Busteni(Piatra Arsa)! Bha ce ma oftic ca nu pot merge si io maine cu voi! Inteleg ca urcati pe la Crasna? Weekend-ul viitor...poate ajung si io pe acolo! Editat Septembrie 1, 2012 de krong28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 da, pe la Crasna. maestre, pune te rog o harta cu traseul / Crasna ca sa il vedem si noi. multam' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 (editat) F simplu treci de Siriu, lac, ajungi la Crasna, faci stanga si incepi sa urci cat te tine atelajul, daca ajungi sus pe creasta faci stanga si mergi pana vezi lacul iar daca te tin incaltarile atunci cand vezi lacul iti dai drumul la vale... Distractie placuta! Dintr-o alta viziune Lacul Vulturilor, urcare pe Chiojdu, saptamana trecuta... Editat Septembrie 1, 2012 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 Si eu am ajuns acasa. Scot filmele........pfff o gramada am de ales si editat.........Pana atunci bag si eu o poza din telefon Astept sa primesc si pozele de la (celalalt) George. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenspan Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 F simplu treci de Siriu, lac, ajungi la Crasna, faci stanga si incepi sa urci cat te tine atelajul, daca ajungi sus pe creasta faci stanga si mergi pana vezi lacul iar daca te tin incaltarile atunci cand vezi lacul iti dai drumul la vale... mortal filmuletul si fara flotoare este intr-adevar obositor lacu' asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 1, 2012 Share Postat Septembrie 1, 2012 (editat) F frumos filmul! Uitati ceva de astazi: da, pe la Crasna. maestre, pune te rog o harta cu traseul / Crasna ca sa il vedem si noi. multam' http://wikimapia.org/#lat=45.5319764&lon=26.1424862&z=13&l=0&m=o Editat Septembrie 1, 2012 de krong28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 (editat) Inca o zi frumoasa, inca o culme...Grohotis Editat Septembrie 3, 2012 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Inca o zi frumoasa, inca o culme...Grohotis Vezi ca am facut topic nou, sa nu-l mai incarcam pe asta... /index.php?/topic/683429-muntii-grohotis-prin-lutu-rosu/ ``` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 F frumos filmul! Uitati ceva de astazi: http://wikimapia.org/#lat=45.5319764&lon=26.1424862&z=13&l=0&m=o Cateva poze de la George ( Transalp 700 ). Poze de pe Creasta Baiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 maine,ora 08.00, fantana Miorita, Traseu: Valenii de Munte - Tabla Butii - Lacul Vulturilor - imprejurimi - Basca Chiojdului - Bucuresti. suntem 2 pana acum. doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 (editat) Pai da....cum sa nu! Da' io as vrea sa cobor in Crasna...ca e ceva cu portiunea aia(ma excita rau de tot)! Nu ati fost saptamana trecuta? Oare nu ar fi mai bine sa facem un topic separat ptr Lacul Vulturilor...daca nu cumva exista deja!!? Aici le cam amestecam...Creasta Baiului...Leaota...Grohotis! Sau posteaza aici: /index.php?/topic/438018-calendar-plimbari-enduro-touringadventure/page__st__70 Editat Septembrie 7, 2012 de krong28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 vedem, coborarea aia spre Crasna e scurta, ajungi imediat, merita sa o mai lalaim pe acolo. am fost, colegul din Sf.Gheorghe a facut cale intoarsa dupa prima incercare de urcare pe la Crasna ptr ca nu i-a placut. am tinut-o cu George la lac si am incercat sa ajungem la Tabla butii dar ne-am impotmolit pe niste rape intr-o padure de brazi si cam asta a fost. ne vedem maine la 8 la Miorita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Care mai doreste...care mai pofteste?....suntem 3 pana acuma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maked Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Salut, La 8 la fantana Miorita ajung si eu. Uci mi-a povestit despre voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Cateva poze de la George ( Transalp 700 ). Poze de pe Creasta Baiului N-ati avut probleme cu cauciucurile alea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 lol...fi atent data viitoare la data! Sambata dimineata am asteptat pana la 8:10...si-am plecat! Super tura....super baieti! Poze mai tarziu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 (editat) N-ati avut probleme cu cauciucurile alea ? Nu stiu ce sa zic. Depind de tine cum te descurci. In opinia mea problema o reprezenta Transalp-ul de 700 nu cauciucurile. Cat timp e uscat te descurci fara probleme, cu orice fel de cauciucuri. Nu stiu daca cu V-Strom poti sa te bucuri de tura, de ajuns daca vrei ajungi, dar mai chinuit. George cu Transalp s-a chinuit. Editat Septembrie 9, 2012 de Bigfoot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Care a vrut sa vina si a ezitat...are de ce sa-i para rau! Sac! https://picasaweb.google.com/112314032032592167142/TablaButiiLaculVulturilor# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Care a vrut sa vina si a ezitat...are de ce sa-i para rau! Sac! https://picasaweb.google.com/112314032032592167142/TablaButiiLaculVulturilor# Sorry, that page was not found. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate