al3xino Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Chiar daca am luat o tranta nasoala si am zis ca nu mai incalec vreodata pe doua roti nu m-am putut abtine si dupa 2 ani de repaus am revenit in forta...Interesant e stickerul cu road runner pe care il am si eu la avatar de cativa ani; era deja lipit pe moto...e clar! trebuia sa ne intalnim . Cele bune si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Da ... Suzana e naravasa ... mananca banana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Interesant e stickerul cu road runner pe care il am si eu la avatar de cativa ani; era deja lipit pe moto...e clar! trebuia sa ne intalnim . Cele bune si asfalt uscat! Pe partea cealalta e sacalul cu dinamita? Sa o folosesti cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 (editat) EDIT Am avut si eu, bun motor Editat Mai 16, 2012 de serious sam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmasaiu Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 frumoasa mobra si fara incidente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 EDIT Am avut si eu, bun motor nu pot sa ma abtin sa nu fiu putin ironic - sper sa nu imi fie luata in nume de rau - dar daca ai avut si zici ca e bun de ce l-ai dat? eu sunt de principiu ca daca un lucru e bun nu se merita sa il vinzi! Al3xino sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Sa o stapanesti sanatos, am avut si eu k2 600 - e acelasi model, foarte buna & a ta arata foarte bine ! dar daca ai avut si zici ca e bun de ce l-ai dat? eu sunt de principiu ca daca un lucru e bun nu se merita sa il vinzi! Se numeste : EVOLUTIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Sa o stapanesti sanatos, am avut si eu k2 600 - e acelasi model, foarte buna & a ta arata foarte bine ! Se numeste : EVOLUTIE Se numeste EVOLUTIE doar cand cumperi orice obiect NOU fara alti proprietari! Cand treci doar la alta clasa... te poti astepta sa aibe si ceva defecte... e normal nu-i noua vorba lu Chelu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 N-are sens sa poluam topicul, daca tu zici, inseamna ca asa e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Frumoasa n-am ce zice! S-o calaresti cu placere si pastreaz-o intreaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 un model de exceptie, f fiabila, am si eu una la vanzare dar e modificata ca un k8 1000 sa o stapanesti sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 (editat) Se numeste EVOLUTIE doar cand cumperi orice obiect NOU fara alti proprietari! Cand treci doar la alta clasa... te poti astepta sa aibe si ceva defecte... e normal nu-i noua. vorba lu Chelu :lol: ............... "EVOLĂȚIE = Modificare treptată a calității spre un nivel superior" - Din DEX On-topic... foarte bine arata K3-ul. Sa il stapanesti sanatos! Editat Mai 16, 2012 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iggy Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 sa o stapanesti sanatos !Asfalt uscat si fara trante! Lasa ca si eu am luat o cazatura zdravana si nici nu ma gandesc sa nu ma urc iar pe el ! Servus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 nu pot sa ma abtin sa nu fiu putin ironic - sper sa nu imi fie luata in nume de rau - dar daca ai avut si zici ca e bun de ce l-ai dat? eu sunt de principiu ca daca un lucru e bun nu se merita sa il vinzi! Al3xino sa-l stapanesti sanatos! orice motocicleta lafel ca femeia cu varsta devine fitzoasa isi pierde pofta de viata,devine plictisitoare,nu se mai multumeste cu putin si intodeauna e un madel mai placut ochiului dornic sa iti arate ca se poate mai mult si mai bine ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate