petcudan55 Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 Le-am primit pe e-mail. Dacă vă plac, mai pun. Sunt 37. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 ce migală... Âşi cât detaliu... ff frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Iunie 4, 2012 Autor Share Postat Iunie 4, 2012 ce migală... Âşi cât detaliu... ff frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 wow, jos clopu! sunt tare faine! Si eu ma ocup cu machetitul, numai ca folosesc kit-uri din plastic. again, super faine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Iunie 4, 2012 Autor Share Postat Iunie 4, 2012 wow, jos clopu! sunt super faine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zenna Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 stii cumva cine le face? ai idee de unde sunt pozele? tx. z. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Iunie 4, 2012 Autor Share Postat Iunie 4, 2012 stii cumva cine le face? ai idee de unde sunt pozele? tx. z. Habar n-am. După cum am zis, le-am primit pe mail de la cineva pe care nici nu-l cunosc. Și a fost un mail la mâna a IV-a, respectiv din 4 reply-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 sal..macheta mea asteapta cam de o jumatate de an cred ca an iarna o voi monta ca nu mai surubam la fiare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Iunie 4, 2012 Autor Share Postat Iunie 4, 2012 sal..macheta mea asteapta cam de o jumatate de an cred ca an iarna o voi monta ca nu mai surubam la fiare. Păi, spor la treabă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 sal..macheta mea asteapta cam de o jumatate de an cred ca an iarna o voi monta ca nu mai surubam la fiare. daca as fi in locul tau nu as mai astepta pana la iarna cu toate ca iarna ii anotimpul cel mai potrivit pt asa ceva si drept iti zic ca as monta o chiar acum, dar na fiecare om are probleme si trebuie rezolvate in ordinea importantei lor.fi mandru ca ai o asemenea macheta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Iunie 4, 2012 Autor Share Postat Iunie 4, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Macheta primita cadou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 nu ar fi cine stie ce.... am facut'o pe la 17 ani. nu sa urmat o schita... doar ce am gasit prin sertare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Iunie 6, 2012 Autor Share Postat Iunie 6, 2012 nu ar fi cine stie ce.... am facut'o pe la 17 ani. E un început. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 profit si eu, vand urmatoarele 2 machete Tamiya 50lei/buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Iunie 10, 2012 Autor Share Postat Iunie 10, 2012 Încă un grup de 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Astazi am fost la un prieten, uitati-va ce am vazut in vitrina lui. Astazi am aflat de la prietenul meu ca motocicleta galbena cu atas este pe benzina, functioneaza cu o benzina speciala. Acum urmeaza sa vad cum merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adolf118 Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 Cumpar machete moto-auto scara 1:18 sau 1:32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 Cumpar machete moto-auto scara 1:18 sau 1:32 Am ceva "vechituri" auto 1/32. Dacă vrei, bazaie-ma la sfârşitul lunii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 Cumpar machete moto-auto scara 1:18 sau 1:32 mess adipop33.colectie de machete moto scala 1-18...scala 1-24...1-6.machete auto scala 1-32....scala 1-43(metalice,multe detalii).machete avioane(,al 2-lea razboi mondial),elicoptere,sabii ninja...cutii chibrituri...bricege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patratel 73 Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 la o expozitie de machete in Atena am reusit sa pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 M-a pus naiba sa cumpar cateva din masinile alea ce apar odata la 2 sapt de colectie...acum am ajuns la 20 si mai urmeaza .Sper sa nu scoata astia si cu motociclete ca ajung falit. Oricum reusite masinutele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 M-a pus naiba sa cumpar cateva din masinile alea ce apar odata la 2 sapt de colectie...acum am ajuns la 20 si mai urmeaza .Sper sa nu scoata astia si cu motociclete ca ajung falit. Oricum reusite masinutele. eu am ajuns la nr 32 , dar le-am dat mail sa nu mai trimita mai bine luam altceva in rate ca dadeam cam la 2 luni 150 sau 200 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 eu am ajuns la nr 32 , dar le-am dat mail sa nu mai trimita mai bine luam altceva in rate ca dadeam cam la 2 luni 150 sau 200 ron Am Dacia 1300 dublura pentru cine vrea, o pot schimba cu alt numar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 vreau eu dacia 1300. cat vrei pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate