licinius Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 asteptam poze ... opinii, pareri, critici .... idei noi/sfaturi pentru viitor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 /index.php?/topic/77082-poze-moto-argeseni/page__view__findpost__p__3144244 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 (editat) Foarte frumos! Ne-am distrat pe cinste. Bravo! Editat Iunie 3, 2012 de KENAZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 (editat) Super intrunire, super public, super locatie, MULTUMIM MOTOSAPIENS! Bach / Pandora Editat Iunie 4, 2012 de bach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu_hd Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Super intalnire, superba locatia si mai ales super organizatori.Respect Moto Sapiens! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Sal.. a fost frumos, felicitari organizatorilor .Utilajul meu a luat si un premiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Iunie 4, 2012 Autor Share Postat Iunie 4, 2012 Multumim frumos de aprecieri ! NE CEREM SCUZE PENTRU INSUFICIENTA GRUPURILOR SANITARE ! Stim ca am stat f prost la capitolul asta, dar va rog sa ma credeti ca am facut tot ce era omeneste posibil pt suplimentarea lor ! nu am putut lua nici cu bani ... din diverse motive: campanii electorale ...etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOKIX Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Felicitari Moto Sapiens! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Felicitari Moto Sapiens! Multumim pt poze!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 (editat) Citeva si de la mine. Felicitari Moto Sapiens! Editat Iunie 5, 2012 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 (editat) Felicitari Moto Sapiens !!! Ca si anul trecut am petrecut un weekend minunat alaturi de prieteni si multi alti motociclisti din tara si de peste hotare. Ne-am simtit excelent. Anul asta am fost mai multi ca anul trecut si incercam sa revenim si la anul intr-un numar si mai mare. Daca exista critici (din partea noastra nu exista ) inseamna ca acei oameni nu stiu cite greutati sunt la organizarea unui astfel de eveniment. Corvin Riders va saluta !!! Inca odata felicitari organizatorilor si la mai multi ani !!! Poze: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.345584358848610.76846.100001911476858&type=3 Ceva mai multe poze ( incluziv alea cu tatze ) pe blogul meu personal, anul asta am fost mai puturos si nu am facut multe poze .... mai mult am baut Editat Iunie 5, 2012 de Triplu xXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 cateva poze de sambata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Felicitari Moto Sapiens. Inca o intrunire super ok; organizata in aceeasi locatie minunata, de cativa oameni extraordinari. Inca o data, Felicitari! Sigur vom fi alaturi de voi si la editiile urmatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 bah! da-ti fratilor drumul la poze pe net, subtire rau topicul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 bah! da-ti fratilor drumul la poze pe net, subtire rau topicul asta. Poze mai gasesti aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Respect Moto Sapiens !!!O intrunire reusita.Free Bikers Hunedoara s-au simtit excelent.Am baut tot ce s-a putut bea,am castigat tot ce s-a putut castiga ..Cu siguranta ne vom revedea la anul . Poze am si eu,dar subtire.M-au lasat acumulatorii si am trecut pe baterii 777 .. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.184336331693290.38249.100003507734119&type=3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate