murica Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 (editat) Accident grav cu un motociclist in Apahida. Din poze s-ar parea ca auto ar fi virat la stanga si nu ar fi acordat prioritate la moto. Din ce se zice motociclistul ar fi destul de grav...Sa speram ca o sa fie bine... http://www.stiridecl...n-mercedes-foto Editat Iunie 13, 2012 de murica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Pare a fi un scuter... Observ ca nici clujul nu duce lipsa de comentatori calificati, cel putin asa reiese pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Pare a fi un scuter... Observ ca nici clujul nu duce lipsa de comentatori calificati, cel putin asa reiese pe site. Si cu ce te incalzeste pe tine ca ala era scuter, mai ales daca probabil avea numar alb (nu m-am prins din poze daca era alb sau galben)? Ambreiajul da un fel de rang regal ceva? Nu de alta dar eu ma dau pe amandoua (ala mic cu numar galben) si ma simt la fel de vulnerabil pe amandoua, astfel incat pe motocicleta (care e mai grea, de obicei cu pasager, bagaj, cort, tzoale, touring, etc...) ma dau de obicei in municipiul Bucuresti si impejurimi mult mai incet si mai prudent decat cand sunt pe scuter si singur in principal penru ca atfel functioneaza franele la o chestie de 83(motorul)+55(eu)=138kG si cu totul altfel la 158(motorul)+55(eu)+60(nevasta)+30(bagajul)=302 kG cel putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Bunicule ,chill, nu era o observatie, era o amarata de constatare. Culmea, si eu aveam pt oras un maxi. Stiu ca e forum public, dar cand te mai trezesti vorbind, mai citeste o data (con)textul. Somn usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Bunicule ,chill, nu era o observatie, era o amarata de constatare. Culmea, si eu aveam pt oras un maxi. Stiu ca e forum public, dar cand te mai trezesti vorbind, mai citeste o data (con)textul. Somn usor. Da' ce domne, scuteristii nu e oameni ? Eu nu citesc, eu vorbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Pare a fi un scuter... Observ ca nici clujul nu duce lipsa de comentatori calificati, cel putin asa reiese pe site. Nu e scuter insa nici nu pot identifica ce motocicleta este. Daca te uiti la poza asta la dimensiunea maxima, http://www.stiridecluj.ro/files/images/big_95e7532d2aa98fa3c12c8298f17ccf0d.jpg ai sa vezi ca e moto. Despre comentatorul "Maxim" de la articol, o sa-i donez eu un organ daca-i vad figura prin oras. De accident, ce poti sa mai zici?! Linie continua si mertzan care face stanga fara sa caste ochii in fata, checked! Insanatosire grabnica mobristului, sper sa nu fie asa grav cum zic cei din articol si sa se puna pe picioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 zzr, daca nu ma insel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Fuck ... parca a mai fost un accident acolo acum cativa ani ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 iarasi... ufff bafta riderului. a citit careva comentariile din partea maimutelor cu buletin din oficiu? cine dracu-si pierde timpul injurand degeaba pe un site fara nici o legatura cu ce pe care-i injura? exista vreo lege prin care lipsa de moderare de pe site ar putea fi amendata? scria ceva de genul "site pentru adulti"? sunt curios daca respectiva primata ar zice ceva de sex oral si fata in fata nu numai pe tastatura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Din ce pot sa-mi dau seama din poze e chiar in curba aia mare din centrul localitatii. Cred ca ala cu mertzu vroia sa faca stanga peste linie continua sa o ia catre trecerea la nivel cu calea ferata...partea proasta e ca e urata rau curba aia si n-ai vizibilitate aproape deloc pentru ce vine de pe contrasens...pacat de accidentat, speram sa fie OK, ca pare sa fi fost destul de nasoala "intalnirea" celor 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Pe motociclist il cheama Mircea, este din Bucuresti, si motocicleta era un ZZR de 600. In momentul de fata este internat in Cluj cu fractura de bazin, coste rupte si ruptura de ligamente incrucisate... Multa sanatate si recuperare cat mai rapida Mircea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 romanii sunt cei mai ticalosi soferi. Nu cei mai slabi, ci cei mai ticalosi foarte bine zisa asta. Pe motociclist il cheama Mircea, este din Bucuresti, si motocicleta era un ZZR de 600. In momentul de fata este internat in Cluj cu fractura de bazin, coste rupte si ruptura de ligamente incrucisate... recuperare cat mai rapida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Pe motociclist il cheama Mircea, este din Bucuresti Il stii? Poate are nevoie de ceva, si ma gandesc ca daca e din Bucuresti le e cam peste mana cunoscutilor sa vina pana aici...lasa un nr. de telefon ceva, sa-l sun, poate mai are omu' nevoie de una alta, pot sa merg pana la el la spital sa-i duc ce are nevoie. Insanatosire grabnica si recuperare rapida ii doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Multumesc pentru ajutor. Daca o sa fie cazul o sa apelez. Momentan am discutat doar cu familia si prietenii, el nu prea poate vorbi la telefon din cauza coastelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate