fesu' Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 hai sa facem un topic cu firme care vand rulmenti si care pe site-uri chiar au un motor de cautare care sa mearga dupa dimensiuni/cod. eu unul nu stiu asa ca incepeti voi. de exemplu eu caut 32907 (jr-3) de cateva ore si n-am gasit decat pe un site unde la stoc scria "4" si la pret "contacteaza-ne". ce rahat o fi asa de secret la pret nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 de exemplu eu caut 32907 (jr-3) de cateva ore si n-am gasit decat pe un site unde la stoc scria "4" si la pret "contacteaza-ne". ce rahat o fi asa de secret la pret nu stiu. E simplu. Sunt mii de cote si nu se apuca baietii sa importe de pe site-ul skf de exemplu pretul. Si atunci, pe tine te intereseaza rulemntul x*y*z, ii suni, ei se uita cu cat il cumpara, inmultesc cu 4342324524 si iti comunica pretul mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 nu stiu cum e la alti producatori, dar la Suzuki in microfise (cmsnl.com, ronayers.com etc) sint date si dimensiunile rulmentilor. diametru interior/exterior si grosime. comunici la firma comercializatoare alea si o sa-ti zica "buni, asa si-asa sau chinezesti?" tu o sa zici "Timken sau SKF" si cam asta-i. in Iasi exista Ghezaco, poate trimit si in alte orase dar cu siguranta gasesti si local. de exemplu eu caut 32907 (jr-3) de cateva ore si n-am gasit decat pe un site unde la stoc scria "4" si la pret "contacteaza-ne". ce rahat o fi asa de secret la pret nu stiu. point: when all else fails, try English: http://www.srg-bearings.com/KOYO/KOYO32907/ diam. interior 35 diam. ext. 55 grosime 14 cautare "32907 bearing dimensions" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Mai 23, 2012 Autor Share Postat Mai 23, 2012 am uitat sa spun din prima, dupa dimensiuni am gasit seria! dar site-urile din romania sunt... vai mama lor. timken, skf, koyo, fag, nu conteaza ce. doar ok sa fie in gl sunt 2 reprezentante, recunosc ca n-am fost inca acolo. dar oricum am o comanda mai mare de rulmenti de facut (printre care si astia pe care nu-i gasesc usor, restul se gasesc din 2 click-uri) si in functie de oferta o sa iau de unde e mai ieftin. din principiu. nu de putine ori am gasit mai ieftin prin afara/in restul tarii, cu tot cu transport decat local... na ca am mai gasit un site, evident tot fara pret. inca un mail de dat http://www.rulmentionline.ro/rulment-32907-KOYO-1283765.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 orice firma de rulmenti o sa te-ntrebe dimensiunile, daca vrei pe bile/role ect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 hai sa facem un topic cu firme care vand rulmenti si care pe site-uri chiar au un motor de cautare care sa mearga dupa dimensiuni/cod. eu unul nu stiu asa ca incepeti voi. de exemplu eu caut 32907 (jr-3) de cateva ore si n-am gasit decat pe un site unde la stoc scria "4" si la pret "contacteaza-ne". ce rahat o fi asa de secret la pret nu stiu. In galati e reprezentanta koyo parca, e mai simplu sa mergi la magazin sa intrebi ... sunt mii de rulmenti nu sta nimeni sa isi faca stoc de rulmenti cu cate 1-2 din fiecare si mai ales sa faca o baza de date cu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Mai 24, 2012 Autor Share Postat Mai 24, 2012 In galati e reprezentanta koyo parca, e mai simplu sa mergi la magazin sa intrebi ... sunt mii de rulmenti nu sta nimeni sa isi faca stoc de rulmenti cu cate 1-2 din fiecare si mai ales sa faca o baza de date cu asa ceva. este depozitul de rulmenti. am fost azi si am gasit (pe comanda, imi vin in 2 zile). lenea asta ce face din om. pentru cei care nu s-au prins este vorba despre niste rulmenti care merg la jug. m-au costat 60 de lei ambele perechi, nemtesti, fag. decat 30 de euro plus ~20 si asteptat 1-2 saptamani de pe louis, polo, wemoto si alte site-uri de genul sau decat 200-200 si un pic de lei din romania de la magazinele moto zic eu ca e bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 aia de pe Louis is aceeasi de la magazinul din Romania, cu taxa de Louis. si rulmentii OEM sint de fapt rebranded, nu si-i fac Suzuki si Honda singuri. mai sint diverse firme mici aparute recent care cica ii fac in-house da' umbla un zvon ca la ei se cazeaza masinile cu perioada de serviciu expirata cind de-alde SKF si Timken fac retooling. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 am cautat eu niste rulmenti cu ace. Toate bune si frumoase pana cand am avut nevoie de rulmenti HN - ace fara colivie. Nici unul din magazinele din bucuresti nu a fost in stare sa aduca asa ceva. toti insistau ca merg HK (ace cu colivie). Diferenta intre cele 2 natii e incarcarea statica - dubla. avand in vedere ca erau in suspensia spate, incarcati la soc- am ajuns sa iau oem - bmw (defapt INA) pe care nu ii aduce nimeni. de 4 ori mai scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate